Çatlıcam

Ben sanki daha once konunuzda 1 sene dediginizi hatırlıyorum üstüne ceza mi aldi.
Çikolata vs bunlara girmek istemiyorum ama yemek yedirmek için terlik vs kullanmayin, buda çözüm değil hatta çocugun gozunde sizi daha kötü yapıyor.
Sağlık sikintisi yoksa bırakın yemezlerse israr etmeyin alternatif sunmayın. Illaki zamanla oturacak hepimizin çocuğunda yeme sorun.
Birde ben bu kadar israr ederse çocuğum çıkarır paylaştirirdim çocuğunuzda bunu görüp istedigi şeylerin sonucunub bazen onu mutsuz ettiğini görürdü ( bu kinderjolarda iki top var birer tane yer kalan yeride ortadan ayırir verirdim)

Yine bir eli yağda diğer eli balda olan üyeler gelmiş evet
Asla halden anlamayan üyeler
Konu sahibi bütün yorumları okudum ben,allah yar ve yardımcın olsun
Umarım herşeyin üstesinden gelebilirsin
Nacizane önerim,en azından içini boşaltıp kendine yön verebilmek için devlet hastanelerinde psikologlar oluyor,onlara gidip en azından kendin için birşeyler yapmaya çalış
Tekrar allah yardımcın olsun

Bu zamana kadar neler yaşadınız neler çektiniz bilemem . O yüzden sizi yargılayacak sözler etmem. Belli ki bir sürü sıkıntılsrı siz üstlenmüşsiniz eşinüzin aileside destek olmak yerine hep köstek olmuşlar.

Çocuğunuzun da annem beni dövecek demesini babaaneye yapılan şımarıklık olarak görüyorum. İstediğini vermediğiniz için babaannesinden medet ummuş.

İnşallah feraha çıkarsınız

Tabıkı sızı yargılamak bize dusmez herkes kendi yasadgını bilir ama, keske cıkolatayı ortadan ikiye kesip bi parcada olsa verseydiniz bunlar hıc olmazdı. Hem esinız nerde??

Bu zamana kadar neler yaşadınız neler çektiniz bilemem . O yüzden sizi yargılayacak sözler etmem. Belli ki bir sürü sıkıntılsrı siz üstlenmüşsiniz eşinüzin aileside destek olmak yerine hep köstek olmuşlar.

Çocuğunuzun da annem beni dövecek demesini babaaneye yapılan şımarıklık olarak görüyorum. İstediğini vermediğiniz için babaannesinden medet ummuş.

İnşallah feraha çıkarsınız
Bende kesinlikle babaanneye şımarıklık olarak gördüm.
Kızımdan biliyorum çünkü
7 yaşında hiç alimi dahi kaldırmadım
Geçenlerde yaptığı bir harekete kızdım.Koşa koşa babaannenin yanına gitti annem beni dövecek!
Kızım dedim ben seni hiç dövdüm mü,sana hiç vurdum mu neden yalan söylüyorsun?
Bana evet beni dövdün dedi sıpa
Ha babaanne baba gözlerinde kızımı dövdüğümü düşünüyorlar
Ama benim içim rahat
Çünkü elimi dahi sürmedim
Yalan söylediği için küstüm konuşmadım.Hatasını anladı ama kafalardaki izlenim gitmedi:işsiz:

evde kendı çocuğunuz hariç başka bır çocuk varsa onlarada alabılırdınız çikalata.herkes mutlu olurdu.

Canım kınderjoylar varya nasıl böleyim bölüncek bişe olsa zaten bölerdim bunumu dert ettin benim elimde.bişe varsa ortaya koyarım yoklukla 2 çocuk büyüttüm ben kafaya takma sen
o zaman görümcenin çocuğunun orda olduğunu biliyorsan iki tane alırsın
haaa paran yoktu blki alamadın olabilir
o zaman 2 tane çay kaşığı verirsin çocukların eline hadi paylaşın dersin yerler
ben de seni haksız buldum yoktan yere çocuğu üzmüş ve germişsin

Peki çocuğunuzu dövüyor musunuz gerçekten? Çocuk bunu durup dururken söylemez bence..
Başka şeylere kızıp acısını çocuktan çıkarmışsınız gücünüz yettiği için.
Eş kişisi nerede bu olaylarda? Annenize gidince ne yaptı?

Neler çektiğinizi bilemeyiz. Hakverilmediğinde hemen "neler çektiğimi bilmiyorsunuz" demeniz sizi bu olayda haklı yapmıyor..

Öteki çocuk için çikolata saklamışsınız işte. Madem bölünmüyor ben gider 1 tane daha alırdım o çocuk için..

Canım kınderjoylar varya nasıl böleyim bölüncek bişe olsa zaten bölerdim bunumu dert ettin benim elimde.bişe varsa ortaya koyarım yoklukla 2 çocuk büyüttüm ben kafaya takma sen

Kinderjoy istenirse gayet de bölünür bence. Bıçak denen bir alet var.
Hem çocuklar da paylaşmayı öğrenirler :KK66:

Hanim efendi siz yaptığınız yanlışın farkında değilsiniz. Daha önce konularda yine yazmıştım. Benim annem de bizi döverdi ve bizde travma olarak anıları kaldı. Şuan çok pişman çocukların dövülmemesi gerektiğini bilmiyordum diyor. Yaptiginiz yanlış çocuk döverek eğitilmez siz sadece şiddetle baskı kuruyorsunuz çocuğun davranışları ters tepecek.

Haksızsınız.

Kayınvalideler zordur hepimizin başında bir tane var.
Çoluk çocuk desen ayrı zor, her birimiz (anne olan) yaşıyor bunları.

Kayınvalideniz ile yaşadığınız sıkıntıları çocuğunuza yansıtmanız en baştan hata.
Zaten siz freni patlak kamyon gibi silsilesi ile ilerlemişsiniz, olan olmuş.
Ne olursa olsun, ben olsam çocuğumu bırakır, yanımda para dahi yoksa kayınvalidemden 1-2 tl alır, gider başka çikolata daha alırım.
İki çocuğunda gönlünü yaparım.

Çocuğunuz hakkında bir cümle dikkatimi çekti "dövecek sandı".
Dövmeyin çocuğunuzu, yazıktır günahtır... Onlar Allah'ın bizlere verdiği melekler.

Konunun neresinden bakarsanız bakın, tırnak içine alıyorum, bu anlattığınız mevzuda haksızsınız.

Tek anlamayan benim sanırım. Ben ne kv nin annenizi arayacak kadar ne de çocuk dövülecek kadar ne de kv ile kavga edilecek kadar bir olay gördüm. Yahu ayrıca bir çikolata şaklamak nedir???? Tek gördüğüm sorun çikolata saklamanız. Gerekirse kendi çocuğunuz yemeseydi biz öyle büyüdük.

Amma buyuttunuz yok ortadan bolunmezmis yok oyuncagi varmis baabaya sakladiniz iste bes paralik bir cikolata yuzunden bir dunya olay cikmis.
Bolunmuyorsa biraz o isirir biraz oburu isirir oyuncaginida verir ikisi bir oynar..
Ayrica kayinvalideniz cocugu dovuyorsunuz diye sert cikmis olabilir buda gayet normal kim olsa ayni tepkiyi verirdi bence..

Galiba canım hiç görmedin kinderi oyuncağı var biliyorum onun ortaya çıkaracak sorunları

Her şeye bir lafınız var ama asıl sorunlara cevabınız yok. Çocuğunuzu dövüyor musunuz mesela?

Çocuklar için üretilen her tür ıvır zıvırdan haberim var malesef..
Oyuncak konusunda da bilgili bir anne olsanız çözüm bulabilirdiniz zaten..

Her şeye bir lafınız var ama asıl sorunlara cevabınız yok. Çocuğunuzu dövüyor musunuz mesela?

Çocuklar için üretilen her tür ıvır zıvırdan haberim var malesef..
Oyuncak konusunda da bilgili bir anne olsanız çözüm bulabilirdiniz zaten..
Ozaman baştan sona tam sayfaları okumanızı rica ediyorum defalarca aynı şeyleri yazmaktan yoruldum

Galiba canım hiç görmedin kinderi oyuncağı var biliyorum onun ortaya çıkaracak sorunları
bakın ben biliyorum o çikolatayı ve yorumum tam da buna göre olmuştu ama cevap vermediniz bana
o yüzden tekrar yazıyorum
o çikolata kaşıkla yeniyor ya veririm birer kaşık iki çocuğun eline hadi paylaşın derim.
bu kadar basit yani
saklamak sonrasında büyüyen olaylar o kadar saçma bi yere gitmiş ki

merhaba hanımlar. Benimde derdim görümce gına geldi ama tükenmiyorlar . Dertler malesef .Konuya gelicek olursak ben geçen gün kaynanamla tartıştım. Çocuk yüzünden okadarda dolmuştumki o gün nasıl olduğunu anlamadan ağız dalaşına girdim . Maalesef yanımda ortanca görümcemde vardı. Çocuklara marketten çikolata almıştım. O görümcemin çocuğu da oradaydı . Görmesin diye sakladım bende. Benim çocuk nasıl ağlıyor ver diye versem olmaz elimde az bende eve çıkalım dedim . Başladı ağlamaya benim çocuk annem bana kızıcak dövücek diye halbuki orta da bişe yok kaynanamı görünce benim çocuk şımarıyo aşırı derecede. Kaynanamda bana bağırdı ben çocuğa git gide konu büyüdü .sonra Kaynanam anneni arıcam deyince şarteller attı benim . Benim çocuk kimse karışamaz dedim. O hışım al çocuğu alıp eve çıktım. Annemi aradım anlatım olayı. Ben kapatmışım o aramış. Annemde napim yıllarca kızım kahrınızı çekiyo ne istiyorsun demiş annemin yüzüne kapatmış teli. O sinirle anneme gittim 2 gün kaldım eve geldim. Ben kinci yapıya sahip biri değilim . Sonuç ta anne demişim hiç bişey yokmuş gibi konuştum aranızda bişey yok. Gelgelelim görümceye yememiş içmemiş kardeşlerini de doldurmuş bana karşı konuşmuyolar bende konuşmuyorum Allah’a havale ettim . İnanın okadar derdim sıkıntım varki. Bide bunlarla uğraşıyorum. Etme bulma dünyası inşallah onlarda beni soktukları bu sıkıntının fazlasıyla uğraşırlar. Kalbim daralıyo düşündükçe . Okuduysanız hakkınızı helal edin. Birazda kalbimi ferahlatın haksızmıyım
Çok ayıp yani bir çikolatayı ortadan bölüp vermek ne kadar zor olabilirdi. Senin çocukta ağlamaz olaylar böyle Arap saçına dönmezdi. İnsanları sevmiyorsunuz anlarım da küçücük çocuğa bile kininiz varsa sizden korkulur.

bakın ben biliyorum o çikolatayı ve yorumum tam da buna göre olmuştu ama cevap vermediniz bana
o yüzden tekrar yazıyorum
o çikolata kaşıkla yeniyor ya veririm birer kaşık iki çocuğun eline hadi paylaşın derim.
bu kadar basit yani
saklamak sonrasında büyüyen olaylar o kadar saçma bi yere gitmiş ki
Oyuncağı napim peki canım biliyorum çocuklar ın huylarını çıkacağı sorun daha büyük olurdu emin ol mevzu yumurta değil zaten bölünebilseydi bölebilirdim ama olmadı konum bu değil cnm

Back
X