Çatlıcam

merhaba hanımlar. Benimde derdim görümce gına geldi ama tükenmiyorlar . Dertler malesef .Konuya gelicek olursak ben geçen gün kaynanamla tartıştım. Çocuk yüzünden okadarda dolmuştumki o gün nasıl olduğunu anlamadan ağız dalaşına girdim . Maalesef yanımda ortanca görümcemde vardı. Çocuklara marketten çikolata almıştım. O görümcemin çocuğu da oradaydı . Görmesin diye sakladım bende. Benim çocuk nasıl ağlıyor ver diye versem olmaz elimde az bende eve çıkalım dedim . Başladı ağlamaya benim çocuk annem bana kızıcak dövücek diye halbuki orta da bişe yok kaynanamı görünce benim çocuk şımarıyo aşırı derecede. Kaynanamda bana bağırdı ben çocuğa git gide konu büyüdü .sonra Kaynanam anneni arıcam deyince şarteller attı benim . Benim çocuk kimse karışamaz dedim. O hışım al çocuğu alıp eve çıktım. Annemi aradım anlatım olayı. Ben kapatmışım o aramış. Annemde napim yıllarca kızım kahrınızı çekiyo ne istiyorsun demiş annemin yüzüne kapatmış teli. O sinirle anneme gittim 2 gün kaldım eve geldim. Ben kinci yapıya sahip biri değilim . Sonuç ta anne demişim hiç bişey yokmuş gibi konuştum aranızda bişey yok. Gelgelelim görümceye yememiş içmemiş kardeşlerini de doldurmuş bana karşı konuşmuyolar bende konuşmuyorum Allah’a havale ettim . İnanın okadar derdim sıkıntım varki. Bide bunlarla uğraşıyorum. Etme bulma dünyası inşallah onlarda beni soktukları bu sıkıntının fazlasıyla uğraşırlar. Kalbim daralıyo düşündükçe . Okuduysanız hakkınızı helal edin. Birazda kalbimi ferahlatın haksızmıyım
Eşiniz yanınızda değil galiba
Bence eşiniz gelene kadar annenizin yanına gidin

Canım kınderjoylar varya nasıl böleyim bölüncek bişe olsa zaten bölerdim bunumu dert ettin benim elimde.bişe varsa ortaya koyarım yoklukla 2 çocuk büyüttüm ben kafaya takma sen

İyi de çocukları bu işe niye karıştırıyorsunuz be arkadaşım?
Çikolata saklamak nedir.
Tövbe yarabbim.
Çirkeflikler havada uçuşmuş çocuklar da nasibini almış.
Burda asıl çocuk sizsiniz ya neyse...
İyi de çocukları bu işe niye karıştırıyorsunuz be arkadaşım?
Çikolata saklamak nedir.
Tövbe yarabbim.
Çirkeflikler havada uçuşmuş çocuklar da nasibini almış.
Burda asıl çocuk sizsiniz ya neyse...
Haklısınız kimse kimsenin durumunu bilemez mesele çikolata saklamak değil beni herkes bilir tek başına kimseye muhtaç olmadan 2 çocuk büyütüyorum kırıcı olmasan sevinirim

Ya şu anneni arayacam olaylarına deli oluyorum.
Yahu sen çocuk musun sanki de annene yetiştiriyor.
Olabilir çocuk bu ağlar ben yaptığında yanlış birşey görmedim sonuçta fazla cikolata yokmuş ve bölünecek birşey değilmiş.
Gorumcende çok fena hemen diğerlerini doldurmuş.
Aynı yerde yaşıyorsunuz sanırım az mesafe her zaman iyidir canım.
Sen yine saygıda kusur etme kvne ama fazla samimide olma kapat kapını keygine bak.

Çikolata verilebilir ikiye bölünebilirdi ama çocuklar ikiye bölünmesi durumunda ağlayabilir vs diye orada çıkarmamış olabilirsiniz buna çok takılmıyorum. Sonuçta herkes çocuğuna çikolata alabilir görümcenizin çpcuğu da çikolata görmüyor değildir. Orada çıkarmamış olmak ille de sizin kötü niyetli olduğunuzu göstermez bence olay çıkmasın çpcuklar arasında diye düşünmüş olma ihtimalinizi düşünmel istiyorum aksiyse kötü gerçekten.

Ama her ne olursa olsun kayınvalidenizin hele ki görümceniz varken bağırması, üstüne annenizi aramakla tehdit etmesi çok yanlış. Kızmakta haklısınız.
Diğer insanların birinin dolduruluyla sizi dinlemeden konuşmaması zaten ofsayt. Konuşmayacaklarsa konuşmasınlar. Hiç kırılmayın bence.

Ya şu anneni arayacam olaylarına deli oluyorum.
Yahu sen çocuk musun sanki de annene yetiştiriyor.
Olabilir çocuk bu ağlar ben yaptığında yanlış birşey görmedim sonuçta fazla cikolata yokmuş ve bölünecek birşey değilmiş.
Gorumcende çok fena hemen diğerlerini doldurmuş.
Aynı yerde yaşıyorsunuz sanırım az mesafe her zaman iyidir canım.
Sen yine saygıda kusur etme kvne ama fazla samimide olma kapat kapını keygine bak.
Haklısın ama olmuyor aynı neler çektiğimi Allah tan başka kimse bilmez ben hiçbir sıkıntımı kimseye anlatmam buraya açmak istedim derdimi ama millet çikolata derdine girmiş

Haklısınız kimse kimsenin durumunu bilemez mesele çikolata saklamak değil beni herkes bilir tek başına kimseye muhtaç olmadan 2 çocuk büyütüyorum kırıcı olmasan sevinirim
zaten yanlıs anlamayın herkes bıryerlerden yardım alarak cocuk buyutmuyor....dunyaya gelmelerine vesile olup ıstedıysek tabıkkı kendimiz yoklukta olsa varlıkta olsa buyutecegız..ınsanlar bıze yardım etmek zorunda degil...annenız zaten gereken cevabı vermıs...ıcınız rahat olsun.

Söylediklerimin arkasındayım.
Alt tarafı bir çikolata kazancınızdan pek bişey eksiltmez , kimseye muhtaç olmadan yaşamaya da devam ederdiniz.
Verseniz kendi çocuklarınıza 10 çikolata alacak rızkı verir zaten Allah.
Ebeveynleriyle olan problemlerinize çocukları da katmanız hiç hoş olmamış.
Zira çocuk istedi vermedim sakladım kısmını okurken yüreğim sızladı .

A
Çikolata verilebilir ikiye bölünebilirdi ama çocuklar ikiye bölünmesi durumunda ağlayabilir vs diye orada çıkarmamış olabilirsiniz buna çok takılmıyorum. Sonuçta herkes çocuğuna çikolata alabilir görümcenizin çpcuğu da çikolata görmüyor değildir. Orada çıkarmamış olmak ille de sizin kötü niyetli olduğunuzu göstermez bence olay çıkmasın çpcuklar arasında diye düşünmüş olma ihtimalinizi düşünmel istiyorum aksiyse kötü gerçekten.

Ama her ne olursa olsun kayınvalidenizin hele ki görümceniz varken bağırması, üstüne annenizi aramakla tehdit etmesi çok yanlış. Kızmakta haklısınız.
Diğer insanların birinin dolduruluyla sizi dinlemeden konuşmaması zaten ofsayt. Konuşmayacaklarsa konuşmasınlar. Hiç kırılmayın bence.
Aynen canım valahi bölünecek bişe olsa zaten bölerim onun orada olucağını bilmiyordum görünce sakladım biliyorum sonucu ortaya çıkartsam yine çocuklar ağlıyacaktı param olmaydı gidip alabilek insanım

Maalesef değil gidemem okul var çocuk orada şımarıyo ödev yaptıramıyor um
Şımarsın sorun değil
Okul kapanınca gidin annenizin yanına
Siz mutlu huzurlu olursanız,çocuğunuzda huzurlu olur
Böyle kavgayla gürültüyle olmaz
Eşiniz çıkana kadar annenizin yanında kalsanız çok iyi olur
Bu benim fikrim

zaten yanlıs anlamayın herkes bıryerlerden yardım alarak cocuk buyutmuyor....dunyaya gelmelerine vesile olup ıstedıysek tabıkkı kendimiz yoklukta olsa varlıkta olsa buyutecegız..ınsanlar bıze yardım etmek zorunda degil...annenız zaten gereken cevabı vermıs...ıcınız rahat olsun.
kayınbabam bakıyor bakmakta zorunda görücü üsülü evlendik biz beni isterken tek kötü huyu namaz kılmaması demişti ama kandırdılar oyüzden Allah ona sağlık versin sağlığı elverinceye kadar mecbur kendi söylüyor

Ha
Şımarsın sorun değil
Okul kapanınca gidin annenizin yanına
Siz mutlu huzurlu olursanız,çocuğunuzda huzurlu olur
Böyle kavgayla gürültüyle olmaz
Eşiniz çıkana kadar annenizin yanında kalsanız çok iyi olur
Bu benim fikrim
Haklısın canım ama ev ev üstüne olmuyor ki maalesef

Bir çikolata ya hu! Tövbestafurullah. En nefret ettiğim şeydir bu tarz şeyleri sakınmak. Sakınan insanlar da itici gelir. Hadi onu geçtim çocuk siz kızınca annem beni dövecek diye ağlıyor, bu çocuk daha önceden dövüldü mü? Siz kızınca bu kadar korkup annem beni dövecek diyor. Çocuk bu şımarır ama bu şımaran bir çocuğun tepkisi değil dayağı tatmış ve dayaktan korkan bir çocuğun tepkisi.
Çocuğun yanında bu şekilde tartışma, gerilim olmamalı yazık o çocuğa.
Ben yeğenime sinirlendim bundan 6 ay önce kızdım korktu, hala içimde uktedir yaradır. Kendimi affedemedim, hala içim sızlar gözlerim dolar. O korkusu ve gözleri - ki çok büyük bir kızma değildi- Hala diye dört döner benim vicdanımı sızlatan hareketimin kat katı annesi kızar ama gel gör ki yeğenim bana sığınır, seni seviyorum diye ses kaydı atar. Ama ben hala kendime kızgınım. Üstelik o sizin çocuğunuz. Üzüldüm ya.

Back
X