• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çay meselesi!

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
Aslında önemsiz bişey ama kafama takıldı anlatmak istiyorum. geçen akşam eşimle bi akrabasına oturmaya gittik bende üşütmüşüm hastyım halsizim aslında gitmek istemedim bu halde ama eşimin isteğiyle gittik ordada hasta olduğumu belirttm sohbet esnasında neyse çaylar ikram edildi çayım bitince evin kızı 2. çayları doldurdu demliği mutfaktan getirerek anneside genç 33 yaşlarında çayım bitti kızın babası kızına çayımı doldururmusun dedi kız kalktı demliği almaya gidiyorken bardağımı götür mutfakta doldur getir dedi benim boş bardağımında farkında :97: sonra ben kalktım bardağımı mutfağa bırakıp oturdum sanki benden hizmet bekler gibiydiler normalde kalkıp yardım ederdim ama zaten halsizdim bide alt tarafı bi çay yani kafamı karıştırdı bu durum siz olsanız ne düşünürdünüz?

biz geliniz ya bizden beklerler gebersekte ölsekte hastalıktan hizmet edeceksin böyle bi mantık var her zaman.

valla kayınvalidem (olunca henüz kayınvalidem değil:) ve annem dışında eğer yardıma ihtiyacı yoksa kimseye hizmet etmem. hele misafirliğe gitmişsem ev halkından servis yapacak birisi de varsa misafirliğimi bilir otururum. samimi isem mutfakta laflamak için giderim sadece. bence sen de hiç takmadan öyle yap.

çok üzüldüm bende öyle davranmalarına:50: kak kendi çayını kendin al misali yaptılar ben orda misafirim sonuçta bilinçli olarak adam çayımı doldurtmadı bide eşim bayılır onlara:47:

çok değil 2 ay sonra evlenicem ve eminim bende senin gibi sıkıntılar yaşayacağım :( rabbim yardımcımız olsun inan seni çok iyi anlıyorum ben

Amann canım taktığın şey bu olsun.

İyi olmuş aslınsa,inşallah fark etmişlerdirde senin bu tavrını.

Niye ezileceksin ki onlar istedi diye,kalkıp fıldır fıldır çay doldurma faslını sen gerçekleştiresin.

bazen iyi oluyo diyorum, kimin ne olduğunu anlıyorum pek takmadım aslında sadece yanlışmı anladım onlarmı haklı diye bi an geçti aklımdan

Aslında önemsiz bişey ama kafama takıldı anlatmak istiyorum. geçen akşam eşimle bi akrabasına oturmaya gittik bende üşütmüşüm hastyım halsizim aslında gitmek istemedim bu halde ama eşimin isteğiyle gittik ordada hasta olduğumu belirttm sohbet esnasında neyse çaylar ikram edildi çayım bitince evin kızı 2. çayları doldurdu demliği mutfaktan getirerek anneside genç 33 yaşlarında çayım bitti kızın babası kızına çayımı doldururmusun dedi kız kalktı demliği almaya gidiyorken bardağımı götür mutfakta doldur getir dedi benim boş bardağımında farkında :97: sonra ben kalktım bardağımı mutfağa bırakıp oturdum sanki benden hizmet bekler gibiydiler normalde kalkıp yardım ederdim ama zaten halsizdim bide alt tarafı bi çay yani kafamı karıştırdı bu durum siz olsanız ne düşünürdünüz?
Pardon ama yuh demek istiyorum evine ilk kez gelmiş bir misafire böyle mi davranılır, yeni tanıdığın bir insanın mutfağına girmeye çekinir insan. Ayrıca misafirden hizmet beklemek te neymiş, genç kız var, evin hanımı genç daha. Yani ailecek düşüncesizlermiş. Bizim çayla ilgili çok anımız var ama anlatmak istemiyorum konu başka yöne kaymasın diye.

ilk defa gitmedim ama topu topu en fazla 7.gidişimdir 2-3ayda bi gidiyoruz ne kadar gidersem gideyim yaşlı insanlar değillerki yeri geldi yardımda ettim ama her zaman etmek zorundamıyım ben bana gelen misafirden çok samimi olmadığım insanlardan yardım beklemem:50:

evde genç kız varken misafir niye kalkacakmış..Kaldı ki evin hanımı bile çok genç yani 30 yaşında...Amaaan sallayın gitsin...Siz kendinizi kullandırmayın da gerisi boşşş:24::24::24:

evde genç kız varken misafir niye kalkacakmış..Kaldı ki evin hanımı bile çok genç yani 30 yaşında...Amaaan sallayın gitsin...Siz kendinizi kullandırmayın da gerisi boşşş:24::24::24:

eşime kızıyorum aslında hiç bişeyin farkında değil biraz tutsa beni içim rahat etcek ma nerdee hep ben suçluyum girişimci değilmişim ne alakaysa

Bir yerde de benden alenen istemişlerdi hizmet etmemi. sen gelinsin hadi sen yap dedi biri. Bunu diyen de benden 4 yaş büyük evin hanımı. Gelinim ama misafirim dedim kılımı bile kıpırdatmadım.

Son düzenleme:
sız onlara mısafırlıge gıtmıssınız tabı kı onlar hızmet etcek gelın olunca köle mı olunuyo yanı hem genc kızda varmıs evde aman canım bosver ya aldırıs etmeseydın hasta oldugunuda soylemıssın

Bir yerde de benden alenen istemişlerdi hizmet etmemi. sen gelinsin hadi sen yap dedi biri. Bunu diyen de benden 4 yaş büyük evin hanımı. Gelinim ama misafirim dedim kılımı bile kıpırdatmadım.

ne güzel eşiniz veya kaynananz yokmuydu bişey demedimi:1:

Evde genç kız varken yazmışsınız bunlarda ergen bazen hizmet ederler bazen etmezler şuç evin hanımında !

Back
X