ben aktarın dediği şekilde kullandım.Seyreltmedim.Zaten çok da kullanmıyorsun damla damla döküp parmak uçlarınla dağıtıyorsun.İşlem sırasında yüzümü yıkayıp arkasından yağ onunda arkasından nemlendirici krem kullandığım için ben de kuruluk olmadı.Çay ağacına 50 lira verdim.Sabun 5 lira.Nemlendiriciyi denemem için hediye ettilerÇay ağacının markasını vereyim vivasan natural oil öl.İşveç markası
50 tl mi :0 pahalıymış canım ya. ne kadar zaman kullandın peki
Oriflame'da vardı sanırım çay ağacıyla ilgili ürünler
Hatta yağıda vardı hatırladığım kadarıyla
Onlar mutlaka daha uygundur
:) olsun önemli olan faydasını görmen canım dediğin gibi güzellik için paraya kıyılıyor
ben aktarın dediği şekilde kullandım.Seyreltmedim.Zaten çok da kullanmıyorsun damla damla döküp parmak uçlarınla dağıtıyorsun.İşlem sırasında yüzümü yıkayıp arkasından yağ onunda arkasından nemlendirici krem kullandığım için ben de kuruluk olmadı.Çay ağacına 50 lira verdim.Sabun 5 lira.Nemlendiriciyi denemem için hediye ettilerÇay ağacının markasını vereyim vivasan natural oil öl.İşveç markası
orflime ya da avon kimsal oldukları için biraz tereddüt ettim o konuda işte.Ama cildinde kimyasallar sorun yapmayan arkadaşlar kullanabilir bence.bana pek yaramıyor ama kardeşime bir şey yapmıyor.
naptın ya müthiş pahalı bende kullanıyorum body shop un set halinde alıyorum çay ağacı serisi( yıkama köpüğü- yağı -yüz fırçası -gece bakım kremi)çok güzel bi seri tavsiye ederim ara ara indirime girer şimdide var sanırım indirim ben ya 15 ya 20 ye almıştım indirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?