Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Öyle ya. Çok küçük ve sürekli uyumak ister. Zorla uyandırıp ayağını gıdıkla burnunu elle, uyandır ağzına tutturmaya çalış sabır işi. Alışınca da büyük rahatlık
Zaten öyle olmasi gerekiyo zorla ağzini açıyoduk emsin diye

Günaydın FilizCan
Günaydın
Ben bi halta yaramıorm
Süt anne aranıor
Günaydın kuzulu kuzu
Birde şöyle düşün, benim evladım olsa bile emziremeyeceğim. Meme dokularım alındı ve süt kanallarım bağlandı (zorunlu bir ameliyattı). Ne doğum şekli ile ne de emzirmek ya da emzirememekle vasıf belirlenmiyor.
Sezaryen ile doğan çoğu bebekte yaşanan bir durum bu, sabırla memede tutman lazım çocuğu. Gerekirse evde bile emzirme eğitimi alırsın. Şimdi her şeyin eğitimi var
Günaydın. Gidip dua konuma insan etiketleyeyim
Günaydın yavrimu
Günaydın cano

Bal0ncuk kaçırdım ben, ne oldu?
Yetişmişsin kuzum konulara

Gayette oluyor ,stres yapma artık
Tmm jennam sustum

Günaydın canım

Saçmalama baloncuk ne süt annesi. Gelecek sütün acele ediyorsun. Mama ver şırınga ile agzına sık. Damla damla ver. Biberona alışmasın.
Anaaammm herkes dövmüş beni tak tuk
Tmm tmm bekliom

Bal0ncuk süt dolu memeleriyle süt annesi Mİ arıyormuş? azcık güleyim bi köşede
salla salla gül memeler çağlasın lilili

Sütü gelmiyormuş. Bebek uyuyormuş. Hemen süt gelmiyor ki. Emzirdikçe emzirdikçe zamanla gelecek. İlk bi kaç gün bende mama verdim aralarda
Cnm mavişşş tmm
Fellüzüm gelemde hangi ağacın dalıyla döv beni

Ablaaaaa
Özür dilerimmm
Cok haklısın

Yokk kuzu sen üzülürsen emmiyo diye sütün geri gider olurmu mümkün mertebe yılmadan sürekli emzir ilk sütün bebegin için çok önemli

Günaydın
Ben bi halta yaramıorm
Süt anne aranıor
Saçmalama be, ilk günler gelmiyordu benim de. Gitgide arttı, fazla sütten üstüm başım batardı hep. Göğüs pedi kullanırdım. Sen hep emzir. Mamayla da destekle ki doysun, sarılık olmasın. Sıcak duşta göğsüne masaj yap. Humana’nın anne sütü çayı ve Promalt da sütü artırıyor.

Yaa zaten olay sütten çktı
Asla meme almıo
Benimki de almazdı. Hatta ilk gün hemşireler yanımdan aldı, emme refleksi yok mu acaba diye kontrole götürdüler. Şimdi iki yaşında, meme delisi. Nasıl keseceğim diye kara kara düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…