Hayırlısı ile ne zaman abla ameliyatEvet abla 4 aydır hastayım resmen sürünüyorum.Bugün gittim ameliyat günü aldım.
Buzdolabı aldı. Tadilat işleri ile meşgul herhalde@yasminsay abla nerelerde
Aaaaa ne oldu ki, kusura bakma hiç haberim olmadı ablacım, bilsem ne haldesin bir arar sorardımEvet abla 4 aydır hastayım resmen sürünüyorum.Bugün gittim ameliyat günü aldım.
Canım aslında yarın dedi ama ben reglim şimdi:/Bu şekilde olmak istemiyorum.Ondan 9 una gün aldım.Zaten bu ay yine ağrılarım başladı çekiyorum.Hayırlısı ile ne zaman abla ameliyat
Ooo mis gibide yemekler yaparBuzdolabı aldı. Tadilat işleri ile meşgul herhalde
Sağlıkla geçsin gitsin inşallah ablacmCanım aslında yarın dedi ama ben reglim şimdi:/Bu şekilde olmak istemiyorum.Ondan 9 una gün aldım.Zaten bu ay yine ağrılarım başladı çekiyorum.
Abla benim yıllardır vardı ama ben üstünde durmuyordum.4 aydır her adet döneminde 15 gün ben yataktan çıkmıyorum.Aaaaa ne oldu ki, kusura bakma hiç haberim olmadı ablacım, bilsem ne haldesin bir arar sorardım
İnşaallah canım sağolOoo mis gibide yemekler yapar
Sağlıkla geçsin gitsin inşallah ablacm
Şifreler çok yakınmış birbirinede ondan minnoşum.Hay maşallah benim şifre kimsede yok demek ki bana gelmedihep zorlu sifreler yaparım eşim bile hatirlayamaz
Çok geçmiş olsun nevom ya Allah şifa versin sende kurtul agrindan sıkintidan
Ahretlik ellerinize sağlık olsun harika gözüküyorHerkesin eline emeğine sağlık, yine muhteşem görüntüler var
Ne kadar tatlısever olduğumu bilmeyen kalmadı gibi, tabii yemek konusunda ne kadar tembel olduğumu da
Ama iş kek, poğaçaya gelince bizim evde ana menü hamur işi diyebilirim, bizimkilere yemek yapma 7/24 paso bas hamur işini gık demezler bayıla bayıla yerler :)) Öyle ki bazı evlerde hamur işi yapılır, misafir geldiğinde ikram etmek için dondurucuya kaldırılır, hep özendiğim bir şeydir ama gelgelelim evimdeki kurabiye canavarları kek, kurabiye pişerken fırının önünde nöbet tutar, bırakın dondurucuya atmayı börek çörek sabahı görmez
Kategoriyi görünce içimi dökesim geldi, bizimkiler bu tarifleri görmesinler yememişcesine içlerine düşerler
Çay saati için bu da bizden olsun, hamuru mayalaması benden, açması iç malzemesini hazırlaması eşimden, adam tahinli çörek ustası oldu, haftada 2 defa 3'er tane tahinli yapıyor, 3'er dediysem ben yemiyorum, kızıyla ikisi götürüyorArada yapılan kek, kurabiye, poğaçaları da saymıyorum, kendimize un fabrikası almayı düşünüyorum ancak yeter:) Eki Görüntüle 2893610
Kesin tek başına 3 ssat baksın diye şey ettiydimAbla ne 3 saati 15dk topukladı
Tmm tmm al al die
Özür dilerim görmemişim güzl gözlüm. Yoksa yazmazmıym
İyiyiz kuzum cok şükür bugünlere
@Minik Meleklerim
Sağ olasın ahretliğim toplaşıp gelin hep birlikte afiyet olsun, nasılsa evde hamur ustasını hazır bulunduruyorum, söyleriz açar :))Ahretlik ellerinize sağlık olsun harika gözüküyor
İmkan olsa ne güzel our ahretlik,yer içer keyfimize bakardık ,enişte hamur ustası olmuş bizede düşer artık yeriz:))Sağ olasın ahretliğim toplaşıp gelin hep birlikte afiyet olsun, nasılsa evde hamur ustasını hazır bulunduruyorum, söyleriz açar :))
Düğün ne zamansondan 2. artık düğünden sonra katılıcam sizi hayinler
ekimdeDüğün ne zaman
Adamın hobisi oldu, tahinli çöreği çok sever, buralarda maalesef pastanecilik sıfır, yani bir tahinli çörek alıyorsunuz Allah affetsin çamur gibi, tek bir hamur yoğurup ondan poğaça, açma, simit, tahinli çörek yapıyorlar, içinde tahinde olmuyor, şekerli su basıyorlar, bir gün tepemiz attı evde yaparız dedik, benimki dur ben de yardım edeyim derken oklavayı eline bir aldı alış o alışİmkan olsa ne güzel our ahretlik,yer içer keyfimize bakardık ,enişte hamur ustası olmuş bizede düşer artık yeriz:))
Tamam sen katılmıyorsan bende ağustosta yarışma yapmıyorumekimde
bizde öyle adam bulamayız afiyet olsun ablaAdamın hobisi oldu, tahinli çöreği çok sever, buralarda maalesef pastanecilik sıfır, yani bir tahinli çörek alıyorsunuz Allah affetsin çamur gibi, tek bir hamur yoğurup ondan poğaça, açma, simit, tahinli çörek yapıyorlar, içinde tahinde olmuyor, şekerli su basıyorlar, bir gün tepemiz attı evde yaparız dedik, benimki dur ben de yardım edeyim derken oklavayı eline bir aldı alış o alış
Bırakmıyor ki ben açayım, yalnız süper ince açıyor hamuru, baklavada deneyecekmiş:)) börek dahi açtı, pideler yapıyor, yeter ki hamuru yoğurup verin ne isterseniz yapar:))
ameliyat olucan değil miTamam sen katılmıyorsan bende ağustosta yarışma yapmıyorum
Çöreğe tahini anlatmışlar demek kiAdamın hobisi oldu, tahinli çöreği çok sever, buralarda maalesef pastanecilik sıfır, yani bir tahinli çörek alıyorsunuz Allah affetsin çamur gibi, tek bir hamur yoğurup ondan poğaça, açma, simit, tahinli çörek yapıyorlar, içinde tahinde olmuyor, şekerli su basıyorlar, bir gün tepemiz attı evde yaparız dedik, benimki dur ben de yardım edeyim derken oklavayı eline bir aldı alış o alış
Bırakmıyor ki ben açayım, yalnız süper ince açıyor hamuru, baklavada deneyecekmiş:)) börek dahi açtı, pideler yapıyor, yeter ki hamuru yoğurup verin ne isterseniz yapar:))
Evde demi eşinde onun içinde hobi aslında bırak uğraşsın mutfağı batırmasın yeter yani.Adamın hobisi oldu, tahinli çöreği çok sever, buralarda maalesef pastanecilik sıfır, yani bir tahinli çörek alıyorsunuz Allah affetsin çamur gibi, tek bir hamur yoğurup ondan poğaça, açma, simit, tahinli çörek yapıyorlar, içinde tahinde olmuyor, şekerli su basıyorlar, bir gün tepemiz attı evde yaparız dedik, benimki dur ben de yardım edeyim derken oklavayı eline bir aldı alış o alış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?