Dün çok ilginç geldi bana. Konuda aşağısı 27 insan gösteriyor, biri De 100 aldım demiyor. Ben hiç tanımadığım insanlara ne dualar ettim. İş yerinde işi bırakıp Esma çekmişliğim bile var. Gerçekten garipsedim
İlk 2 3 gün süt göğüslere hemen inmiyor. Makine de iş görür tabiki. Biberon verince bebek haliyle anne memesini değil biberonu istiyor. Bana doktor bildiğiniz enjeksiyonla mamayı çek agzına damla damla sık demişti ve öyle yapmıştım. Hastanede, evde bi kaç gün. Sonradan sütüm arttı, taştı bile diyorum baloncuğa ama
Yaaa valla teker teker gelin Allah aşkınıza yaaaa normal bisey bu gerekirse 1hafta bile gelmeyebilir bu normal bisey çabalicaksin hep emzirceksin arada mama kakala agzina sonra seni zaten emicek sütüm yok sakın deme senin sütün var hep cektik
Ilk anneligi bu normal hep yaşadık zannediyo sütler akicak memesinde öyle bisey yok daha sonra görucekki memeler şisip agri yapicak sonra dicekki emmesin
Öyle ya. Çok küçük ve sürekli uyumak ister. Zorla uyandırıp ayağını gıdıkla burnunu elle, uyandır ağzına tutturmaya çalış sabır işi. Alışınca da büyük rahatlık