Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Valla tahin,bol yesillik bol su ben bunlarla rahatladim
Ama bu sefer de tutamıyor diyor. Tutmayan bebek de zor. Emmediği için gelmiyor süt de. Ben makineyle sağarak getirmiştim. Emmiyordu ama ağzına dayıyordum. Sütün geldiğini gördükçe emmeye başlamıştı.

Bitane poposun şaplak atcan uyansin

Nasıl aldı ne zaman aldı
Eşimi gönderdim, Avent’in süt sağma makinesini aldırdım. Manuel göğüs pompası da olur. Onunla dene. Bir şeyler yiyip içince evet süt artıyor ama bebek emmeyince zor geliyor. Gelene kadar sağmaya başladım. O günün akşamına gelmişti süt. Ağzına değdirdim. E tadı hoşuna gidince dayanamadı garibim emmeye başladı.

Yaaa bu bebe olayi zor isler

İkinci gün aldırdım makineyi, akşama kadar denedim az az geliyordu. Sonra emmeye başladı. Emdikçe daha çok geliyor. Doktor şırıngayla göğüs ucunu dene dedi ama o çok acıtıyor, yara yaptı nerdeyse. Makine çok daha iyi. Biz bir hafta sonra mama hiç vermemeye başlamıştık. Bir haftaya kadar meme+mama şeklinde devam etmiştik. Emme refleksi bile yok denen bebekti. Sen de pes etme. Bal0ncuk

Var makinamda işte.. Bide deneym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…