• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. çizgi gözüküyor fakat Ovitrelle prospektüsünde iğne kullanımından sonra 10 güne kadar kan veya idrar ile gebelik testi yapmanız durumunda yalancı pozitif sonuç alma ihtimali vardır yazıyor
İğnenin etkisi 10. günden önce geçenler de var, 10. günden sonra geçenler de var
İğnenin yapıldığı gün sayılmıyor
Ertesi günü 1 sayıp 11. gün test yaparsanız daha doğru sonuç alırsınız
Tabii en doğrusu adet gecikmesini beklemek ve idrar testi yerine kan vermek
İnşallah iğne etkisi sizde erken geçmiştir ve gözüken 2. çizgi gebeliktendir 🤲🏼
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım en kısa sürede hepimizin yüzü güler 🙏🏻

Kızlar ya sürekli daralıyorum sizi ama bugün 2. Testi yaptım o da negatif çıktı. İlk yaptığımı atmıştım size pozitif gözüküyordu. Bu niye negatife döndü şimdi durup dururken ne gördü de döndü acaba

Kızlar ya sürekli daralıyorum sizi ama bugün 2. Testi yaptım o da negatif çıktı. İlk yaptığımı atmıştım size pozitif gözüküyordu. Bu niye negatife döndü şimdi durup dururken ne gördü de döndü acaba
Testi çok erken yapmışsınız bence. İğne etkisinden ikinci çizgi silik çıkmış olabilir gebelik varsa da henüz testte belli olmayabilir

Benimde iğnede 6. Günüm bugun böyle regl olcakmışım gibi bel ağrım oldu gecti sonra tekrar başladı ve kasıklarımda böyle hafif batmalar olmaya başladı
Sizce nedendir ki ilk defa ovitrelle vurdular

Yumurtlama 28 sabahtı.Duphaston,glifor,coraspirin ve vitaminleri devam ediyorum.Çok istiyorum inşallah olur tutar.Pcos var letu+gonalf+ovitrelle kullndım.Ayrıca meraktan dün test yaptım 25 çıktı☺
Ya bende çarşamba sabah 9 da iğne yaptılar dün aklam meraktan bende test yaptım 26.3 çıktı iğnedendir sanırım ama bir gün önce evdekinde negatif görmüştüm sonra sabah yaptım pozitif görünce alşamına test yaptırdım

Ya bende çarşamba sabah 9 da iğne yaptılar dün aklam meraktan bende test yaptım 26.3 çıktı iğnedendir sanırım ama bir gün önce evdekinde negatif görmüştüm sonra sabah yaptım pozitif görünce alşamına test yaptırdım
Ne kullandın cnm bencede iğneden bizimki

5 gün femare kullandım sonra sağda ve solda birer adet 24 mm yumurtam oluşmuş doktor hemen ovitrelle yaptı

Back
X