BiDede öyleydi valla babam nadiren su getir dedimi bozulur dum efendim efendim babacığım derdim oda su getirirmisin kızım der gülerdik ama hayatBizim evde de misafir yoksa babam doldurur caylari cayi suyu bittiyse de gormediysem kendi kalkar doldurur hic su doldur cay doldur demez buyurmaz.
Babanin istedigi suyu off deyip gotursek de kocaya tamam hayatim deyip goturmek var ya kiniyorum kendimi şiddetle..BiDede öyleydi valla babam nadiren su getir dedimi bozulur dum efendim efendim babacığım derdim oda su getirirmisin kızım der gülerdik ama hayat
o ne yaa . kp kendini sultan Süleyman mı sanıyor ne terbiyesizlikÖzellikle misafir varken benim kv de aynısını yapar, ben duymamazlıktan gelirim, bir defasında konuşsana anne gibi bişey demiştim , ama kp daha müthiş, eltimi çağırmak için ( hani bazı filmlerde hizmetçiyi çağırmak için alkışlanırya) alkış yapmıştı misafirin yanında:) Eltimde “hıh! Köle izaurayımya ben diye afta tafra yapmıştı :)
Şakamı bu yok artık allahım daha neler duycazÖzellikle misafir varken benim kv de aynısını yapar, ben duymamazlıktan gelirim, bir defasında konuşsana anne gibi bişey demiştim , ama kp daha müthiş, eltimi çağırmak için ( hani bazı filmlerde hizmetçiyi çağırmak için alkışlanırya) alkış yapmıştı misafirin yanında:) Eltimde “hıh! Köle izaurayımya ben diye afta tafra yapmıştı :)
Aaa ortam gergin kavgalıyız bide canım beklemem öyle bir hitap mümkün değil hayaller hayatlarSimariklik baska birsey degil
Insanin omrunu yemek icin gelmisler dunyaya boyle adamlar
Canim cay alabilir miyim? Demek cok mu zor?
Babanin istedigi suyu off deyip gotursek de kocaya tamam hayatim deyip goturmek var ya kiniyorum kendimi şiddetle..
Ben de.İnsan ailsinin yanından ayrılıp başka kültürler ilişkiler yaşamlar gördükçe geri dönüp ağızlarına bakmak bir desiklerini iki etmemek istiyo ben şimdi o zaman ki evlatlığım için çok konıyorum kendimi
Tamam ama sonrasında doldurdun mu :)Algılayamadım o ses sendenmi çıktı dedim sordum evet diyince şok oldum
Bizdede öyle uzun zamandır buna mahal vermiyorum hiç bulaşmıyorum normalde asla kabbulenemeyeceğim şeyleri yapıyor sırf beni çıldırtmak için benden tepki bulamayınca amacına ulaşamayınca oturuyo yerine ama ben kendimi tutcam diye sıktıkça sıkıyorum o yüzden burda yeniyim ve çok iyi oldu rahatladım yazıncaSize sataşmak için yapmış olabilir mi :) çünkü esim benimle arasi bozukken benim sinir olacagim şeyler yapar sırf ona laf atayim die..
Doldurdum ama üstüne döktüm yanlışlıkla olmuş ayağına yattım döndüm arkamıTamam ama sonrasında doldurdun mu :)
Eğer evetse bu hareketini daha çok tekrarlar. Tecrübeyle sabit babam 40 senedir böyle.
HahahDolunay mi var, mars geri mi gidiyor ne, herkesin kocasi bir tuhaf bu aralar.
Bencede :) yaratiklarDolunay mi var, mars geri mi gidiyor ne, herkesin kocasi bir tuhaf bu aralar.
Onu yaptığım zamanda oldu 7 yıllık evliyim o ters çıkışlar bizim evliliğimizi daha kötüye götürüyor elimi dilimi kolumuda salladım yok çare olmadıAlir bardagi kafasina vururum al sana cay diye. Dilinimi yutmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?