Evet bence söylenmeli çünkü aynı evde yaşıyorlar. Birine söyle birine söyleme gibi olur. Dayı, amca bence bunu bilmek ister ve başkasından duyarlarsa üzülürler. Ben olsam uzulurum yani babannenin duasını almalısın.
Bana da saçma geldi
Çünkü annene babana kayınvalide ve kayınpedere söylemişsin. Onlardan duyup seni tebrik için onlar aramalı diye düşünüyorum. Yoksa ayrı ayrı herkesi arayıp ben hamileyim demeye gerek yok :)
Zaten gidicez ya bugün, evdeler. Annem abine söyleme diyor ama abim annemlerden evde benim eski odamda yaşıyor saklamak saçma geldi. Babaannem keza öyle. Bir üst katta sadece. Zaten aile apartmanı 3 katlı. 3. Kat boş.
Zaten gidicez ya bugün, evdeler. Annem abine söyleme diyor ama abim annemlerden evde benim eski odamda yaşıyor saklamak saçma geldi. Babaannem keza öyle. Bir üst katta sadece. Zaten aile apartmanı 3 katlı. 3. Kat boş.
Bal0ncuk
gelsin yazsın kaç ay lekelenmesi oldu
Hayır yapmıyorsun.
Yat ve ayaklarının altına 2 yastık koy:)
2 hamileliğimdede kanamsm oldu.Kızlarda 10 gün çok şiddetli oldu daha sonra 4.5. aya kadar kesilmedi.
İşin özü sakin ol bir şey olmaz
Rabbim ol dedi mi hiçbir şey engel olamaz