Ilk anneligi bu normal hep yaşadık zannediyo sütler akicak memesinde öyle bisey yok daha sonra görucekki memeler şisip agri yapicak sonra dicekki emmesin
Öyle ya. Çok küçük ve sürekli uyumak ister. Zorla uyandırıp ayağını gıdıkla burnunu elle, uyandır ağzına tutturmaya çalış sabır işi. Alışınca da büyük rahatlık
Günaydın kuzulu kuzu
Birde şöyle düşün, benim evladım olsa bile emziremeyeceğim. Meme dokularım alındı ve süt kanallarım bağlandı (zorunlu bir ameliyattı). Ne doğum şekli ile ne de emzirmek ya da emzirememekle vasıf belirlenmiyor.
Sezaryen ile doğan çoğu bebekte yaşanan bir durum bu, sabırla memede tutman lazım çocuğu. Gerekirse evde bile emzirme eğitimi alırsın. Şimdi her şeyin eğitimi var
Öyle ya. Çok küçük ve sürekli uyumak ister. Zorla uyandırıp ayağını gıdıkla burnunu elle, uyandır ağzına tutturmaya çalış sabır işi. Alışınca da büyük rahatlık
Yaaa valla teker teker gelin Allah aşkınıza yaaaa normal bisey bu gerekirse 1hafta bile gelmeyebilir bu normal bisey çabalicaksin hep emzirceksin arada mama kakala agzina sonra seni zaten emicek sütüm yok sakın deme senin sütün var hep cektik
Günaydın kuzulu kuzu
Birde şöyle düşün, benim evladım olsa bile emziremeyeceğim. Meme dokularım alındı ve süt kanallarım bağlandı (zorunlu bir ameliyattı). Ne doğum şekli ile ne de emzirmek ya da emzirememekle vasıf belirlenmiyor.
Sezaryen ile doğan çoğu bebekte yaşanan bir durum bu, sabırla memede tutman lazım çocuğu. Gerekirse evde bile emzirme eğitimi alırsın. Şimdi her şeyin eğitimi var
Saçmalama be, ilk günler gelmiyordu benim de. Gitgide arttı, fazla sütten üstüm başım batardı hep. Göğüs pedi kullanırdım. Sen hep emzir. Mamayla da destekle ki doysun, sarılık olmasın. Sıcak duşta göğsüne masaj yap. Humana’nın anne sütü çayı ve Promalt da sütü artırıyor.
Benimki de almazdı. Hatta ilk gün hemşireler yanımdan aldı, emme refleksi yok mu acaba diye kontrole götürdüler. Şimdi iki yaşında, meme delisi. Nasıl keseceğim diye kara kara düşünüyorum.