Merhaba arkadaşlar..Ergenliğimden beri sivilcelerle uğraşıyorum.İki yıldır kilo problemi de çektiği için baya artış olmuş.Sonunda stres sebebim ortadan kalktı(hoş yeni stres sebepleri de oldum) ve ben de kendime bakmaya karar verdim.Aktardan çay ağacı yağı aldım.minicik bir şişeşe baya para baymış olsamda sonuçta memnunum.
Nasıl kullandım:
Öncelikle çay ağacı yağı temiz cilde uygulanıyor.Aktarın tavsiyesi üzerine katran sabunu ile yüzümüzi güzelce yıkıyoruz.biraz yakıyor tabi.sonra o minik şişedeki yağı parmak uçlarımıza damla damla döküp yavaş yavaş sürüyoruz.Üzerine de nemlendirici krem uyguluyoruz.(ben hacerr marka bir krem kullandım) İşte bu kadar.Umarım sizde de işe yarar.
canım 50 lira mi verdin the body shopta 15 lira mı ne hatta çok daha ucuzları var . markası ne ben rossmann dan almıştım6 liraya. çok fazla vermişssn...
canım 50 lira mi verdin the body shopta 15 lira mı ne hatta çok daha ucuzları var . markası ne ben rossmann dan almıştım6 liraya. çok fazla vermişssn...
arkadaslar vivasan'ın sattıgı cay agacı yağı %100 orjinal ve soguk distilasyon yontemi ile elde edilmiştir. ve inanın kalitesi de digerlerinden farklı. içeriginde hiç bir kimyasal yok ve eldesi de kimyasal yönetemlerle gerçekleşmiyor. ben de aldım ve bu urunu antiseptik olarak yaralara ve moraran yerlere suruyorum. etkisine kuvvetle inanıyorum:) cildime surmuyorum cunku cildim asırı hassass ve yer yer kızarıklarla mucadele ediyorum. ama aldıgınız urunun elde ediliş yontemi ve içerigi cok onemli. kaliteden vaz gecmemek lazım bence... ben vivasan'ın bu urununden ve lavanta yağından cok memnunum. biterse yine parama kıyıp vivasan'ınkini alacagim. bodyshop'un cay agacı özlü setinden bahseden var sanırım, ben de o seti aldım ama cildimi putur putur yaptı sebum dengesini alt ust etti ve asırı kuruttu ben bir daha kullanmayı dusunmuyorum o seti. cildim hassas ve yağlı bir cilt ve işe yaramıyor cogu sey ama cay ağacı yağını çok seviyorum. yuzumde kullanmaya cesaretim olmasa da...
Cay agaci yagi benim cildimde mucizevi etkileri olan bir urun. Bu kadar kisa surede sivilceyi yok eden baska bir urunle karsilasmadim. Ben sadece sivilcelerin ustune suruyorum, butun yuzume surmuyorum. Ama cok guclu, tahris edebilen bir urun. O yuzden seyreltip kullan. Aktar sana cabuk bitir de geri del diye seyreltmeden kullan demistir belki. :)
sevde, çay ağacı yağı için güvenilir bir marka önerin var mı? 2012 yılında yazmıssın ama ben yeni almayı düşünüyorum. Etkisi var mı gerçekten? Benim yanagımda 3-4 tane kırmızı sivilce lekesi var, lavanta kürü yaptım azaldı ama tamamen gecmedi.
Ben Body Shop'un çay ağacı yağını kullanıyorum 20 TL'ye aldım ve inanılmaz memnunum.Fakat şunu da belirtmeliyim ki sadece alın ve şakak bölgesindeki sivilcelerime etki etti.Kullandığınız günden itibaren etkisini gösteriyor çok iyi bir yağ.Cildim kuru bu arada bunu da belirteyim.
sevde, çay ağacı yağı için güvenilir bir marka önerin var mı? 2012 yılında yazmıssın ama ben yeni almayı düşünüyorum. Etkisi var mı gerçekten? Benim yanagımda 3-4 tane kırmızı sivilce lekesi var, lavanta kürü yaptım azaldı ama tamamen gecmedi.
merhaba arkadaslar bende bu ürünü devamlı duymaya başladım ve kullanmak istiyorum bu aralar yüzümde sivilceler başladı sıcaklardan olabilir mi acaba
iki site buldum baya araştırmalar sonucunca sizinlede paylaşayım , bu site bana güven verdi fiyatlarıda gayet uygun http://cayagaci.co/ http://cayagaciyagi.co/