Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Gençler cigeri nasıl yapıyorsunuz? Bana tarif edebilir mısınız?
Ciğer sote yaparsan
Soğan
Biber domates kavur. Az baharatlandırıp pişir.
Arnavut tarzı yaparsan una bulayıp kızgın yağda kızart
Şişte yaparsan aralarına kuyruk yağ ekleyip ya fırında yada ocakta pişir. :)

Kızlar size bi şey sorucam. Şimdi biz hamile olduğumu annem, babam; kv, kp ve görümceye söyledik.

Durum şöyle: abim evlenmedi ve annemlerle yaşıyor, babaannem de annemlerin Üst katında oturuyor (büyükbaba vefat etti).

Kaynımla görümcem daha bekar ve kv ile yaşıyorlar. Sizce bu bayram kaynım, abim ve babaanneme söylemeli miyiz? aynı ev içinde birine söyle diğerine söyleme filan çok saçma geldi bana ama

Evet bence söylenmeli çünkü aynı evde yaşıyorlar. Birine söyle birine söyleme gibi olur. Dayı, amca bence bunu bilmek ister ve başkasından duyarlarsa üzülürler. Ben olsam uzulurum yani babannenin duasını almalısın.

Bana da saçma geldi
Çünkü annene babana kayınvalide ve kayınpedere söylemişsin. Onlardan duyup seni tebrik için onlar aramalı diye düşünüyorum. Yoksa ayrı ayrı herkesi arayıp ben hamileyim demeye gerek yok :)

Aynı evdeyse söyleyebilirsin ama her gittigib yere ben hamileyim ben hamileyim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…