• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar merhaba bende sizlere birsey sormak istitorum bugün aşılamadan sonra ki 14.günüm Salı günü kan vermeye gideceğim kendim test yapmadım sabırla bekliyorum :) ama herhangi bir belirtim de yok malesef 😭 benim merak ettiğim aşılamadan sonraki hafta gün aşırı ilişki önermişti doktor bizde o şekilde 1 gün yapıp 1 gün olmadı sonraki hafta yani bu hafta hiç ilişki yapmadık normalde böyle mi olması gerekiyor yoksa ben fırsatları ilişkiye girmediğim için tepmiş olabilir miyim sizler ne yaptınız bu durumda yardımcı olabilir misiniz 🥹🌸

Kızlar ben hala adet olmadım ya ağrım da yok heveslenmekte istemiyorum çünkü kan testi negatif sonradan döllenme olmuş diye heveslenmek istemiyorum

Kızlar ben hala adet olmadım ya ağrım da yok heveslenmekte istemiyorum çünkü kan testi negatif sonradan döllenme olmuş diye heveslenmek istemiyorum

Ben 2 ay hap olarak sabah akşam Progestan 200 mg kullandım
İlk ay reglim gecikti ama bahsettiğim gecikme telefondaki regl uygulamalarındaki döngüye göre değil
Genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor
Ben de çatlama gününü tam biliyordum
O güne 14 gün ekleyince çıkan güne göre gecikme olmuştu
Çatlatma iğnesi kullanınca beklenen regli gününü regli uygulamalarına göre takip etmek doğru değil
Çatlama gününe göre 3 gün gecikmiştim ve birden regl oldum
O sırada hapı içmeye devam ediyordum
Hafta sonu içtiğim saatler kaymıştı, doktor o yüzden regl gelmiştir demişti
İlacı bıraktıktan sonra 48 saat ve sonrasında regl geliyormuş
İkinci ay yine sabah akşam içtim ama bu sefer içmeye başlamadan kendi kendime demiştim gecikme olsa bile umutlanmayacağım ilaç yapıyor zaten
Yine çatlama gününe göre hesaplayıp tam 14 gün sonra hiç idrar testi yapmadan direkt kan verdim, hamile çıktım
O zaman ilacı içiyordum içmeye devam ettim
12+3 te tek doza düşürdüm, 13+2 de son kez içip bıraktım
Regl olmadığınız için bebek için hala umut var
Birkaç gün sonra yine kan vereceğinizi söylemiştiniz o zamana kadar beklemek istemiyorsanız isterseniz doktora gidin çünkü ultrasonda son adet tarihiniz uygunsa kese varsa görebilir ya da rahim duvarının kalınlaşmasından regli mi gelecek hamilelik mi var anlaşılıyor
İnşallah bebekten dolayıdır gecikmeniz

Eklentiler

• IMG_1561.webp
    IMG_1561.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 18
Ama 5 çıktı sonuç

Eklentiler

• IMG_1563.webp
    IMG_1563.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 12
Ben 2 ay hap olarak sabah akşam Progestan 200 mg kullandım
İlk ay reglim gecikti ama bahsettiğim gecikme telefondaki regl uygulamalarındaki döngüye göre değil
Genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor
Ben de çatlama gününü tam biliyordum
O güne 14 gün ekleyince çıkan güne göre gecikme olmuştu
Çatlatma iğnesi kullanınca beklenen regli gününü regli uygulamalarına göre takip etmek doğru değil
Çatlama gününe göre 3 gün gecikmiştim ve birden regl oldum
O sırada hapı içmeye devam ediyordum
Hafta sonu içtiğim saatler kaymıştı, doktor o yüzden regl gelmiştir demişti
İlacı bıraktıktan sonra 48 saat ve sonrasında regl geliyormuş
İkinci ay yine sabah akşam içtim ama bu sefer içmeye başlamadan kendi kendime demiştim gecikme olsa bile umutlanmayacağım ilaç yapıyor zaten
Yine çatlama gününe göre hesaplayıp tam 14 gün sonra hiç idrar testi yapmadan direkt kan verdim, hamile çıktım
O zaman ilacı içiyordum içmeye devam ettim
12+3 te tek doza düşürdüm, 13+2 de son kez içip bıraktım
Regl olmadığınız için bebek için hala umut var
Birkaç gün sonra yine kan vereceğinizi söylemiştiniz o zamana kadar beklemek istemiyorsanız isterseniz doktora gidin çünkü ultrasonda son adet tarihiniz uygunsa kese varsa görebilir ya da rahim duvarının kalınlaşmasından regli mi gelecek hamilelik mi var anlaşılıyor
İnşallah bebekten dolayıdır gecikmeniz
14. Gün kaç çıkmıştı değeriniz

Bende normalde adet olmam gerekiyor bugün ama olmadım. İğneden kaynaklı mı anlamadım. Genelde hep günü gününe olurum

14. Gün kaç çıkmıştı değeriniz

İğneyi 7 Ağustos’ta vuruldum
Benim o ay 2 yumurtam vardı, aynı anda çatlamadılar
Kan vermek için 2. yumurtaya göre hesapladım çatlama gününü
25 Ağustos’ta ilk defa kan verdim, 877 çıktı
Hastanelerin kullandığı kitlere ve referans aralıklarına göre beta değerleri değişiyor
Gittiğim hastaneden dolayı yüksek çıkmıştır belki çünkü genelde insanlar daha düşük değerlerle öğreniyor ya da ilk yumurta döllendiyse o yumurtaya göre regl gecikince kan vermişim gibi oldu

Bende normalde adet olmam gerekiyor bugün ama olmadım. İğneden kaynaklı mı anlamadım. Genelde hep günü gününe olurum

İğne kullanınca her zamanki döngünü baz alma canım
Çatlamadan 14 gün sonrasını regl günü olarak düşün
Tam zamanında çatladıysa senin regl günün 9 Aralık
1-2 gün oynayabilir tabii ama genelde 14 gün sonra regl olunuyor
Çok gecikirse doktoruna haber ver

İğne kullanınca her zamanki döngünü baz alma canım
Çatlamadan 14 gün sonrasını regl günü olarak düşün
Tam zamanında çatladıysa senin regl günün 9 Aralık
1-2 gün oynayabilir tabii ama genelde 14 gün sonra regl olunuyor
Çok gecikirse doktoruna haber ver
O progestan ne ilacı oluyor acaba ?

Back