• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittiğim doktorum devlet hastanesinde. Amh ve hsg için özel hastaneye gittim. Amh 3.6 çıktı HSG de de her iki tüpümde de sıvı akışı var fakat birisinde daha yavaşmış. Gebeliğe engel bir durumun yok dedi özeldeki doktor.
O zaman çok güzel başlar diye düşünüyorum tabiki doktorun daha iyi bilir 😇

Ben ilk kez kullanmıştım iğneyi kullandığım gibi hamile kaldım 🥹🩷 1.5 yıllık evliyiz 17 Kasımda oldum iğneyi 28 kasımda hamile olduğumu öğrendim
Merhaba, acaba kaç yumurtanız olmuştu ne kadar boyutlardaydı ? ☺️ çok tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba, acaba kaç yumurtanız olmuştu ne kadar boyutlardaydı ? ☺️ çok tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar ben bugün ıgne günüyle beraber 11. Gundeyım ama adet oldum 😕😓normal mı sızce

Benim yalnızca 1 yumurtam oluşmuştu. Sol taraftaydı boyutu 20mm iken doktorum hemen iğne vurulmamı söyledi canım. Tabi ben 1 tane yumurta olduğunu duyunca çok üzülmüştüm 🥹 rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🩷

Canım leke leke mi geliyor? Yoksa bildiğin adet mi oldun iğnenin 14. Günü adet olunuyo diye biliyorum
Normalde kanamam azdır zaten hatta leke leke gorıp öyle adet oluyordum ama bu sefer dırekt kanama seklınde yoğun degıl ama başlangıç kanaması

Normalde kanamam azdır zaten hatta leke leke gorıp öyle adet oluyordum ama bu sefer dırekt kanama seklınde yoğun degıl ama başlangıç kanaması
Ve test yaptım dırekt kocaman negatif. Bundan sonra pozıtıf olmaz zaten adet oldum

Eklentiler

• 5CB23ABC-FE0A-4701-A062-4F508A112D9A.webp
    5CB23ABC-FE0A-4701-A062-4F508A112D9A.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 7
kızlar benim bugün gecikmemdeki 7. günüm sabah test yaptım ama koskocaman negatif çıktı. sizce sebebi nedir ya da sonradan pozitife dönme ihtimali olabilir mi?

Yumurtlama 28 sabahtı.Duphaston,glifor,coraspirin ve vitaminleri devam ediyorum.Çok istiyorum inşallah olur tutar.Pcos var letu+gonalf+ovitrelle kullndım.Ayrıca meraktan dün test yaptım 25 çıktı☺

Benim yalnızca 1 yumurtam oluşmuştu. Sol taraftaydı boyutu 20mm iken doktorum hemen iğne vurulmamı söyledi canım. Tabi ben 1 tane yumurta olduğunu duyunca çok üzülmüştüm 🥹 rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🩷
Bende neden hala belirti yok delircem valla ya

Bende neden hala belirti yok delircem valla ya
Belirti arama ben hamile değilken daha çok belirtim vardı. Hamile değilken akıntım çoktu afedersin iç çamaşırını doldururdu bazen. Hamileyim şuan akıntım yok gibi bişey. Her beden aynı değil canım kendini böyle strese sokma. Benim 2 belirtim oldu. 1.5 haftadır iştah artışı ve iğnenin 12. Günü başlayan uyku. Oturduğum yerde uyukluyorum. Dün akşam 6dan gece 11e kadar belki 5 kere uyuyup uyandım

Belirti arama ben hamile değilken daha çok belirtim vardı. Hamile değilken akıntım çoktu afedersin iç çamaşırını doldururdu bazen. Hamileyim şuan akıntım yok gibi bişey. Her beden aynı değil canım kendini böyle strese sokma. Benim 2 belirtim oldu. 1.5 haftadır iştah artışı ve iğnenin 12. Günü başlayan uyku. Oturduğum yerde uyukluyorum. Dün akşam 6dan gece 11e kadar belki 5 kere uyuyup uyandım
Gerçekten insan en küçük umudu bile arıyor. Beklemek çok zor :(

Arkadaşlar ben bugün ıgne günüyle beraber 11. Gundeyım ama adet oldum 😕😓normal mı sızce

Regl genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra geliyor
Genelde yumurta 36 saat sonra çatlıyor
İğne vurulduğun saati bilmiyorum, saate göre bugün 8.- 9. gün
Beklenenden 5- 6 gün erken olmuşsun ama bu olabilir bir durum
Her ay tekrarlarsa sorun anlamına gelebilir
Stres ve yumurtanın kalitesi luteal fazı yani çatlamadan sonraki günden adet başlayana kadar olan süreyi kısaltabilir
Luteal fazda bebeğin tutunması için progesteron hormonu üretiliyor
Luteal faz çok kısa olursa bebeğin tutunma ihtimali azabilir o yüzden bir sonraki aylarda doktor onayıyla çatlama sonrası progesteron desteği alabilirsin

Back
X