- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Konu bebek olunca uzman kesilyorlar bir anda 3 saat bırak baksın bakalım topuklayıp kaçer hemenAy sorma.. Aslnda ckk karışmaz mavişim ama bu konuda dır dır dır..
En son duşa geçtm uyanmasına yakın. Anneme brak karşma dedm..
Geç dedm odaya beyefendi bekle başnda ağlarsa sustur
Kız patladı o daha susturcak
Bidaha karşmam d3di
Umarm öyle olur
Cnm güzel gözlüm... Nasılsın
HanimKelesimiGetir allah razı olsın ablacım tşk ederm
Normalde panik değildir buzdur ama söz konusu bu olunca panikleşti
Etiket yapmıştım görmediydinAy sorma.. Aslnda ckk karışmaz mavişim ama bu konuda dır dır dır..
Bidaha karşmam d3di
Umarm öyle olur
Konuma baktım da benim ki de tam yeşil olmamışEvet sen yapmıştın
Bende dedim onun ki de yeşil değil bana senin kekin sade olmuş diyorKonuma baktım da benim ki de tam yeşil olmamış
Evimde değildim o zaman, çırpıcı yoktu bazı aksilikler olmuştu
Aferin. Çek restiAy sorma.. Aslnda ckk karışmaz mavişim ama bu konuda dır dır dır..
Bidaha karşmam d3di
Umarm öyle olur
Hay maşallah benim şifre kimsede yok demek ki bana gelmedi6668 tane kişi aynı şifreyi kullanıyormuş mesaj geldi, değiştirmem için
O kadar çok muymuş yahu. Şeytan diyor tek tek nickleri dene, aynı kişileri bul
Bende değiştirdim dün,7846 kişiymiş bendekide
Çok geçmiş olsun nevom ya Allah şifa versin sende kurtul agrindan sıkintidanEvet ablam gün isteyeceğim inşaallah uygundur
Sürünerek geldim buraya
İnşaallah canım az kaldı kurtulacağımHay maşallah benim şifre kimsede yok demek ki bana gelmedihep zorlu sifreler yaparım eşim bile hatirlayamaz
Çok geçmiş olsun nevom ya Allah şifa versin sende kurtul agrindan sıkintidan
Elinize saglik tahinin herseyini severim özellikle Bursaya özgü Tahinli pidesi muthistirHerkesin eline emeğine sağlık, yine muhteşem görüntüler var
Ne kadar tatlısever olduğumu bilmeyen kalmadı gibi, tabii yemek konusunda ne kadar tembel olduğumu da
Ama iş kek, poğaçaya gelince bizim evde ana menü hamur işi diyebilirim, bizimkilere yemek yapma 7/24 paso bas hamur işini gık demezler bayıla bayıla yerler :)) Öyle ki bazı evlerde hamur işi yapılır, misafir geldiğinde ikram etmek için dondurucuya kaldırılır, hep özendiğim bir şeydir ama gelgelelim evimdeki kurabiye canavarları kek, kurabiye pişerken fırının önünde nöbet tutar, bırakın dondurucuya atmayı börek çörek sabahı görmez
Kategoriyi görünce içimi dökesim geldi, bizimkiler bu tarifleri görmesinler yememişcesine içlerine düşerler
Çay saati için bu da bizden olsun, hamuru mayalaması benden, açması iç malzemesini hazırlaması eşimden, adam tahinli çörek ustası oldu, haftada 2 defa 3'er tane tahinli yapıyor, 3'er dediysem ben yemiyorum, kızıyla ikisi götürüyorArada yapılan kek, kurabiye, poğaçaları da saymıyorum, kendimize un fabrikası almayı düşünüyorum ancak yeter:) Eki Görüntüle 2893610
Zor abla var ya insan in sürekli canı orda oluyor neresi ağrı yapıyorsa inşallah kurtul sende sağ salimİnşaallah canım az kaldı kurtulacağım
İnşaallah canım darısı başınaZor abla var ya insan in sürekli canı orda oluyor neresi ağrı yapıyorsa inşallah kurtul sende sağ salim
Geçmiş olsun ablacım, hasta mı oldunİnşaallah canım az kaldı kurtulacağım
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorHerkesin eline emeğine sağlık, yine muhteşem görüntüler var
Ne kadar tatlısever olduğumu bilmeyen kalmadı gibi, tabii yemek konusunda ne kadar tembel olduğumu da
Ama iş kek, poğaçaya gelince bizim evde ana menü hamur işi diyebilirim, bizimkilere yemek yapma 7/24 paso bas hamur işini gık demezler bayıla bayıla yerler :)) Öyle ki bazı evlerde hamur işi yapılır, misafir geldiğinde ikram etmek için dondurucuya kaldırılır, hep özendiğim bir şeydir ama gelgelelim evimdeki kurabiye canavarları kek, kurabiye pişerken fırının önünde nöbet tutar, bırakın dondurucuya atmayı börek çörek sabahı görmez
Kategoriyi görünce içimi dökesim geldi, bizimkiler bu tarifleri görmesinler yememişcesine içlerine düşerler
Çay saati için bu da bizden olsun, hamuru mayalaması benden, açması iç malzemesini hazırlaması eşimden, adam tahinli çörek ustası oldu, haftada 2 defa 3'er tane tahinli yapıyor, 3'er dediysem ben yemiyorum, kızıyla ikisi götürüyorArada yapılan kek, kurabiye, poğaçaları da saymıyorum, kendimize un fabrikası almayı düşünüyorum ancak yeter:) Eki Görüntüle 2893610
Abla ne 3 saati 15dk topukladıKonu bebek olunca uzman kesilyorlar bir anda 3 saat bırak baksın bakalım topuklayıp kaçer hemen
Özür dilerim görmemişim güzl gözlüm. Yoksa yazmazmıymEtiket yapmıştım görmediydinama olsundu lena için affediyorum seni
İyiyim çok şükür siz nasılsınız boncuğum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?