İnşallah güzel haberler alırız canım ama en doğrusu reglin geçmesini beklemek ondan önce yapılan tüm testler yanıltıyorBen dpo 10 dayım pazar günü test yapmayı planlıyorum göğüs hassasiyetim var ama chat gbt progestan kullandığım için onun etkisidir diyor
Benimde bugün iğnenin üzerinden 16 gün geçti, çatlamanın üzerinden tahminin 14-15 gün geçti, 6 aralıkta sabah idrar testim silik pozitif çıktı (13.gün) . Kan vermeye gittim negatif çıktı 0.3 ama hala adet olmadım anlamadım. Bari olmadıysa adet olsaydım da yeni tedaviye başlasaydımBen dpo 10 dayım pazar günü test yapmayı planlıyorum göğüs hassasiyetim var ama chat gbt progestan kullandığım için onun etkisidir diyor
Ben reglime 5 gün kala kan vermiştim 0,800 çıktı doktoruma yazdım erken dedi regili 1 gün geçse kan ver diye ama bir gün geçti adet olmadım fazla sevindim sabaha kan vermeye gidecekken adet oldumBenimde bugün iğnenin üzerinden 16 gün geçti, çatlamanın üzerinden tahminin 14-15 gün geçti, 6 aralıkta sabah idrar testim silik pozitif çıktı (13.gün) . Kan vermeye gittim negatif çıktı 0.3 ama hala adet olmadım anlamadım. Bari olmadıysa adet olsaydım da yeni tedaviye başlasaydım
Aslında dün olucam sandım çok fena alt karın bölgeme batmalar oldu aha dedim geliyor. Ama bugün hiç bişey yok ne ağrı var ne ReglBen reglime 5 gün kala kan vermiştim 0,800 çıktı doktoruma yazdım erken dedi regili 1 gün geçse kan ver diye ama bir gün geçti adet olmadım fazla sevindim sabaha kan vermeye gidecekken adet oldum
İnşallah regl olmazsın benimde 1 gün kala öyleydi dediğin gibi hatta yürüyemiyordum ağrıdan ama benim devam etti tabi inşallah senin tutmuştur regl olsa ağrı devam etmezmiydiAslında dün olucam sandım çok fena alt karın bölgeme batmalar oldu aha dedim geliyor. Ama bugün hiç bişey yok ne ağrı var ne Regl
Sürekli kontrol ediyordum kessin oldum diyeAslında dün olucam sandım çok fena alt karın bölgeme batmalar oldu aha dedim geliyor. Ama bugün hiç bişey yok ne ağrı var ne Regl
Bi de bende genelde adet olduğumu gözümle görmeden ne ağrı olur ne başka bişey. Olduğumu bile anlamam görmeden. Dün öyle olunca bi umutlanmadım değil aslında. Acaba geç yerleşme olabilir mi diye düşündüm. Kan testi biraz umudumu kırdı.Normalde adet takvimine göre bugün gecikmenin 2. Günü, ama çatlamanın üzerine say demişti burda bi arkadaş ona göre hesapladığımda gecikmenin ilk günü.İnşallah regl olmazsın benimde 1 gün kala öyleydi dediğin gibi hatta yürüyemiyordum ağrıdan ama benim devam etti tabi inşallah senin tutmuştur regl olsa ağrı devam etmezmiydi
Bende bendeSürekli kontrol ediyordum kessin oldum diye
Kız vallahi dediğin gibi bende görmeyene kadar hiç bilmiyom onu gördükten sonra kabusum başlıyor tabi aman allahım benim çok kötü yarın olmazsan dahada olmazsın inşallah güzel haberlerini bekliyomBi de bende genelde adet olduğumu gözümle görmeden ne ağrı olur ne başka bişey. Olduğumu bile anlamam görmeden. Dün öyle olunca bi umutlanmadım değil aslında. Acaba geç yerleşme olabilir mi diye düşündüm. Kan testi biraz umudumu kırdı.Normalde adet takvimine göre bugün gecikmenin 2. Günü, ama çatlamanın üzerine say demişti burda bi arkadaş ona göre hesapladığımda gecikmenin ilk günü.
Yarın hemen gitmiyim dimi kana ya bekliyim bi kaç gün daha diyorum, psikolojik olarak zor oluyor yoksaKız vallahi dediğin gibi bende görmeyene kadar hiç bilmiyom onu gördükten sonra kabusum başlıyor tabi aman allahım benim çok kötü yarın olmazsan dahada olmazsın inşallah güzel haberlerini bekliyom
Valla can kesinlikle öyle yap bence dediğin gibi pisikolojik olarak zor zaten inşallah varsa hiç regl olmaz anlarsınYarın hemen gitmiyim dimi kana ya bekliyim bi kaç gün daha diyorum, psikolojik olarak zor oluyor yoksa
İnşallah ya, tam umudumuzun bittiği yerde Allah yüzümüze güler inşallahValla can kesinlikle öyle yap bence dediğin gibi pisikolojik olarak zor zaten inşallah varsa hiç regl olmaz anlarsın
İnşallahİnşallah ya, tam umudumuzun bittiği yerde Allah yüzümüze güler inşallah
Açıkçası yapmak istiyorum ama korkuyorum karnımda şişkinlik var hep uyumak istiyorum bilmiyorum değişik bir haldeyim siz yaptırdınız mıAmin inşallah siz bi daha ne zaman test yaptırtmayı düşünüyosunuz
Bence gonal f ve klomen beraber kullanın hiçbişey gonal f gibi yumurta geliştirmiyor kendimden biliyorumAllah en kısa zamanda hepimize nasip etsin ben geçen ay günde 3 Klomen kullanıyordum 3 yumurtam gelişmişti ovitrelle iğne vurdum ama maalesef regl oldum bazı arkadaşlar biliyor zaten bu ay klomeni günde 4 E çıkardı malesef 6 aralıkta kontrole gittiğimde hiç gelişmemişti doktorum LETU verdi 5 gün günde 2 kullan dedi yarın son günüm perşembe kontrolüm var eğer büyüdüyse tekrar iğne verecek
Test yaptırmayacak mısınız?Amin inşallah siz bi daha ne zaman test yaptırtmayı düşünüyosunuz
Ben de doktoruma klomeni sorduğumda gonal f daha etkili diyip direkt gonalf vermişti bana daBence gonal f ve klomen beraber kullanın hiçbişey gonal f gibi yumurta geliştirmiyor kendimden biliyorum
Evde idrar testiyle öğrenmeden yaptırmam diye düşünüyorumTest yaptırmayacak mısınız?
İdrar testiyle hemen çıkmaz diye biliyorum kan daha değil miEvde idrar testiyle öğrenmeden yaptırmam diye düşünüyorum
Tabi kan daha erken ve doğru çıkıyor ama kimyasal geçirdim daha önce çok erken kan vermek istemiyorumİdrar testiyle hemen çıkmaz diye biliyorum kan daha değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?