Sivilceli Ciltler Çay ağacı yağı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

akilyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
467
18
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..Ergenliğimden beri sivilcelerle uğraşıyorum.İki yıldır kilo problemi de çektiği için baya artış olmuş.Sonunda stres sebebim ortadan kalktı(hoş yeni stres sebepleri de oldum) ve ben de kendime bakmaya karar verdim.Aktardan çay ağacı yağı aldım.minicik bir şişeşe baya para baymış olsamda sonuçta memnunum.
Nasıl kullandım:
Öncelikle çay ağacı yağı temiz cilde uygulanıyor.Aktarın tavsiyesi üzerine katran sabunu ile yüzümüzi güzelce yıkıyoruz.biraz yakıyor tabi.sonra o minik şişedeki yağı parmak uçlarımıza damla damla döküp yavaş yavaş sürüyoruz.Üzerine de nemlendirici krem uyguluyoruz.(ben hacerr marka bir krem kullandım) İşte bu kadar.Umarım sizde de işe yarar.

Çay ağacı yağı seyreltip kullanılmalı diye okumuştum,hatta burda okumuştum sanırım

sorması ayıp ne kadar para verdin ve bu katran sabunu cildini kurutmuyor mu ??

ben aktarın dediği şekilde kullandım.Seyreltmedim.Zaten çok da kullanmıyorsun damla damla döküp parmak uçlarınla dağıtıyorsun.İşlem sırasında yüzümü yıkayıp arkasından yağ onunda arkasından nemlendirici krem kullandığım için ben de kuruluk olmadı.Çay ağacına 50 lira verdim.Sabun 5 lira.Nemlendiriciyi denemem için hediye ettiler Çay ağacının markasını vereyim vivasan natural oil öl.İşveç markası

50 tl mi :0 pahalıymış canım ya. ne kadar zaman kullandın peki

50 tl mi :0 pahalıymış canım ya. ne kadar zaman kullandın peki

evet biraz pahalı bence de işte güzellik uğruna kıydık paraya artık ama uzun zaman kullanabiliyorsun.Ben 3 hafta kadar kullandım düzelti baya arkadaşlarım falan hemen farketti .sonra şehir dışına çıktım bıraktım şimdi tekrar kullanmaya başladım yeniden çıkmasınlar diye.

kesinlikle vardır işte aktar o an bize baktı ve yolunacak kaz dedi galiba nasıl gaza geldiysen iki kişi 200 lira harcadık bu marka daha iyi isveçden ithal falan dedi ben de aldım artık:)

Oriflame'da vardı sanırım çay ağacıyla ilgili ürünler
Hatta yağıda vardı hatırladığım kadarıyla
Onlar mutlaka daha uygundur

Oriflame'da vardı sanırım çay ağacıyla ilgili ürünler
Hatta yağıda vardı hatırladığım kadarıyla
Onlar mutlaka daha uygundur

orflime ya da avon kimsal oldukları için biraz tereddüt ettim o konuda işte.Ama cildinde kimyasallar sorun yapmayan arkadaşlar kullanabilir bence.bana pek yaramıyor ama kardeşime bir şey yapmıyor.

naptın ya müthiş pahalı bende kullanıyorum body shop un set halinde alıyorum çay ağacı serisi( yıkama köpüğü- yağı -yüz fırçası -gece bakım kremi)çok güzel bi seri tavsiye ederim ara ara indirime girer şimdide var sanırım indirim ben ya 15 ya 20 ye almıştım indirimde

orflime ya da avon kimsal oldukları için biraz tereddüt ettim o konuda işte.Ama cildinde kimyasallar sorun yapmayan arkadaşlar kullanabilir bence.bana pek yaramıyor ama kardeşime bir şey yapmıyor.

Avon kimyasal evet ama oriflame dediğiniz isveç markası ve doğal diye biliyorum
Neyse ikisiylede çok haşır neşir olan biri değilim neyse ne

bir dakika galiba bana inme geliyor şu an neyse bir daha ki sefere daha akıllı olurum:)

Cay agaci yagi benim cildimde mucizevi etkileri olan bir urun. Bu kadar kisa surede sivilceyi yok eden baska bir urunle karsilasmadim. Ben sadece sivilcelerin ustune suruyorum, butun yuzume surmuyorum. Ama cok guclu, tahris edebilen bir urun. O yuzden seyreltip kullan. Aktar sana cabuk bitir de geri del diye seyreltmeden kullan demistir belki. :)

çay agacı sabunu var.oda aynı etkiyi gösterir,benim sivilceme iyi gelmişti.sıvı sabun gibi yüzüme sürüp yatıyordm sabah yıkıyordum.ssk karsılamıstı aklında olsn 50 tl cokmus bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…