E eylem6 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2025 63 7 1 Dün 23:28 Konu Sahibi Konu Sahibi eylem6 #121 Ya inşallah birdahaki tedavimizde hepimiz güzel sonuçlar alırız Allahın izniyle
D duygu888 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2025 7 0 1 29 Dün 23:28 Konu Sahibi Konu Sahibi eylem6 #122 Sizde durumlar nasıl pozitif var mı
W windr0se Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2015 9 0 286 28 Dün 23:28 Konu Sahibi Konu Sahibi eylem6 #123 eylem6 .!.: Yok can benim normalde de adetin ilk günü aşşırı ağrım oluyor ama kanamam da oluyordu gene aynı ağrı ama kan yok kahverengi leke Genişletmek için tıkla... Muhtemelen iğne hormon içerdiği için kanamanın şeklini değiştirdi yerleşme kanaması olabilir mi
eylem6 .!.: Yok can benim normalde de adetin ilk günü aşşırı ağrım oluyor ama kanamam da oluyordu gene aynı ağrı ama kan yok kahverengi leke Genişletmek için tıkla... Muhtemelen iğne hormon içerdiği için kanamanın şeklini değiştirdi yerleşme kanaması olabilir mi
E eylem6 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2025 63 7 1 Dün 23:29 Konu Sahibi Konu Sahibi eylem6 #124 windr0se .!.: Muhtemelen iğne hormon içerdiği için kanamanın şeklini değiştirdi yerleşme kanaması olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yok doktoruma sordum adet başlangıcı dedi yarın kanama durumuna göre ara beni bilgilendir ona göre bakacağım dedi
windr0se .!.: Muhtemelen iğne hormon içerdiği için kanamanın şeklini değiştirdi yerleşme kanaması olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yok doktoruma sordum adet başlangıcı dedi yarın kanama durumuna göre ara beni bilgilendir ona göre bakacağım dedi