• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk denememdi. İğnenin 10. Günü negatifti erken gebelik testim. 11. Günü silik çizgi çıktı hemen kan verdim 16.64 çıktı. Ertesi gün tekrar test yaptım biraz daha belirgindi çizgi. 13. Günü kan verdim ve 72 çıktı. Allahım size de nasip etsin birbirimize dua edelim 💗
Ayyy Rabbım sağlıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsin ben pcoyum 2 . Denemem bende 13. Gunu test yapacağım ınsallah tutmustur ben de 3 gündür çok acıkıyorum🤲🏻lütfen dua edın bana

Benim ilk denememdi. İğnenin 10. Günü negatifti erken gebelik testim. 11. Günü silik çizgi çıktı hemen kan verdim 16.64 çıktı. Ertesi gün tekrar test yaptım biraz daha belirgindi çizgi. 13. Günü kan verdim ve 72 çıktı. Allahım size de nasip etsin birbirimize dua edelim 💗
Maşallah çok mutlu oldum❤️🥰

Ayyy Rabbım sağlıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsin ben pcoyum 2 . Denemem bende 13. Gunu test yapacağım ınsallah tutmustur ben de 3 gündür çok acıkıyorum🤲🏻lütfen dua edın bana
Ah ah bende pcoyum. Kendimi bildim bileli hemde.. kullandığım takviyeler var doktor bile yumurtamın günü gününe büyümesine şaşırmıştı. Kesinlikle takviyelerim sayesinde oldu

Ah ah bende pcoyum. Kendimi bildim bileli hemde.. kullandığım takviyeler var doktor bile yumurtamın günü gününe büyümesine şaşırmıştı. Kesinlikle takviyelerim sayesinde oldu
Ben de 6 ay önce klomen ıctım sonra çatlatma ıgnesı tutmadı. Ben de tedavıye ara verdım adette çok kaldım dıye gıttım. Gıttıgımde kendılıgınden yumurtam buyumustu ( tanık soğan kuru hayır tohumu falan ıstım) doktor da çatlatma ıgnesı verdı ınsallah hamıleyımdır

Ben de 6 ay önce klomen ıctım sonra çatlatma ıgnesı tutmadı. Ben de tedavıye ara verdım adette çok kaldım dıye gıttım. Gıttıgımde kendılıgınden yumurtam buyumustu ( tanık soğan kuru hayır tohumu falan ıstım) doktor da çatlatma ıgnesı verdı ınsallah hamıleyımdır
İnşallah canım 🙏🏻 stres yapma, çok zor ama mecburuz. Tez zamanda hayrlı haberi al inşallah 🥹🥰

Merhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.

Merhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.adet
Merhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.adti

Merhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.
Adetin 3.günü çağırdı ise kist var mı diye alttan kontrol edip ilaca direk başlaması gerekiyor sonra iğne için gün vermesi gerekiyor bi sonraki randevuda yumurta boyutlarına bakıp ona göre iğne vurup vurmamaya karar vermesi gerekiyor 🤗

Benimde ilk ayımdı direkt klomen ile başlattı yumurta büyüyünce ovitrelle verdi

Benimde ilk ayımdı direkt klomen ile başlattı yumurta büyüyünce ovitrelle verdi
Tebrik ederim çok sevindim senin adına ♥️♥️benimde 8 gün ovitrlle kullandım ilk 2 gün kasık ağrım vardı sonra geçti şimdi dünden beri arada batma oluyor başkada bir belirti yok göğüsüm falan ağrımıyor ilk denmem , bugün dayanamadım bir test yaptım hayalet çizgi çıktı yarın sabah ilk idrala tekrar yapacağım

Tebrik ederim çok sevindim senin adına ♥️♥️benimde 8 gün ovitrlle kullandım ilk 2 gün kasık ağrım vardı sonra geçti şimdi dünden beri arada batma oluyor başkada bir belirti yok göğüsüm falan ağrımıyor ilk denmem , bugün dayanamadım bir test yaptım hayalet çizgi çıktı yarın sabah ilk idrala tekrar yapacağım
12-14 gün arası testler daha güvenılır sonıc verır

İnşallah hamilesinizdir🫶🏻

Back
X