Çay bardağını tabağa vurup çayım bitti demek isteyen eş kişisi meyin kafasını yaşıyor sizce⁉️

boyle seyleri tatli dille halledin bence.mesela cay iciyoruz bakiyorum esimin cayi bitmek uzere diyorum ki ya canim hele kalkip mutfaktan suyu getirir misin kizimiz susamistir.oda kizimiz konusunda cok hassas hemen gidiyo haliyle cayini da dolduruyo

boyle seyleri tatli dille halledin bence.mesela cay iciyoruz bakiyorum esimin cayi bitmek uzere diyorum ki ya canim hele kalkip mutfaktan suyu getirir misin kizimiz susamistir.oda kizimiz konusunda cok hassas hemen gidiyo haliyle cayini da dolduruyo
Ay böyle bi olayda alacağım cevap
-bende senin kuzun değilmiyim bak benimde çayım bitiyo hadi bebeişlerle işgilen olur eminim yani
Bazılarının sorunu yetiştirme kökenli bencillik akıyo

Sorun annesidir öyle alıştırmıştır küçük prensini

Ay ben bu genç yaşımda nelerini gördüm geçirdim bana yapsa bunu eşim Güler geçerim herhalde en büyük sıkıntınız bu olsun :)
Benim eşimde nadirde olsa yapar gülümseyerek benimde çık komiğime gider biz kadınlarda sabırmı kalmadı acaba dediginiz gibi tek derdimiz bu olsa keşke

Benim eşimde nadirde olsa yapar gülümseyerek benimde çık komiğime gider biz kadınlarda sabırmı kalmadı acaba dediginiz gibi tek derdimiz bu olsa keşke
Bilmiyorum ama zaten kavgalıyız sinirli gerginiz ama normal anda da olsa çok bozulur iyimisin hayatım dilinde yaramı şıktı o ne hal derdim bitmesede çAy bitti der doldurmazdım kavgalı olduğumuz için bulaşmamak için konuşmadım

Ay lütfen kendi çayını doldurmaktan aciz erkeklerle evlenmeyin. Sonra babasından böyle görüp bunu normalleştiren çocuklar yetişiyor, asla düzelmeyecek bir döngüye giriliyor.

Konu sahibi ilk defa böyle yaptıysa eşiniz normalde çayını kendi alıyorsa, ilk defa böyle yapıyorsa küsken sizi sinir etmek için yapmış olabilir.

Küs olduğumuz için yaptı daha önce ne gördüm ne duydum böyle bi şey ve normale dönünce yaptığının itici olduğunu tekrarlamamsı gerektiğini söylicem tabiki denarışana kadar da içim içimi yiyecek

Evlenmeden önce nerden anlicaz ki
Benim eşim evlenmeden önce ütüsünü kendisi yapar diye anlata anlata bir hal oluyorlardı ablaları
8 sene olacak bir kere ütü görmedim elinde
Bende seviniyorum ütüyü sevmem zaten diye
Aslında saflık bende inandım
insan bu kadar beceriksiz olup nasıl ütü yapabilir di mi

Yani kavgalısınız ve sataşmış size, normal geldi bana :)
sizde kendi bardağınızı vurarak cevap verebilirdiniz.
Tabi normalde çayları hep siz doldurmuyorsanız.

Eşinizin gözlerinin içine bakarak, Caner gibi bardağı kafanızda kırıp sakince odadan çıksanız, bence eşiniz sonrasında tüm çayları demler, ayağınıza "Saygıda kusur ettimse affola karıcığım" diyerek getirir.

Çay istediğinde keşke şu meşhur boş çaydanlık şakasını yapsaydınızaklı giderdi adamın

Bazi insanlar öyledir canim , çaydanlık yanında durur da cay doldurmazlar kendilerine illa sen dolduracan hayret bisey !! Sinir insan... hizmet beklerler..

Tabak kırılana kadar tepki vermeseydin.
Sonra hem sığırlığına hem de tabağı kırmasına delirip coşsaydın..

Umarım kalkıp doldurmamışsındır..

Tabak kırılana kadar tepki vermeseydin.
Sonra hem sığırlığına hem de tabağı kırmasına delirip coşsaydın..

Umarım kalkıp doldurmamışsındır..
Doldurdum daha doğrusu mutfaktaydım o ses ne diye gittim şaşkınlıktan bi şeyde diyemedim “yok artık aştın kendini” diyebildim sadece

Kendi haline bırak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…