• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra geliyor
Genelde yumurta 36 saat sonra çatlıyor
İğne vurulduğun saati bilmiyorum, saate göre bugün 8.- 9. gün
Beklenenden 5- 6 gün erken olmuşsun ama bu olabilir bir durum
Her ay tekrarlarsa sorun anlamına gelebilir
Stres ve yumurtanın kalitesi luteal fazı yani çatlamadan sonraki günden adet başlayana kadar olan süreyi kısaltabilir
Luteal fazda bebeğin tutunması için progesteron hormonu üretiliyor
Luteal faz çok kısa olursa bebeğin tutunma ihtimali azabilir o yüzden bir sonraki aylarda doktor onayıyla çatlama sonrası progesteron desteği alabilirsin
Anladım teşekkür ederim bu ay çok umutluydum maalesef olmadı

Peki ovitrelleden sonra kist oluşan var mı? Benim kontrolüm vardı kist küçülmesi gerekirken büyümüş, doğum kontrol ilacı verdi ama ben ilaç kullanma taraftarı değilim, daha bitkisel ilerlemek istiyorum.

Peki ovitrelleden sonra kist oluşan var mı? Benim kontrolüm vardı kist küçülmesi gerekirken büyümüş, doğum kontrol ilacı verdi ama ben ilaç kullanma taraftarı değilim, daha bitkisel ilerlemek istiyorum.
Benim kist olmuştu geçen ay. Bana doktor duphaston verdi adetin 15. günü başladım 10 gün kullandım ilacım cumartesi bitti ama daha kontrole gitmedim. Kist gitti mi bilmiyorum. Sana hangi ilacı verdi?

Benim kist olmuştu geçen ay. Bana doktor duphaston verdi adetin 15. günü başladım 10 gün kullandım ilacım cumartesi bitti ama daha kontrole gitmedim. Kist gitti mi bilmiyorum. Sana hangi ilacı verdi?
Yasmin yazdı, her gün bir tane kullan dedi. Gelecek ay adet 3. Günü kontrole gel dedi gitmiş mi? diye.

Arkadaşlar ben bugün ıgne günüyle beraber 11. Gundeyım ama adet oldum 😕😓normal mı sızce
Ben birkaç yerde okudum sanki iğne olunca daha erken adet olunuyormuş , moralini bozma bir sonraki döngüde olur allahın izniyle , bende dün test yaptım silik çıktı bu sabah yaptım negatif ,benim 9 gün erkende olabilir tabi ama öyle durumlar şuanda

Ben birkaç yerde okudum sanki iğne olunca daha erken adet olunuyormuş , moralini bozma bir sonraki döngüde olur allahın izniyle , bende dün test yaptım silik çıktı bu sabah yaptım negatif ,benim 9 gün erkende olabilir tabi ama öyle durumlar şuanda
İnşallah gebe kalırsınız . Benı mahvettı bu süreç

Eklentiler

• IMG_8021.webp
    IMG_8021.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar böyle silik çıktı. Benim gözüm mü öyle görmek istiyor yoksa

2. çizgi gözüküyor fakat Ovitrelle prospektüsünde iğne kullanımından sonra 10 güne kadar kan veya idrar ile gebelik testi yapmanız durumunda yalancı pozitif sonuç alma ihtimali vardır yazıyor
İğnenin etkisi 10. günden önce geçenler de var, 10. günden sonra geçenler de var
İğnenin yapıldığı gün sayılmıyor
Ertesi günü 1 sayıp 11. gün test yaparsanız daha doğru sonuç alırsınız
Tabii en doğrusu adet gecikmesini beklemek ve idrar testi yerine kan vermek
İnşallah iğne etkisi sizde erken geçmiştir ve gözüken 2. çizgi gebeliktendir 🤲🏼

Back
X