Çay poşetleri ve aksesuarları...

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul
Zaman Ayarlı Poşet Çay Tutucu

penguin-tea-timer.jpg

Bu da çay poşeti tabağı

cayposetitabagi3lu.jpg

Poşet sıkıcı

img_1410.jpg

Eğer sizde benim gibi bir çay tiryakisi iseniz, çaysız hayat sizin için imkansızsa ve sürekli çaysıyorsanız
icon_smile.gif
bu tasarım sizin için demektir. Etrafta ofiste v.b. farklı mekanlarda her zaman demli çay bulamayabilirsiniz ve hazır poşet çaylardan kullanırsınız. ‘Eeee bunun neresi kötü’ diyenleri duyar gibiyim. Hayır yanlış anlamayın kötü olan bişey yok, sadece dem kıvamı sorun. Uzun kalsa acılaşmış bir çay, kısa sürede çıkarsanız çayımsıtırak sıcak su :S Bu soruna çözüm ise işte bu tasarım. Çay küpü ile bu sorun kalkıyor, çünkü çay poşeti bardağınızın içinden otomatik olarak ayrılıyor.
Gelelim nasıl olduğuna. Öncelikle küpümüzün üst kısmındaki atacımızı yerinden çıkarıyoruz. Hazır çay poşetimizi atacımıza yerleştiriyoruz. Sıcak suyumuzun içine poşet çayımızı atıyoruz. Ayarlı zaman dolduğunda otomatik olarak çay poşeti dışarıya çekiliyor ve siz istediğiniz kıvamda bir bardak çay içmenin keyfini çıkarıyorsunuz. Eee ne diyelim, afiyet olsun.
Tasarımcı: Jieun Yang & Hanah Suh
teacube.jpg

teacube2.jpg

teacube3.jpg

%5B2%5D2022008145035_2457.jpg

Elmas süslü çay poşeti
İngiltere'nin önemli çay üreticilerinden PG Tips, 75'inci yıldönümünde elmaslarla süslü bu çay poşetini hazırladı. Çay poşeti satıldı, geliri bir vakfa bağışlandı ama alan kişinin çay poşetini sıcak suya daldırıp çayı içip içmediği bilinmiyor.

Fiyatı: 14 bin dolar.

Farklı çay poşeti tasarımları

strip_tea.jpg

strip_tea-2.jpg

1256994920origamitea02.jpg

hanger_tea.jpg

hanger_tea2.jpg

hanger_tea3.jpg

hanger_tea4.jpg

teastick07.jpg

cigara.jpg

tea-stick.jpg

Untitled-2.jpg

115.jpg

Picture-691.png

hepsi ayrı bi sasrttı beni ne güzel düşünmüşler cay tiryakileri için harika tasarımlaropuyorumnanaktan

cok güzeller bana sadece sigara seklindeki oldukca itici geldi,sigaradan nefret eden birisi olarak.

Ama paylasim cok süper,tesekkürlerrrrrrrr

Back
X