• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında yumurta boyutlariniz iyiymiş benim bugün reglin 8. Günü 16,5 mm bir folikul oluşmuş sadece bi kaç tane daha var ama en büyüğü 11 mm yani onlar bu ay catlamazmis catlama iğnesi yapana kadar benimde 19 filan olur galiba regl olana kadar Allah'tandır ümit kesilmez umarım pozitif olur
Teşekkür ederim inşAllah 🌸

Kızlar merhaba aranıza katılabilir miyim :) benimde bugün ovitrellenin 4. Günü ama hiç bi belirti yok neden böyle acaba :(

Kızlar bende 14 kasımda vuruldum iğneyi letu kunlandım yarın iğnenin 15. Günü yarın test yapıcam inşallah pozitifi görürüm pcos var adetim bir gün gecıktı adetim düzensiz diye pek niyetlenemıyorum test yapmaya

Kızlar merhaba aranıza katılabilir miyim :) benimde bugün ovitrellenin 4. Günü ama hiç bi belirti yok neden böyle acaba :(
Benimde 5.günüm 😇 sizinle sürecimiz hemen hemen birlikte ilerliyor. Benimde belirtim olmuyor bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor akıntım oldu ilk iki gün sadece geceleri ayaklarım çok üşüyor onu iğneye veriyorum

Benim sağda 2 yumurta 23-24 mm solda 1 tane 17 mm oluştu. Ara ara böyle cızz gibi bi batma oluyor sağ tarafımda. Sizde de var mı :)

Back
X