Şuanda bunlari yazarken gözlerim dolu dolu,bogazim düğüm oturup birisinle konusmaya ihtiyacim var diyorum bakiyorumki etrafinda kimse yok anan desen kendi halinde kardesin desen kendine hali yok kizin erkek kardesimin cokta umru ablam desen aradiginda acmiyo bile ,hadi diyorum burda kendime zaman ayirayim konusayim ama neden insanlari kendi durumunla bunaltasinki zaten herkesin yeterince sorunu var üzulüyorum birisini kirdıgim zaman kirmak icimden bile gecmez kesinlikle ama dilimde ne varsa var iste
Öğrenmeye çalışıyorum.
Ben söylemedim ama 4 ay önce bir olay yaşadım.Eşim ve ailesi ile ilgili değil.
Hastalığım ondan sonra çıktı.Acabalarım var.
Ondan sonra kafa yapım değişti.
Abla eylül 2kere hasta oldu iyilesemedi,halaada hasta arkadan esim gitti serum falan takmislar evde dört döndum,tam bayram üstu maas kartindan 1850tl cekmis dolandiricilar kurban parasinin yarisi gitti parasiz kaldik,oglan hasta simdide grip gibi,simdi esim etti telefon fenalasmis dil alti vermisler yani bunlar sadece bir kısmı bende ayakta durmaya calisiyorum
Abla eylül 2kere hasta oldu iyilesemedi,halaada hasta arkadan esim gitti serum falan takmislar evde dört döndum,tam bayram üstu maas kartindan 1850tl cekmis dolandiricilar kurban parasinin yarisi gitti parasiz kaldik,oglan hasta simdide grip gibi,simdi esim etti telefon fenalasmis dil alti vermisler yani bunlar sadece bir kısmı bende ayakta durmaya calisiyorum
Rabbim sıkıntı veriyor sonra mükafatını veriyor
Bunlarda geçecek inşaallah
Hepsini unutacaksın.
İnan bu sıra bizimde böyle bir sürü şey geldi başımıza
İyi miyim hayır tabi kiAma neden biliyor nusun?Bunları konuşacak daha önxe senin hep destek okduğun hiç kimse yanında değil
Kendin savaşıyorsun.Eşinde yar değil
Dertleşmeyi hep yaptık zaten,ben mesela çok akıl almışımdır kızımdan,çok ta faydasını görmüşümdür.
Yok canısı garip değil iyi bir annesin sen gördüğüm kadarıyla kızlarada çok destek oluyorsun.
Rabbim sıkıntı veriyor sonra mükafatını veriyor
Bunlarda geçecek inşaallah
Hepsini unutacaksın.
İnan bu sıra bizimde böyle bir sürü şey geldi başımıza
İyi miyim hayır tabi kiAma neden biliyor nusun?Bunları konuşacak daha önxe senin hep destek okduğun hiç kimse yanında değil
Kendin savaşıyorsun.Eşinde yar değil
Dertleşmeyi hep yaptık zaten,ben mesela çok akıl almışımdır kızımdan,çok ta faydasını görmüşümdür.
Yok canısı garip değil iyi bir annesin sen gördüğüm kadarıyla kızlarada çok destek oluyorsun.
Canısı giden para olsun önemli değil,bunu bir şekilde tedarik etme şansı olur.
Sağlık önemli burada,geçecek hepsi bunların ..