çatlatmsa iğnesini kendiinizmi yaptınız

Nazim83

rabbim sana emanet
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
1.768
9
156
Konya
KIZLAAAAARRR ÇATLATMA İĞNESİNİ KENDİNİZMİ YAPTINIZZZ bana dr kendimin koldan yapabileceğimi söyledi ama başkalarından duyduğuma göre dr. kendileri yapmış yardımcı olursanız sevinirim

canim catlatma ignesi hatayi affetmez hormon ignelerini bile bir gun eksik yapsan telafi edilir ama bu ignenin telafisi yok Allah korusun tum emekleri bosa cikartir. belki yanlis biliyorum ama kas ici yapilmali diye aklimda kaldi oyle olsa gerci doktorun kendin yap demezdi. ama yine de sen gel beni dinle hemsireye yaptir, dusunki on dakika en fazla soylenen saatten gec ya da erken yapilmali cok onemli bir igne, doktordan daha bilmis gozukmek haddimize degil ama israrla kendin yapma demek gecti icimden.
hayirli olsun mujdelerle sonuclansin Insallah tedavin.

canım ben dr un dedıgı saatın dakıkası dakıkasına kendım yaptım ama göbekten koldan degil.onemlı olan tam saatınde yapılması rabbım yardımcın olsun

Benim bildiğim kadarıyla Pregnl ise çatlatma iğnen kas içi ve kalçadan yapılıyor, dolayısıyla doktor yapıyor. Ancak Ovitrelle ise cilt altı ve göbekten oluyor, dolayısıyla kendin yapabiliyorsun. Tabi ki her şekilde saati çok önemli. Benim bildiğim bu şekilde..

göbekten yapılan iğne(ovitrelle) olduğu için 4 denememde de kendim yaptım 1 dakka erken yada geç değil tam saatinde.diğer türlü olsaydı gider bi sağlık kuruluşunda yaptırırdımmirmirmirmir

merhaba arkadslar arnıza yenı katıldım.bende klomen kullanıp sonra doktorum söyledıği saatte ovitrello catlatma iğnemi hemşireye yaptırdım.2gün oldu bekleyecem bakalım.yumurtam 21m olmuş doktror iyi dedi ama cok meraklanıyorum işte Alllah'ım herkesin gönlüne göre versin...

KIZLAAAAARRR ÇATLATMA İĞNESİNİ KENDİNİZMİ YAPTINIZZZ bana dr kendimin koldan yapabileceğimi söyledi ama başkalarından duyduğuma göre dr. kendileri yapmış yardımcı olursanız sevinirim

çatlatma inesi he nazım :)))))))))))))))) ha ha kuşun kucağunda artık

Son düzenleme:
1. denemem de ovitralle yi hastanede yaptırdık koldan yapıldı. 2. denememde aynı iğneyi evde eşim göbekten yaptı.

o gün kontroldeydik yanındaysa vuruyum hemen dedi dr yanımdaydı göbekten yaptı hemen ..

ben iğnelerimi kendim yaptım açıkcası saatlerinede dikkat etmedim yanlış yönlendirmek değil amacım ama bu konuda uyarılmadım doktorum tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…