- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Bende sizin adınıza üzüldümBir çikolata ya hu! Tövbestafurullah. En nefret ettiğim şeydir bu tarz şeyleri sakınmak. Sakınan insanlar da itici gelir. Hadi onu geçtim çocuk siz kızınca annem beni dövecek diye ağlıyor, bu çocuk daha önceden dövüldü mü? Siz kızınca bu kadar korkup annem beni dövecek diyor. Çocuk bu şımarır ama bu şımaran bir çocuğun tepkisi değil dayağı tatmış ve dayaktan korkan bir çocuğun tepkisi.
Çocuğun yanında bu şekilde tartışma, gerilim olmamalı yazık o çocuğa.
Ben yeğenime sinirlendim bundan 6 ay önce kızdım korktu, hala içimde uktedir yaradır. Kendimi affedemedim, hala içim sızlar gözlerim dolar. O korkusu ve gözleri - ki çok büyük bir kızma değildi- Hala diye dört döner benim vicdanımı sızlatan hareketimin kat katı annesi kızar ama gel gör ki yeğenim bana sığınır, seni seviyorum diye ses kaydı atar. Ama ben hala kendime kızgınım. Üstelik o sizin çocuğunuz. Üzüldüm ya.
Dile kolay geliyor ama ben oraya gidip kalınca da olmuyor be canım inan yaşayan bilir kapım kapalıyken sorun yok zaten bu arlar görümcem ne aldıysam herşeye laf soktu kaynanamdan ogünün sabahı diğer çocuğuma bakarmısım dediğimde bakamam diğerlerin çocuğuna bakılan demesi beni zaten doldurmuştu patladım üstüne bide görümcem kardeşlerini de bana küstürmesi iyice krize sokuyo işteBir cikolatadan cikmamistir bence olay biraz da yasanmisliklar var sanırım. Ama kv nin tutup anneni aricam vs. Demesi yanlış ha gorumcemin diğer kardeşlerine anlatması da yanlis . Ama bunlar sizin doğru yaptığınız anlamına gelmiyor cocuktan neden cikardiniz hincinizi. Ve Kusura bakmayın ama herkes fikrini söylüyor burda kimsenin amacı kırmak değil o şekilde algılama. Git biraz annende kal kafan dagilsin en azından.
Özel değilse eşiniz nerede ? Destek olmuyor mu sizeDile kolay geliyor ama ben oraya gidip kalınca da olmuyor be canım inan yaşayan bilir kapım kapalıyken sorun yok zaten bu arlar görümcem ne aldıysam herşeye laf soktu kaynanamdan ogünün sabahı diğer çocuğuma bakarmısım dediğimde bakamam diğerlerin çocuğuna bakılan demesi beni zaten doldurmuştu patladım üstüne bide görümcem kardeşlerini de bana küstürmesi iyice krize sokuyo işte
Peki çocukların dayaktan korkması da yokluğa dahil mi?Burada herkes çikolataya takılmış nereden biliyorsunuz ki konu sahibinin içinde bulunduğu Şartları? Belki parası yok? Yok nedir bilir misiniz? Ben markette sadece ekmek alacak parası olan insanları biliyorum kimisinde o da yok. Yokken çocuk büyükmek kim bilir ne zor. Ayrıca anne yok diyorsa çocuk beklemeyi bilecek bunda vicdan sızlatacak bir şey yok. Bu çocukların eğitimi için daha önemli yok yok demektir o yüzden öğrenmeliler.
Özel değilse eşiniz nerede ? Destek olmuyor mu sizeDile kolay geliyor ama ben oraya gidip kalınca da olmuyor be canım inan yaşayan bilir kapım kapalıyken sorun yok zaten bu arlar görümcem ne aldıysam herşeye laf soktu kaynanamdan ogünün sabahı diğer çocuğuma bakarmısım dediğimde bakamam diğerlerin çocuğuna bakılan demesi beni zaten doldurmuştu patladım üstüne bide görümcem kardeşlerini de bana küstürmesi iyice krize sokuyo işte
Dayaktan korkan çocuk daha önce mutlaka dayak yemistir. Yememis bile olsa dovulmekle tehdit edilmiştir ve bunun hiç bir açıklaması olamaz bence.Peki çocukların dayaktan korkması da yokluğa dahil mi?
Allah razı olsun canım inan gözümden yaş akıttın başka bişe olsa verilecek bişey zaten veririm ama çikolata ya herkes takmış vicdanım okonuda rahatBurada herkes çikolataya takılmış nereden biliyorsunuz ki konu sahibinin içinde bulunduğu Şartları? Belki parası yok? Yok nedir bilir misiniz? Ben markette sadece ekmek alacak parası olan insanları biliyorum kimisinde o da yok. Yokken çocuk büyükmek kim bilir ne zor. Ayrıca anne yok diyorsa çocuk beklemeyi bilecek bunda vicdan sızlatacak bir şey yok. Bu çocukların eğitimi için daha önemli yok yok demektir o yüzden öğrenmeliler.
Şimdi konuyu tekrar okudum ben de dayak mevzuunu soracaktım ama konu sahibi öyle bir şey yok yazmış devamına. Temennim inşallah öyle bir şey yoktur. Yoklukta varolmaması gereken tek şey dayak.Peki çocukların dayaktan korkması da yokluğa dahil mi?
CezaevindeÖzel değilse eşiniz nerede ? Destek olmuyor mu size
Aynen öyle çocuk annem beni dövecek diye ağlıyorsa neyin haklılaştırması bu.Dayaktan korkan çocuk daha önce mutlaka dayak yemistir. Yememis bile olsa dovulmekle tehdit edilmiştir ve bunun hiç bir açıklaması olamaz bence.
Kimse kimsenin yaşadığını bilmez canım oyuzden.Haklısın ama olmuyor aynı neler çektiğimi Allah tan başka kimse bilmez ben hiçbir sıkıntımı kimseye anlatmam buraya açmak istedim derdimi ama millet çikolata derdine girmiş
Aynen öyle çocuk annem beni dövecek diye ağlıyorsa neyin haklılaştırması bu.Dayaktan korkan çocuk daha önce mutlaka dayak yemistir. Yememis bile olsa dovulmekle tehdit edilmiştir ve bunun hiç bir açıklaması olamaz bence.
Tahmin etmiştim bu cevabı. Bu yüzden de ani tepkiler veriyor olabilirsin yani tek başına çocuk buyutuyorsun ve maddi manevi zor durumdasin. Destek almani oneririm çünkü çocuğuna bu zorlukları farkli şekilde belli edersen şiddet oluşabilir. Senin için nacizane fikrim buCezaevinde
Dayak yok sadece onları gördüğü anda başlıyor şunuda inkar edemem benim çocuklarıma naptıysam yemek yedirtme alışkanlığı kazandıramadım yemek yerken terlik alırım sorarım ya yemek ya terlik diye yoksa hangi anne çocuğuna kiyabilir ben onların hem annesi hem babası olarak büyüttümŞimdi konuyu tekrar okudum ben de dayak mevzuunu soracaktım ama konu sahibi öyle bir şey yok yazmış devamına. Temennim inşallah öyle bir şey yoktur. Yoklukta varolmaması gereken tek şey dayak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?