Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar arkadaşlar. Caudali maskeleri ve kremleri aldım size yorumlarımı bildireceğim, öncelikle yüzümde aktif sivilce yok, karma yani ne yağlı ne kuru cilt, scar izlerim mevcut, ve bıyık bölgem hafif bir leke var. Daha önce somon dna mezoterapi yaptırdım subsizyon scar izleri için tesavi aldım ozon ve cgf aldım. Bunlar sürekli yapılması gereken işlemler ama beni zamanında bu işlemler yüzüme iyi gelmişti.
Caudali ürünlerine o kadar para verdim ki toplamda 20k harcadım herkesin övdüğü bu caudali ürünleri nasıl ne işe yarar internette çok pr var reklamlı yapılmış yorumlar yalan yanlış şeyler çok fazla.
Son 8 aydır kullandığım ürünler var yeni aldığım ürünler var. Hepsini teker teker anlatacağım. Umarım işinize yarar sevgili yüzü sorunlu arkadaşlarım sizin gözünüz kaşınız güzeldir eminim. Bu kadar takmayalım ve bol su içelim. Hadii başlayalım
Bu kil maskesini bugun aldım. İlk kullanımım bugundu. Yüzüme sürdüm kurudu pembe renginde, kokusu caudalinin kokusu gibi. Kurudu yüzümde kuruyan kısımlardaki gözenekler o kadar belli ki nokta nokta çok mide bulandırıcı görünüyor. 3 haftanın sonunda bu ürünü editleyeceğim. Şu anki hissiyatı iyi.
Bir tüp bitirdim dün son kullanışımdı. Neden bilmiyorum ama beni mutlu etmedi. Yüzümü mutlu etmedi tamam emilmesi güzel ama hani fresh bir görüntü vermedi. Ve asla bereketli bir ürün değil. 1-2 hafta sürdü her gün bir defa o kadar az alıyordum ki. Buna rağmen çok hızlı bitti.
Memnun kalmadım malesef.
Caudalie Deep Cleansing Exfoliating Peeling 75 ML
Beni asla ama asla memnun etmeyen belki de benim cildime uygun olmayan bir peeling. 5-6 defa kullandım. Değişen bir yüz görmedim. Ne derinlemesine temizliyor ne de başka bir şey yapıyor etkisiz. Çöp.
O kadar övülmesi çevremdeki insanlar tarafından yani beni çok baydı koştum aldım. Keşke deneseydim. Bir de 100 ml aldım. Arkadaşkar kokusu kötü, esans gibi bilemiyorum bunu kullanmıyorum çok sağlam bir yerden gül suyu aldım o yüzüme daha iyi geliyor. Bir daha asla almam çöp. İçine bir de sim koymuşlar o yüzden ışıltı veriyor. İçeriği kötü olduğunu sonradan fark ettim. Yaptığım makyajın üstünden sıkıyorum bozuyor. Makyaj öncesi sıkıyorum tutmuyor. Normal temizlendikten sonra yüzüme sıkıyorum yüzüm fresh görünmüyor. Yani bir daha asla almam. Abartmayın bu kadar demek isterdim ama her cilde gelmiyor demekki güzel cildi olan arkadaşlarıma uyuyor bu. Çamur atmıyım . Bana gelmedi.
Vinopure Arındırıcı Jel 385 ml – Yağlı Ciltler İçin Salisilik ve Hyalüronik Asitli
Çok bereketli bir ürün bir küçük pompa ile tüm yüzü foşur foşur yıkayabilirsiniz. Tek sıkıntısı beni tam anlamıyla mutlu etmedi. Yarım mutluluk yaşatıyor. Yine alır mıyım almam gibi eğer bundan iyisini bulamazsam alırım. Ama sonuçta yıkama jeli ne yapabilir ki? Yüzümüzde kalsa kalsa 15 saniye kalıyor. Yüzdeki fazla sebumu alıyor ama.
Güneş Sonrası Onarıcı Bakım Losyonu 400 mL
Güneş sonrası hiç uygulamadım ama bazen nemlendiricilerim bittiğinde uygluyorum biraz yakıyor ama nemlendirici yokken idare ediyor. Acayip bereketli güzel ürün. Aslında bu ürünün bereketi (büyüklüğü) serumlarda olacak işte o zaman 10 numara olur bu caudalie markası. Bu arada bazen kollarımada sürüyorum.
Bu arkadaşı almadım ama 5-6 tane testırından verdiler. Ne zaman sürsem göz altımı yaktı. Sabah uyandıgımda aynısıydı cokta bir sey fark etmedi. Bu arada göz altlarım mor ve çukur bir insanım.
Ama bu ürünü almam.
Akne Karşıtı Salisilik Serum
Pek akneli cildim yok hafif komedon ve çok fazla burun üstümde siyah noktam var. ben bu ürünü komedon ve siyah noktalarım için almıştım hiçbir işe yaramadı örneğin peelingten sonra burun üstüme sürüyorum hiçbir değişiklik yapmıyor. Ve bereketsiz bir ürün o kadar minik kullanmama rağmen yarısına geldim. Burun üstüne kullanıyorum ya ne kadar gidebilir?. Sevmedim. Akne değilde siyah noktaya özel serum çıkarsanız büyük mesela..
Leke Karşıtı Niasinamid Gündüz Bakım Kremi
Lekem çok hafif bıyık üstünde var o da lazerden kalma galiba onun dışında yüzümde leke yok. Ama bana sırf satmak için sattıkları için bu ürünüde kakaladılar. Abi benim bu leke karşıtına ihtiyacım yokki. Neyse her sabah makyaj öncesi uyguluyorum. Bitsin almıcam asla. Hafif bereketli ürün ama bitmek üzeri. Bu arada yüzümü fresh göstermedi. Size farklı olabilir çünkü benim yüzüm karma-yağlı, komedon az , siyah nokta çok, renk eşitsizliği olan. Scar izli bir yüz. Size belki iyi gelebilir. Denemeden bilemeyiz.
Ben de 3 şişe vinoperfarct serumu kullandım lekeler ve cilt tonunu eşitlemek için. Fayda görmedim. Cildime sürdüğümde iyi hisettiriyordu ama etkisi olmadı sonra bıraktım.
Ben de 3 şişe vinoperfarct serumu kullandım lekeler ve cilt tonunu eşitlemek için. Fayda görmedim. Cildime sürdüğümde iyi hisettiriyordu ama etkisi olmadı sonra bıraktım.
Benimde işte bıyık üzerimdeki hafif lekeyi bile geçirmedi. . Neyse bir daha almayız. Zaten bu marka ile ilgili kimse yorum yapmamış ayrıntılı yapanlarda para alarak reklam yapıyorlar. En iyisi ben yazim denediklerimi dedim :).
Şimdi ben bu ürüncüğü geceleri yatmadan uygulayıp sabahları verdiği hissiyatı paylaşmak istiyorum. İlk aldığımda yüz masajı yaparken kullanıyordum. Şu aralar peelinglerimin içine damlatıyorum. Ama asıl kullanım alanı gece yüze sürüp öyle uyumakmış. Eczaneci hiç anlatmıyor ki bunu al bunu al şunu al :d hayır bende de var bir tuhaflık her al dediği şeyi alıyorum. Bu srada eczanede çalışan cilt bakım uzmanı tarafından aldırıldı bu bana. Ya inanır mısınız belki şu aldıklarıma bir asgari ücret harcamışımdır. Ama siz harcamayın diye deniyorum. Bir de en sevmediğim huyum ürün içeriğine asla bakmam. Yani orda ne yazıyor içinde ne var hiç umrumda değil dışında detox mu yazıyor ya da scarlar için mi yazıyor benim için başlık önemli. En büyük hatamız kızlar.. bakmayın bence bunlara para vereninde aklı yoktur git insan gibi mezoterapi prp cgf yaptır. Ama olmaz krem piyasası işte böyledir. Verdiği hissiyatı an ve an takip etmek o kremi sürdükten sonra bebekki hissetmek bu tarz şeyler bizim için çok önemli. Kadınız çünkü. Kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada bebekler. Mutluluk bizimle olsun.