Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke Babasına doldurduktan sonra bardağını uzatarak bana da koyarmısın deseydin
Canım seni çok iyi anlıyorum, ilk mesajımda benim de yaşadığım bir çay mevzusu var demiştim ama anlatmamıştım. Ben de kayınvalidemlere gitmiştim kardeşim vardı yemeğe çağırmışlardı, yemek yedik büyük görümcem kendine benim telefonumdan aynısını almış, ona gösteriyordum bu böyle şu şöyle falan diye. Sofrayı kaldırmaya yardım etmedim, ki yukarda Allah var ahım şahım birşey yapmamışlar hadi ben olsam neyse de evine ilk kez gelen misafir var insan önceki günkü yemekleri koyar mı. Neyse çay fazlı başladı herkes solanda değildi, görümcelerim herkesin önüne çay koydular bana vermediler. Çok garip oldum, bana niye çay vermediniz dicektim vazgeçtim. Çok sonra senin çayın burda kalmış diye uzattılar, ben de içmedim. Eşime söyledim onlar kötü niyetli değil, unutmuşlardır vs şeyler söyledi ama bir insanın niyetini anlayabiliyorsun sonuçta, ki çok belliydi niyetleri. Unutmuş olsalar aaa sana çay vermemişiz kusura bakma unuttuk falan der insan, senin çayın burda kalmış demez. Neyse bence sen de onlara gerektiği gibi davran, eşin haksız kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil ama bir misafire ikramda kusur edilmez. Onlar utansın.oooof of bugün eşimle konuşuyoken bana böyle böyle yapyolar dedim, eşim hiç bişey farketmez ben demeden, ben bi hata yapsam hemen görür ama neyse durumu anlattım ona kızdı bana tabi yapacaksın çaylarını doldurcaksın dedibaşkalarını örnek gösterdi o şu bu yapıyo gibisinden
çok üzüldüm yapmak mecburiyetinde değilim ayrıca yeri geldi yardımda ettim dedim herzaman yapmalıymışım yapmyınca kötü oluyorum
![]()
Canım seni çok iyi anlıyorum, ilk mesajımda benim de yaşadığım bir çay mevzusu var demiştim ama anlatmamıştım. Ben de kayınvalidemlere gitmiştim kardeşim vardı yemeğe çağırmışlardı, yemek yedik büyük görümcem kendine benim telefonumdan aynısını almış, ona gösteriyordum bu böyle şu şöyle falan diye. Sofrayı kaldırmaya yardım etmedim, ki yukarda Allah var ahım şahım birşey yapmamışlar hadi ben olsam neyse de evine ilk kez gelen misafir var insan önceki günkü yemekleri koyar mı. Neyse çay fazlı başladı herkes solanda değildi, görümcelerim herkesin önüne çay koydular bana vermediler. Çok garip oldum, bana niye çay vermediniz dicektim vazgeçtim. Çok sonra senin çayın burda kalmış diye uzattılar, ben de içmedim. Eşime söyledim onlar kötü niyetli değil, unutmuşlardır vs şeyler söyledi ama bir insanın niyetini anlayabiliyorsun sonuçta, ki çok belliydi niyetleri. Unutmuş olsalar aaa sana çay vermemişiz kusura bakma unuttuk falan der insan, senin çayın burda kalmış demez. Neyse bence sen de onlara gerektiği gibi davran, eşin haksız kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil ama bir misafire ikramda kusur edilmez. Onlar utansın.
Amaaaaan sevmezlerse sevmesinle ben evime gelen misafirden nefret te etsem yine misafirperverliğimi yaparım, bu bir görgü meselesi. Hiçbir misafire çay vermemezlik ya da daha ilk bardakta doldurmamazlık yapmam. Lafa bakarsan onlardan misafirperveri yok. Eşin gidelim derse aman sanki bir çay mı veriyorlar insana, çayımı kendim doldurcaksam niye gidiyorum evimde yaparım vs şeyler söyle. Eşin eğer ne var yapsan derse o zaman onlar gelince ben de onlara aynısını yapayım, onlar sorun etmezse ben de etmem de. Kafana da takma sonuçta eşinin ailesi değil onlar her zaman gitmesin.anlaşılan bizi sevmiyolarkendimi orda istenmeyen misafir olarak görüyorum bu yüzdende sıksık gitmek istemiyorum o zamanda eşimle aramız açılıyo zaten pek iyi değil napacağımı şaşırıyorum...
Ayyy ben de sinir olurum sanki hizmetçilik yapmak için evleniyoruz, yapmayın arkadaşlar kendi kıymetinizi kendiniz azaltmayın.gelin olunca el pençe durup sürekli dönüp dolanıp hizmet etmeni Bekliyorlar. anlamıyorum Bu mantiği.. eski nişanlımın ailesi Böyleydi.. Benden küçük kuzenleri Bile el giBi otururlardi geldikleri zaman.. yiyip içip giderlerdi Bütün Bulaşık Bana kalırdı.. ne aptalmışım o zamanlar, sonuçta Ben de nişanlıydım kendi evim değildi Ben de misafirdim orda, ama aptal giBi gıkımı çıkarmadan yapardım..
Zorlama olmasa, bir şeyleri ima etmeseler canı gönülden herşey yapılır. Ama bu mecburiyet insanı sinir eder.
Benim eşimin ailesi şehir dışında. Oraya gittiğimde elime bardak bile aldırtmazlar. Zorlaaa ısrar ede ede masadan tabak aldırırlar sadece. Neden bilmiyorum gelinleri de olsam, 3 günlüğüne geldin ne işin var mutfakta git icerde sohbet et diye sürekli salona gönderirler.
Onlar bana böyle davrandığı için ben her fırsatta hizmet etmeye calısırım. Onların iyi niyeti beni daha cok bağlıyor aileye. Evime geldiklerinde pervane oluyorum...
evet evet insan daha bir canı gönülden yapıyor. benim kayınvalidem de öyle ne benim evimde ne de kendi evinde benden hizmet beklemez. hatta nişanlıyken onlara gitmiştik bir akrabalarının kızı hadi gelin hanım kalk çayları sen koy demişti (kız da benden küçük) hemen eşimin halası kalk ev sahibi gibi sen koy o misafir iş mi yaptıracağız ona diye kızdı kıza. kayınpederim benden bir şey istemeye kalksa, kalk kendin al diye çıkışır kayınvalidem. ben de daha çok bir şeyler yapmak isterim bu durumda.