Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Bu aralar gercekten iyi degilim, namaz kilarken namazi birakiyorum nefes alamiyorum,biseyler geliyo icime sıkılıyorum spordan sonra duş aldim ama nasil aldım nefes alamadim sabunlu sabunlu çıktim kapıyı actım,rahatlayinca durulandim
Gece gene yatakta cami oturup açtim ne olucak bu halim anlamiyorum destekmi almam gerekiyo
Jenna16 yasminsay Nevreste

Bence alsan çok iyi olur canım. Kesin randevu al ve git.

Bunalımda mısın? Kafana taktığın sorunlar mı var? Bence de destek alsan iyi olur gibi geldi rabbim ferahlık versin

Bunalımda mısın? Kafana taktığın sorunlar mı var? Bence de destek alsan iyi olur gibi geldi rabbim ferahlık versin
Çok şey var canom çok şey var bakma benim burda gülup eglendigime anlatamadiklarim var

Destek alma imkanın varsa iyi olur canım
Allah yardımcın olsun
Dönem dönem hepimizin başına geliyor
Seninde bu sıra üst üste geldi .
Yanlış anlama ama değersizlrştirilme duygusu varKahretsin biz alttan aldıkça insanlar tepemizde
Dün kendim ile ilgili bir şey farkettim.
Ben çevremdeki kırılmasın ya da bozulmasın diye bel altı konuşmuyorum,fikrimi beyan etmiyorum.ama insanlar hep bel altı vuruyor.
Seninde bu tarz sorunların var. Kendin olamıyorsun
Artık patlama noktasına geldin. Kendimizi düşünme zamanı geldi

Sağol canım
Evet kendimizi hersey icin feda ediyoruz ama cidden öyle bir noktadayimki anlatamiyorum gülüyorum ama icim çok kötu anlatamiyorum kimseye bisey,kimseyi kirmayım aman kimseye bisey demeyim diyerek doldum tastim

Sağol canım
Evet kendimizi hersey icin feda ediyoruz ama cidden öyle bir noktadayimki anlatamiyorum gülüyorum ama icim çok kötu anlatamiyorum kimseye bisey,kimseyi kirmayım aman kimseye bisey demeyim diyerek doldum tastim
Ama onlar kırıyor.
Alınır mı,bozulur mu demiyor.Tüm yaralara tuz basıyorlar.
Bu sefer uzaklaşıp içine kapanıyorsun.
Benim evimde sorunum yok şükür.Yani oluyor ama eskisi kadar değil.Ama çevremde yeni farkettiğim şeyler var.
Hep fedakarlık yapan biz oluyoruz,hep alttan alan biz oluyoruz.Alttan almayan daha kıymetli
Hayır demeyi bilmiyoruz.
Kıymeti var mıTabi ki yok
Bak içini dök ufak ufak diye yazıyorum.Bende doluyum.

Şuanda bunlari yazarken gözlerim dolu dolu,bogazim düğüm oturup birisinle konusmaya ihtiyacim var diyorum bakiyorumki etrafinda kimse yok anan desen kendi halinde kardesin desen kendine hali yok kizin erkek kardesimin cokta umru ablam desen aradiginda acmiyo bile ,hadi diyorum burda kendime zaman ayirayim konusayim ama neden insanlari kendi durumunla bunaltasinki zaten herkesin yeterince sorunu var üzulüyorum birisini kirdıgim zaman kirmak icimden bile gecmez kesinlikle ama dilimde ne varsa var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…