Ben sanki daha once konunuzda 1 sene dediginizi hatırlıyorum üstüne ceza mi aldi.2 sene sonra
Bende kesinlikle babaanneye şımarıklık olarak gördüm.Bu zamana kadar neler yaşadınız neler çektiniz bilemem . O yüzden sizi yargılayacak sözler etmem. Belli ki bir sürü sıkıntılsrı siz üstlenmüşsiniz eşinüzin aileside destek olmak yerine hep köstek olmuşlar.
Çocuğunuzun da annem beni dövecek demesini babaaneye yapılan şımarıklık olarak görüyorum. İstediğini vermediğiniz için babaannesinden medet ummuş.
İnşallah feraha çıkarsınız
o zaman görümcenin çocuğunun orda olduğunu biliyorsan iki tane alırsınCanım kınderjoylar varya nasıl böleyim bölüncek bişe olsa zaten bölerdim bunumu dert ettin benim elimde.bişe varsa ortaya koyarım yoklukla 2 çocuk büyüttüm ben kafaya takma sen
Canım kınderjoylar varya nasıl böleyim bölüncek bişe olsa zaten bölerdim bunumu dert ettin benim elimde.bişe varsa ortaya koyarım yoklukla 2 çocuk büyüttüm ben kafaya takma sen
Galiba canım hiç görmedin kinderi oyuncağı var biliyorum onun ortaya çıkaracak sorunlarıKinderjoy istenirse gayet de bölünür bence. Bıçak denen bir alet var.
Hem çocuklar da paylaşmayı öğrenirler
Galiba canım hiç görmedin kinderi oyuncağı var biliyorum onun ortaya çıkaracak sorunları
Ozaman baştan sona tam sayfaları okumanızı rica ediyorum defalarca aynı şeyleri yazmaktan yoruldumHer şeye bir lafınız var ama asıl sorunlara cevabınız yok. Çocuğunuzu dövüyor musunuz mesela?
Çocuklar için üretilen her tür ıvır zıvırdan haberim var malesef..
Oyuncak konusunda da bilgili bir anne olsanız çözüm bulabilirdiniz zaten..
bakın ben biliyorum o çikolatayı ve yorumum tam da buna göre olmuştu ama cevap vermediniz banaGaliba canım hiç görmedin kinderi oyuncağı var biliyorum onun ortaya çıkaracak sorunları
Çok ayıp yani bir çikolatayı ortadan bölüp vermek ne kadar zor olabilirdi. Senin çocukta ağlamaz olaylar böyle Arap saçına dönmezdi. İnsanları sevmiyorsunuz anlarım da küçücük çocuğa bile kininiz varsa sizden korkulur.merhaba hanımlar. Benimde derdim görümce gına geldi ama tükenmiyorlar . Dertler malesef .Konuya gelicek olursak ben geçen gün kaynanamla tartıştım. Çocuk yüzünden okadarda dolmuştumki o gün nasıl olduğunu anlamadan ağız dalaşına girdim . Maalesef yanımda ortanca görümcemde vardı. Çocuklara marketten çikolata almıştım. O görümcemin çocuğu da oradaydı . Görmesin diye sakladım bende. Benim çocuk nasıl ağlıyor ver diye versem olmaz elimde az bende eve çıkalım dedim . Başladı ağlamaya benim çocuk annem bana kızıcak dövücek diye halbuki orta da bişe yok kaynanamı görünce benim çocuk şımarıyo aşırı derecede. Kaynanamda bana bağırdı ben çocuğa git gide konu büyüdü .sonra Kaynanam anneni arıcam deyince şarteller attı benim . Benim çocuk kimse karışamaz dedim. O hışım al çocuğu alıp eve çıktım. Annemi aradım anlatım olayı. Ben kapatmışım o aramış. Annemde napim yıllarca kızım kahrınızı çekiyo ne istiyorsun demiş annemin yüzüne kapatmış teli. O sinirle anneme gittim 2 gün kaldım eve geldim. Ben kinci yapıya sahip biri değilim . Sonuç ta anne demişim hiç bişey yokmuş gibi konuştum aranızda bişey yok. Gelgelelim görümceye yememiş içmemiş kardeşlerini de doldurmuş bana karşı konuşmuyolar bende konuşmuyorum Allah’a havale ettim . İnanın okadar derdim sıkıntım varki. Bide bunlarla uğraşıyorum. Etme bulma dünyası inşallah onlarda beni soktukları bu sıkıntının fazlasıyla uğraşırlar. Kalbim daralıyo düşündükçe . Okuduysanız hakkınızı helal edin. Birazda kalbimi ferahlatın haksızmıyım
Oyuncağı napim peki canım biliyorum çocuklar ın huylarını çıkacağı sorun daha büyük olurdu emin ol mevzu yumurta değil zaten bölünebilseydi bölebilirdim ama olmadı konum bu değil cnmbakın ben biliyorum o çikolatayı ve yorumum tam da buna göre olmuştu ama cevap vermediniz bana
o yüzden tekrar yazıyorum
o çikolata kaşıkla yeniyor ya veririm birer kaşık iki çocuğun eline hadi paylaşın derim.
bu kadar basit yani
saklamak sonrasında büyüyen olaylar o kadar saçma bi yere gitmiş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?