çay-kahve sorunu ????

aynen cnm neye ne tepki vereceği belli deil bizi de şaşırtıyor baze doğru bildiğimi onun bu davranışı yüzünden yanlış yapıyorum ne kadar dayabilicem bilmiyorum

sanki köleleri bu çalışanlar aynı öyle davranıyorlar. bunlarda patron işte

Belkide sizi işten çıkarmak istiyorlar böyle kısıtlama ondan ama bunun ilerisi yok değer yoksa belkide çıkıp gitmenizi istiyorlar
bu durumlar genelde sonrası işten ayrılmak oluyor , ama muhasebeci olunca ve biraz tecrübe mutlaka iş bulursun sana değer vermeyen işletmede kalman ve sürekli morel bozukluğu ile günleri geçiştirmek bu da yanlış mutlaka bunu neticelendir derim ben

evet oda ihtimal ama öyleyse bile karar aldık arkadaşımla beraber söyleyecez. bir iki gün değil ki çalışmaya devam edersem burad bir sorun olmadığı takdirde hep çalışıcam o yüzden bu düzenle olmaz.

Birde çaycılar genelde patronun ispioncusudur asla onun yanında patronu karalamayın sürekli patronu övün o karalasa bile direk sizin söylediklerini ona ulaştırır
ya işte öyle tecrübe konuşuyor dikkatli olun

TECRÜBELERİ HER ZAMAN DİKKATE ALITIM TABİKİSİ DEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…