Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Sütü gelmiyormuş. Bebek uyuyormuş. Hemen süt gelmiyor ki. Emzirdikçe emzirdikçe zamanla gelecek. İlk bi kaç gün bende mama verdim aralarda
Çok bilmem ama arkadaşlardan duyduğumu yazayım, sağma makinesi ile sağsa kendini. Öyle öyle gelmez mi sütü?

Çok bilmem ama arkadaşlardan duyduğumu yazayım, sağma makinesi ile sağsa kendini. Öyle öyle gelmez mi sütü?
İlk 2 3 gün süt göğüslere hemen inmiyor. Makine de iş görür tabiki. Biberon verince bebek haliyle anne memesini değil biberonu istiyor. Bana doktor bildiğiniz enjeksiyonla mamayı çek agzına damla damla sık demişti ve öyle yapmıştım. Hastanede, evde bi kaç gün. Sonradan sütüm arttı, taştı bile diyorum baloncuğa ama

Yaaa valla teker teker gelin Allah aşkınıza yaaaa normal bisey bu gerekirse 1hafta bile gelmeyebilir bu normal bisey çabalicaksin hep emzirceksin arada mama kakala agzina sonra seni zaten emicek sütüm yok sakın deme senin sütün var hep cektik

Sütü gelmiyormuş. Bebek uyuyormuş. Hemen süt gelmiyor ki. Emzirdikçe emzirdikçe zamanla gelecek. İlk bi kaç gün bende mama verdim aralarda
Ilk anneligi bu normal hep yaşadık zannediyo sütler akicak memesinde öyle bisey yok daha sonra görucekki memeler şisip agri yapicak sonra dicekki emmesin

Aynen öyle,zaten emmeyi oğrenmeleri ayrı dert sabır işi gerçekten,çok gerekirse mamaya buyur dedim ben de
Öyle ya. Çok küçük ve sürekli uyumak ister. Zorla uyandırıp ayağını gıdıkla burnunu elle, uyandır ağzına tutturmaya çalış sabır işi. Alışınca da büyük rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…