Bal0ncuk
gelsin yazsın kaç ay lekelenmesi oldu
Hayır yapmıyorsun.
Yat ve ayaklarının altına 2 yastık koy:)
2 hamileliğimdede kanamsm oldu.Kızlarda 10 gün çok şiddetli oldu daha sonra 4.5. aya kadar kesilmedi.
İşin özü sakin ol bir şey olmaz
Rabbim ol dedi mi hiçbir şey engel olamaz
Kızlar size bi şey sorucam. Şimdi biz hamile olduğumu annem, babam; kv, kp ve görümceye söyledik.
Durum şöyle: abim evlenmedi ve annemlerle yaşıyor, babaannem de annemlerin Üst katında oturuyor (büyükbaba vefat etti).
Kaynımla görümcem daha bekar ve kv ile yaşıyorlar. Sizce bu bayram kaynım, abim ve babaanneme söylemeli miyiz? aynı ev içinde birine söyle diğerine söyleme filan çok saçma geldi bana ama
Dün çok şiddetli kanım ağrıdı ama kasıklarım değil. Kavun yemiştk evvelsi gün. Eşimin de ağrıdı çok hatta. wcye çıkınCa ağrım kesilmişti. Bugün de kaset test yaptım. bir tık koyuydu. Acaba dünkü o ağrı düşük ağrısı mıydı
Dün çok şiddetli kanım ağrıdı ama kasıklarım değil. Kavun yemiştk evvelsi gün. Eşimin de ağrıdı çok hatta. wcye çıkınCa ağrım kesilmişti. Bugün de kaset test yaptım. bir tık koyuydu. Acaba dünkü o ağrı düşük ağrısı mıydı