• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çattık sanırım , ne yapmalıyım ?

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Herkese merhabalar , yine bir sorunum derdimde kk ile beraberim.
Ben çözemedim sorunumu belki burada yardımcı olabilicek birileri vardır.

Ben bir kaç ay önce bir siteden euro hesabıyla bi alışvarış yapmıştım. Yani euro olarak ödeme yaptım kartla.
Ama bir kaç aydır site benden 4 , 4,5 tl gibi ödeme kesiyor. Mütabakat numarası filan vermiş ama bunun sebebini anlayamadım. Siteye otomatik ödeme gibi bir şey mi yapıyorum bunun sebebi nedir ?
Nasıl kurtulucam bundan :KK53:
Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.

Kartım benden habersiz otomatiğe alındı sanırım site tarafından . Bu durumda ne yapmalıyım ?

bilgim yok ama banka ile görüşebilirsin önce, neye istinaaden olduğunu söyleyebilirler belki,

Üyelik bedeli olabilir Banka'nın müşteri hizmetlerini arayın bilgi alırsınız.Bi dönemde benden sigorta kesmişti banka ben geri aradım böyle bişey istemedim niye kesiyorsunuz diye sordum,onayınız olmasa kesemeyiz vs dediler tamam onay verdiğim Konuşmayı bulun bana dinletin diye dosya açtım sonuç öle bişey yok ses kaydım yok parayıda Bonus olarak yüklediler dedim ben bonuslarlamı ödedim size nafile.Sizin sitede böle kafasına göre para alıyor olabilir.

Kartını iptal ettir, yenisini iste. Sonra bankayada o ödemelerin bilgin dahilinde olmadığını ilet. yoksa çok uzun uğraşırsın.

Üyelik bedeli olabilir Banka'nın müşteri hizmetlerini arayın bilgi alırsınız.Bi dönemde benden sigorta kesmişti banka ben geri aradım böyle bişey istemedim niye kesiyorsunuz diye sordum,onayınız olmasa kesemeyiz vs dediler tamam onay verdiğim Konuşmayı bulun bana dinletin diye dosya açtım sonuç öle bişey yok ses kaydım yok parayıda Bonus olarak yüklediler dedim ben bonuslarlamı ödedim size nafile.Sizin sitede böle kafasına göre para alıyor olabilir.
Sitenin iletişimine mail attım.
Yine kendi sitelerinden bir şeyleri disable yaptım.
olmuş mudur acaba.

Kartını iptal ettir, yenisini iste. Sonra bankayada o ödemelerin bilgin dahilinde olmadığını ilet. yoksa çok uzun uğraşırsın.
Benim de aklıma bu geliyor . Kartım kayboldu bulamıyorum diyip yenisini mi istesem

bazı siteler o şekilde çalışıyor bilmeden onayladınız sanırım..
aylık belli bir miktar ödediğinizde yaptığınız alışverişlerde indirim oluyor..
siz sipariş verdiğiniz şeyi indirimli almıştınız..
amazonda da var o uygulama..

bazı siteler o şekilde çalışıyor bilmeden onayladınız sanırım..
aylık belli bir miktar ödediğinizde yaptığınız alışverişlerde indirim oluyor..
siz sipariş verdiğiniz şeyi indirimli almıştınız..
amazonda da var o uygulama..
Ne kadar süre ödeyeceğimi bilemediğim için rahatsız edici bir durum...
Ve ne kadar ödeyeceğimi. Şu an için büyük bi meblağ kesmemiş olsalarda anlayamadığım için rahatsız ediyor

Sitenin iletişimine mail attım.
Yine kendi sitelerinden bir şeyleri disable yaptım.
olmuş mudur acaba.
Bilmiyorum canım hiç anlamam bu işlerden sitenin tlf vs yokmu arasan Anladığım kadarıyla site yabancı banka kesintiyi durdura bilir ama bu ellerinde talimat verin derim ben

Ne kadar süre ödeyeceğimi bilemediğim için rahatsız edici bir durum...
Ve ne kadar ödeyeceğimi. Şu an için büyük bi meblağ kesmemiş olsalarda anlayamadığım için rahatsız ediyor

sanırım 1 yıl süreli oluyor o sözleşmeler..siz siteyle iletişime geçip iptalini isteyebilirsiniz..genelde canlı destek bölümleri oluyor yardımcı oluyorlar..

Bilmiyorum canım hiç anlamam bu işlerden sitenin tlf vs yokmu arasan Anladığım kadarıyla site yabancı banka kesintiyi durdura bilir ama bu ellerinde talimat verin derim ben
Kalkan gibi bir uygulamaları varmış. Onu devre dışı bıraktırdılar şimdi.
Paranın bunun için kesildiğine emin misiniz dedim?
Site yabancı arayıp bağlansam bile o kdar akıcı konuşup derdimi anlatamayablirim. O yüzden destek servislrine yazıyorum.

sanırım 1 yıl süreli oluyor o sözleşmeler..siz siteyle iletişime geçip iptalini isteyebilirsiniz..genelde canlı destek bölümleri oluyor yardımcı oluyorlar..
O kadar uzun mu yahu :/

O kadar uzun mu yahu :/

amazonda öyle siz nerden alışveriş yaptınız ki..
canlı destekle yazışırken akıcı olmaya gerek kalmıyor:))

birde indirimli aldıysanız aradaki farkı isteyebilirler gibi geldi iptal ettirirseniz..

amazonda öyle siz nerden alışveriş yaptınız ki..
canlı destekle yazışırken akıcı olmaya gerek kalmıyor:))

birde indirimli aldıysanız aradaki farkı isteyebilirler gibi geldi iptal ettirirseniz..
Bilemiyorum ki indirimli bir şey değildi sanırım aldığım , şimdi burda site söylemek de yasak sanırım.

Benim de aklıma bu geliyor . Kartım kayboldu bulamıyorum diyip yenisini mi istesem

Ama yine aynı müşteriye ait olacak, bence müşteri hizmetlerinizi arayıp durum hakkında soru sorun. Beni de bi ara GreenPeace baya yolmuştu o şekilde.

Kartı kullandığınız bankanın internet şubesini kullanıyor musunuz? Eğer otomatik ödeme talimatı falan verilmişse internet şubeden o tarz talimatları iptal edebiliyorsunuz. İnternet bankacılığı kadar güzel bişey yok.

Kartı kullandığınız bankanın internet şubesini kullanıyor musunuz? Eğer otomatik ödeme talimatı falan verilmişse internet şubeden o tarz talimatları iptal edebiliyorsunuz. İnternet bankacılığı kadar güzel bişey yok.
Baktım orada öyle bir şey göremedim :/

Kalkan gibi bir uygulamaları varmış. Onu devre dışı bıraktırdılar şimdi.
Paranın bunun için kesildiğine emin misiniz dedim?
Site yabancı arayıp bağlansam bile o kdar akıcı konuşup derdimi anlatamayablirim. O yüzden destek servislrine yazıyorum.
Mebla ufakda olsa çok can sıkıyor sizi anlıyorum bende çok takılırım böle şeylere o yüzdendirki kartlarımı kapattırdım:KK51:kapıda ödeme en Güzeli En Büyük KK

kartını iptal ettirip yeni bi kart iste başka türlü olmaz benimde başıma gelmişti

Back
X