Evde genç kız varken yazmışsınız bunlarda ergen bazen hizmet ederler bazen etmezler şuç evin hanımında !
kız kalktı getiriyodu demliği babası resmen istemedi kızı geri çevirtti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde genç kız varken yazmışsınız bunlarda ergen bazen hizmet ederler bazen etmezler şuç evin hanımında !
eşime kızıyorum aslında hiç bişeyin farkında değil biraz tutsa beni içim rahat etcek ma nerdee hep ben suçluyum girişimci değilmişim ne alakaysa
ne güzel eşiniz veya kaynananz yokmuydu bişey demedimi![]()
kendi girişsin o zaman verin çaydanlığı eline![]()
hemen havadan nem kapmışsınız.üzerinde durulup,konuşulacak bir mevzu değil![]()
bende ailenin tek geliniyim.benim üstüme benden nerdeyse 8 yaş büyük gelin geldi eltim değilde eşimin kuzeninin karısı.ben ondan önce salak gibi küçüğüm ya çaya koşturuyorum hemen fırlayıp dolduruyorum..sonra bu kız geldi 30 yaşlarında bacak bacak üstüne atıp oturuo kendi kayınvaldesindeyken bile bana çayını doldurtmak istedi..hee demek ölee bende ondan beridir onlarla biraraya gelince asla çaya kalkmam..artık sadece kendi eşimin ve kayınvaldemgilin çayını dökerim..
ama kyınvaldemgildeykende 3 erkek kardeşler görümce yok elti yok çay hep bana kalıo çok sinirleniyorum bazenn
5 ay sonra bebeğim doğacak inş.bebeğimi emziriyorum bahanesine bidaha b.. görürler çay hizmeti...![]()
ohh bayıldım bu cevabaBir yerde de benden alenen istemişlerdi hizmet etmemi. sen gelinsin hadi sen yap dedi biri. Bunu diyen de benden 4 yaş büyük evin hanımı. Gelinim ama misafirim dedim kılımı bile kıpırdatmadım.
Böyle insanlardan nefret ediyorum ya...Evde genç kız varmış,alıver bardağı döküver çayı işte neolacakkk???Neden böyle şeylerii sorun haline getirir bu insanlar...Sorun sende değil arkadaşım onlarda için rahat olsun yani...Hiç takma boşver.
Bence hareketin yerinde olmuş canım boşver. Ev sahibesinin de umurunda değilmiş anlaşılan, insan evine gelen misafire böyle davranır mı? ayıp denen birşey var
Benim de 17 yaşında görümcem var, benim evime geldiğinde zaten elini hiçbişeye sürmez bir de ben oraya gidince de yemeğe gidersek ben koyarım yemekleri hatta çoğu kez gider yemek yaparım, çay içilecekse çayı ben demlerim, servis ederim. hatta şu kadarını söyleyeyim börek-pasta ne yapılacaksa ben yapar öyle gideriz oturmaya. yani ben kendime ev sahipliği yapıyorum düşünün. Bir de 17 yaşındaki görümcemin ayağına çay götürüyordum ama baktım ki resmen beni kullanıyor bunlar kaynanama hepsini tek tek söyledim. Evde 17 yaşında kız var ben onun ayağına çay götürüyorum sesini çıakrmıyosun hiç ayıp dedimEşime de dedim ben annenlere yemeğe gitmek istemiyorum çünkü her işi bana yaptırıyorlar diye
![]()
iyi demişsin biz bişe yapsak hemen ayıbımızı yüzümüze vururlar , allah bizesabır versin
çok sağol cnmburda konuşunca o kadar çok rahatlıyorumki iyiki böyle bi site ve sizler varsınız
![]()