Yok canım niye bunaltmış olacaksın biz hepimiz seni dinlerizŞuanda bunlari yazarken gözlerim dolu dolu,bogazim döğüm oturup birisinle konusmaya ihtiyacim var diyorum bakiyorumki etrafinda kimse yok anan desen kendi halinde kardesin desen kendine hali yok kizin erkek kardesimin cokta umru ablam desen aradiginda acmiyo bile ,hadi diyorum burda kendime zaman ayirayim konusayim ama neden insanlari kendi durumunla bunaltasinki zaten herkesin yeterince sorunu var üzulüyorum birisini kirdıgim zaman kirmak icinden bile gecmez kesinlikle ama dilimde ne varsa var iste
Kesin destek alman lazım FilizCan, beynin artık çok doluBu aralar gercekten iyi degilim, namaz kilarken namazi birakiyorum nefes alamiyorum,biseyler geliyo icime sıkılıyorum spordan sonra duş aldim ama nasil aldım nefes alamadim sabunlu sabunlu çıktim kapıyı actım,rahatlayinca durulandim
Gece gene yatakta cami oturup açtim ne olucak bu halim anlamiyorum destekmi almam gerekiyo
@Jenna16yasminsay Nevreste
Ne oldu fülüzüm aynı sıkıntılar mı yoksa,destek alsana inan çok faydasını görürüsn .Çok şey var canom çok şey var bakma benim burda gülup eglendigime anlatamadiklarim var
Evet ben biraz kirilıyorum sanki karsi taraf demirden yaratilmisYok canım niye bunaltmış olacaksın biz hepimiz seni dinleriz
İnan benzer durumlardayım.Ben kızlarımla konuşuyorum,sonrada acaba çok mu konuşuyorum diyorum.
Sağ olsunlar aşkolarım beni dinliyor.
Ya canım o ince düşünce çoğumuzda varAma kimin umrunda
Biz üzülüyoruz sonra hasta oluyoruz.
İnan biz,seni artık çok iyi tanıyoruz.
Mesela ben senin söylediğine kırılmıyorum beni yanlış anlayıp senin kırılmana bozuluyorum
Yoksa seni tanıdım.
KesinlikleKesin destek alman lazım FilizCan, beynin artık çok dolu
Ablaayaaa benim sıkıntım bitmezkiNe oldu fülüzüm aynı sıkıntılar mı yoksa,destek alsana inan çok faydasını görürüsn .
rabbim ferahlık versinEvet ben biraz kirilıyorum sanki karsi taraf demirden yaratilmiskırılmiyo
Bizler her zaman buradayız sen ne zaman anlatmak istersen seni dinleriz biliyorsun bunu.,Şuanda bunlari yazarken gözlerim dolu dolu,bogazim düğüm oturup birisinle konusmaya ihtiyacim var diyorum bakiyorumki etrafinda kimse yok anan desen kendi halinde kardesin desen kendine hali yok kizin erkek kardesimin cokta umru ablam desen aradiginda acmiyo bile ,hadi diyorum burda kendime zaman ayirayim konusayim ama neden insanlari kendi durumunla bunaltasinki zaten herkesin yeterince sorunu var üzulüyorum birisini kirdıgim zaman kirmak icimden bile gecmez kesinlikle ama dilimde ne varsa var iste
Konuş nevoş inan kızlarla konuşmak bile terapi gibi oluyor.Yok canım niye bunaltmış olacaksın biz hepimiz seni dinleriz
İnan benzer durumlardayım.Ben kızlarımla konuşuyorum,sonrada acaba çok mu konuşuyorum diyorum.
Sağ olsunlar aşkolarım beni dinliyor.
Ya canım o ince düşünce çoğumuzda varAma kimin umrunda
Biz üzülüyoruz sonra hasta oluyoruz.
İnan biz,seni artık çok iyi tanıyoruz.
Mesela ben senin söylediğine kırılmıyorum beni yanlış anlayıp senin kırılmana bozuluyorum
Yoksa seni tanıdım.
Aslında normalEvet ben biraz kirilıyorum sanki karsi taraf demirden yaratilmiskırılmiyo
Evet, geciktirme canım. Sen ailen için ve en çok da kendin için önemlisin, unutmaKesinlikle
Bi tanem hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları,hayatın gerçekleri işte.Ablaayaaa benim sıkıntım bitmezki
Bu ara hersey üst üste geldi bunaldim
Sagol canimAslında normalAma işte seni tanımayan bunu anlamaz ve senden uzaklaşır Biz tanıyoruz sorun yok
Ya geçen bir yakınımla konuştum.Bu sıra travmalarla ilgileniyor.Ameliyatımı duymuş aradı ve birlikte travma sebebimi bulduk.Bizler her zaman buradayız sen ne zaman anlatmak istersen seni dinleriz biliyorsun bunu.,
Dertler konuşarak anlatarak azaliır paylaştıpın zaman sırtından yüküde kalkar fülüzüm .
Konuş nevoş inan kızlarla konuşmak bile terapi gibi oluyor.
Şimdi kızlarında durumu bilmesi gerekiyor,sana burada destek verecek olan çocuklar yine.Ya geçen bir yakınımla konuştum.Bu sıra travmalarla ilgileniyor.Ameliyatımı duymuş aradı ce birlikte travma sebebimi bulduk.
Kızlarla konuşuyorum defim.Onlara travma yapma dediAma ben onlara anlatırken hayır demeyi öğrenin ,şunu yapın vs...tecrübe edici bilgiler vererek konuşuyorum.
Hayır demeyi öğrenince bir çok şeyi aşıyorsun zatenYa geçen bir yakınımla konuştum.Bu sıra travmalarla ilgileniyor.Ameliyatımı duymuş aradı ve birlikte travma sebebimi bulduk.
Kızlarla konuşuyorum defim.Onlara travma yapma dediAma ben onlara anlatırken hayır demeyi öğrenin ,şunu yapın vs...tecrübe edici bilgiler vererek konuşuyorum.
Öyle bir durumda değilim dertleşmek diyelim.Şimdi kızlarında durumu bilmesi gerekiyor,sana burada destek verecek olan çocuklar yine.
Acaba panik olup korkarlar anlamında mı travma yapma dedi acaba.
Abla eylül 2kere hasta oldu iyilesemedi,halaada hasta arkadan esim gitti serum falan takmislar evde dört döndum,tam bayram üstu maas kartindan 1850tl cekmis dolandiricilar kurban parasinin yarisi gitti parasiz kaldik,oglan hasta simdide grip gibi,simdi esim etti telefon fenalasmis dil alti vermisler yani bunlar sadece bir kısmı bende ayakta durmaya calisiyorumBi tanem hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları,hayatın gerçekleri işte.
Anlatmak istersen anlat dök içindekilerini .
Öğrenmeye çalışıyorum.Hayır demeyi öğrenince bir çok şeyi aşıyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?