Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Yok canım niye bunaltmış olacaksın biz hepimiz seni dinleriz
İnan benzer durumlardayım.Ben kızlarımla konuşuyorum,sonrada acaba çok mu konuşuyorum diyorum.
Sağ olsunlar aşkolarım beni dinliyor.
Ya canım o ince düşünce çoğumuzda varAma kimin umrunda
Biz üzülüyoruz sonra hasta oluyoruz.
İnan biz,seni artık çok iyi tanıyoruz.
Mesela ben senin söylediğine kırılmıyorum beni yanlış anlayıp senin kırılmana bozuluyorum
Yoksa seni tanıdım.

Kesin destek alman lazım FilizCan, beynin artık çok dolu

Evet ben biraz kirilıyorum sanki karsi taraf demirden yaratilmis kırılmiyo

Bizler her zaman buradayız sen ne zaman anlatmak istersen seni dinleriz biliyorsun bunu.,
Dertler konuşarak anlatarak azaliır paylaştıpın zaman sırtından yüküde kalkar fülüzüm .
Konuş nevoş inan kızlarla konuşmak bile terapi gibi oluyor.

Ya geçen bir yakınımla konuştum.Bu sıra travmalarla ilgileniyor.Ameliyatımı duymuş aradı ve birlikte travma sebebimi bulduk.
Kızlarla konuşuyorum defim.Onlara travma yapma dediAma ben onlara anlatırken hayır demeyi öğrenin ,şunu yapın vs...tecrübe edici bilgiler vererek konuşuyorum.

Şimdi kızlarında durumu bilmesi gerekiyor,sana burada destek verecek olan çocuklar yine.
Acaba panik olup korkarlar anlamında mı travma yapma dedi acaba.

Hayır demeyi öğrenince bir çok şeyi aşıyorsun zaten

Bi tanem hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları,hayatın gerçekleri işte.
Anlatmak istersen anlat dök içindekilerini .
Abla eylül 2kere hasta oldu iyilesemedi,halaada hasta arkadan esim gitti serum falan takmislar evde dört döndum,tam bayram üstu maas kartindan 1850tl cekmis dolandiricilar kurban parasinin yarisi gitti parasiz kaldik,oglan hasta simdide grip gibi,simdi esim etti telefon fenalasmis dil alti vermisler yani bunlar sadece bir kısmı bende ayakta durmaya calisiyorum

Hayır demeyi öğrenince bir çok şeyi aşıyorsun zaten
Öğrenmeye çalışıyorum.
Ben söylemedim ama 4 ay önce bir olay yaşadım.Eşim ve ailesi ile ilgili değil.
Hastalığım ondan sonra çıktı.Acabalarım var.
Ondan sonra kafa yapım değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…