Çoook sağolunHayırlı olsun
Güzel haberler alın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook sağolunHayırlı olsun
Güzel haberler alın inşallah![]()
İnşallah canımHepimiz alalım inşallah, 2026 ya mutlu girelim![]()
Ben direkt sağlık ocağında verdim. Yarın çıkar dediler ama gün içinde çıkar diye tahmin ediyorumSaplık ocağında mı verdiniz ? Bazı illerde devlet hastaneleri acilden giriş yapıp verilmesini kabul etmiyormuş diye duydum da
E nabıza düşebilir diye düşünüyorumBen direkt sağlık ocağında verdim. Yarın çıkar dediler ama gün içinde çıkar diye tahmin ediyorum
Saat başı kontrol ediyorumE nabıza düşebilir diye düşünüyorum
Hadi bakalım bol şansSaat başı kontrol ediyorumBelirsizlik içinde kalmak insanı gerçekten yoruyor. Hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah
Ayy gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebisinizKızlar değerim 117 çıktı
Elhamdulillah inşallah bebiş var o zamanKızlar değerim 117 çıktı
İnşallah doktorumun yanında çalışan hemşire 3 gün sonra tekrarlayalım dediElhamdulillah inşallah bebiş var o zaman![]()
Çok teşekkür ederim şişende nasip olur inşallahAyy gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebisiniz![]()
Sonucunuz çıktığında daha net anlarsınız belki adet değildirBenimde tahlil sonuçlarım çıkmadı daha ama hafif pembe akıntım oldu sanırım adet oluyorumArtık inşallah bir sonraki aya diyelim
![]()
Yerleşme kanaması olabilir korkmayın test çıkana kadar umut varBenimde tahlil sonuçlarım çıkmadı daha ama hafif pembe akıntım oldu sanırım adet oluyorumArtık inşallah bir sonraki aya diyelim
![]()
Allah sanalda nasip etsin hiç ummadığım bir anda geldi gerçekten tedavi oldum ama umutsuzdum kan verene kadar da eşime olmadı bence dedimAy çok sevindim. Hayırlı olsun canım bana da dua et nolur![]()
Allah sanalda nasip etsin hiç ummadığım bir anda geldi gerçekten tedavi oldum ama umutsuzdum kan verene kadar da eşime olmadı bence dedim
Ya sürekli karnımda sanki bi balon varmış gibi bir his vardı hızlı hareket edince anlıyordum sola asla uyuyamıyorum ince ince bel ağrıları kaşık batmaları mesela uzanırken sağa veya sola dönünce bıçak batması oluyor birde aşırı uyku isteğine gibi belirtilerin oldu