Bizim evde de misafir yoksa babam doldurur caylari cayi suyu bittiyse de gormediysem kendi kalkar doldurur hic su doldur cay doldur demez buyurmaz.Benim babam da hep öyle yapar. Çay bardakta boşalınca görmeliymişim. Görmezsem ya kaşıkla şıngırtatır ya tabağına vurur şıngırdatır görene kadar. Nefret ederim o huyundan. Gerçekten sinir bozucu anlıyorum sizi. Ne kadar vursa da görmeyin doldurmayın başka işle uğraşın.
Algılayamadım o ses sendenmi çıktı dedim sordum evet diyince şok oldumBenim babam da öyledir, çeken anamda hata. Sizde de asıl şunu merak ettim, o davranışının üstüne siz ne yaptınız, kalkıp doldurdunuz mu cidden o çayı??
Kavgalı ve küsken asla bulaşmam 7 yılda bunu almadım çünkü daha kötüye gidiyor daha içinden çıkılmaz hal alıyor sorun çok tabi ama buna şoklardayım gülsem mi ağlasammı BilemiyorumSize dargın adama çay servisi niye? Sonra totoslar neden fezada. Erkek milletinin en iyisine bile lafı arada vuracaksın. Demliği kafasına firlatacaksin da anlayacak. Ben derim arada valla sana çay yapacak birini bulmuşsun da sukredecegine konuşuyorsun. Keşke bana da çay yemek hazırlayan biri olsa der hafif bir trip yaparım. O da iltifat etmeye başlar.arada dürtmek gerekiyor demek ki. Siz de dürtün. Ama sizin en ufak sorununuz bu bence. Ciddi bir derse ihtiyacı var.
Tabagi kafasina vurarak sair burda ne anlatmak istiyor sence de denilebilir.İşte bu türleri tam da demliği kafasına fırlatmalık , alcan çaydanlığı al sana çay diye fırlatcan kafasına .
Tabagi kafasina vurarak sair burda ne anlatmak istiyor sence de denilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?