Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Konu bebek olunca uzman kesilyorlar bir anda 3 saat bırak baksın bakalım topuklayıp kaçer hemen

Etiket yapmıştım görmediydin ama olsundu lena için affediyorum seni

İyiyim çok şükür siz nasılsınız boncuğum

Aferin. Çek resti
Zaten bakamayacagını anlayınca ses çıkarmaz
Daha büyüsün nelere nelere karışıyorlar

6668 tane kişi aynı şifreyi kullanıyormuş mesaj geldi, değiştirmem için
O kadar çok muymuş yahu. Şeytan diyor tek tek nickleri dene, aynı kişileri bul
Hay maşallah benim şifre kimsede yok demek ki bana gelmedi hep zorlu sifreler yaparım eşim bile hatirlayamaz
Bende değiştirdim dün,7846 kişiymiş bendekide

Evet ablam gün isteyeceğim inşaallah uygundur
Sürünerek geldim buraya
Çok geçmiş olsun nevom ya Allah şifa versin sende kurtul agrindan sıkintidan

Herkesin eline emeğine sağlık, yine muhteşem görüntüler var
Ne kadar tatlısever olduğumu bilmeyen kalmadı gibi, tabii yemek konusunda ne kadar tembel olduğumu da
Ama iş kek, poğaçaya gelince bizim evde ana menü hamur işi diyebilirim, bizimkilere yemek yapma 7/24 paso bas hamur işini gık demezler bayıla bayıla yerler :)) Öyle ki bazı evlerde hamur işi yapılır, misafir geldiğinde ikram etmek için dondurucuya kaldırılır, hep özendiğim bir şeydir ama gelgelelim evimdeki kurabiye canavarları kek, kurabiye pişerken fırının önünde nöbet tutar, bırakın dondurucuya atmayı börek çörek sabahı görmez

Kategoriyi görünce içimi dökesim geldi, bizimkiler bu tarifleri görmesinler yememişcesine içlerine düşerler

Çay saati için bu da bizden olsun, hamuru mayalaması benden, açması iç malzemesini hazırlaması eşimden, adam tahinli çörek ustası oldu, haftada 2 defa 3'er tane tahinli yapıyor, 3'er dediysem ben yemiyorum, kızıyla ikisi götürüyor Arada yapılan kek, kurabiye, poğaçaları da saymıyorum, kendimize un fabrikası almayı düşünüyorum ancak yeter:)

Hay maşallah benim şifre kimsede yok demek ki bana gelmedi hep zorlu sifreler yaparım eşim bile hatirlayamaz

Çok geçmiş olsun nevom ya Allah şifa versin sende kurtul agrindan sıkintidan
İnşaallah canım az kaldı kurtulacağım

Elinize saglik tahinin herseyini severim özellikle Bursaya özgü Tahinli pidesi muthistir

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…