Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Dayı amca teyze kadar uzanmam canım ilk 3 ay. Şimdilik çekirdek aile kısmındayım ben. Annem abine söyleme doktora gitmeden filan diyor ama bilemedim

Zaten gidicez ya bugün, evdeler. Annem abine söyleme diyor ama abim annemlerden evde benim eski odamda yaşıyor saklamak saçma geldi. Babaannem keza öyle. Bir üst katta sadece. Zaten aile apartmanı 3 katlı. 3. Kat boş.

Zaten gidicez ya bugün, evdeler. Annem abine söyleme diyor ama abim annemlerden evde benim eski odamda yaşıyor saklamak saçma geldi. Babaannem keza öyle. Bir üst katta sadece. Zaten aile apartmanı 3 katlı. 3. Kat boş.
Lan git söylebeeee offf

Gidecekseniz söylebilirsin :) abinde öğrensin. Ne var ki bunda
Tekrar yarın mı kan vereceksin?

Nevreste az önce lekelenmem başladı. Pembe geliyor.
Bal0ncuk gelsin yazsın kaç ay lekelenmesi oldu
Hayır yapmıyorsun.
Yat ve ayaklarının altına 2 yastık koy:)
2 hamileliğimdede kanamsm oldu.Kızlarda 10 gün çok şiddetli oldu daha sonra 4.5. aya kadar kesilmedi.
İşin özü sakin ol bir şey olmaz
Rabbim ol dedi mi hiçbir şey engel olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…