Çay bardağını tabağa vurup çayım bitti demek isteyen eş kişisi meyin kafasını yaşıyor sizce⁉️

Bizim evde de misafir yoksa babam doldurur caylari cayi suyu bittiyse de gormediysem kendi kalkar doldurur hic su doldur cay doldur demez buyurmaz.
BiDede öyleydi valla babam nadiren su getir dedimi bozulur dum efendim efendim babacığım derdim oda su getirirmisin kızım der gülerdik ama hayat

Simariklik baska birsey degil
Insanin omrunu yemek icin gelmisler dunyaya boyle adamlar
Canim cay alabilir miyim? Demek cok mu zor?

o ne yaa . kp kendini sultan Süleyman mı sanıyor ne terbiyesizlik

bana herkesin içinde öyle bir hareket yapılsa bakışlarımla rezil eder sesli bir şekilde tövbe est. derdim herhalde

Şakamı bu yok artık allahım daha neler duycaz

Babanin istedigi suyu off deyip gotursek de kocaya tamam hayatim deyip goturmek var ya kiniyorum kendimi şiddetle..

İnsan ailsinin yanından ayrılıp başka kültürler ilişkiler yaşamlar gördükçe geri dönüp ağızlarına bakmak bir desiklerini iki etmemek istiyo ben şimdi o zaman ki evlatlığım için çok konıyorum kendimi

Size sataşmak için yapmış olabilir mi :) çünkü esim benimle arasi bozukken benim sinir olacagim şeyler yapar sırf ona laf atayim die..

Size sataşmak için yapmış olabilir mi :) çünkü esim benimle arasi bozukken benim sinir olacagim şeyler yapar sırf ona laf atayim die..
Bizdede öyle uzun zamandır buna mahal vermiyorum hiç bulaşmıyorum normalde asla kabbulenemeyeceğim şeyleri yapıyor sırf beni çıldırtmak için benden tepki bulamayınca amacına ulaşamayınca oturuyo yerine ama ben kendimi tutcam diye sıktıkça sıkıyorum o yüzden burda yeniyim ve çok iyi oldu rahatladım yazınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…