Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Aaaaa ne oldu ki, kusura bakma hiç haberim olmadı ablacım, bilsem ne haldesin bir arar sorardım
Abla benim yıllardır vardı ama ben üstünde durmuyordum.4 aydır her adet döneminde 15 gün ben yataktan çıkmıyorum.
Sezeryan dikişimin olduğu yerde yeni bir rahim duvarı oluşmuş.O her ay şişip kanam yapıyor.Boşalamadığı için ağrı yapıyor.Benim artık ilerlemiş.Hatta parça alıp patolojoye gönderecekler.
Sağ ol abla:)

Hay maşallah benim şifre kimsede yok demek ki bana gelmedi hep zorlu sifreler yaparım eşim bile hatirlayamaz

Çok geçmiş olsun nevom ya Allah şifa versin sende kurtul agrindan sıkintidan
Şifreler çok yakınmış birbirinede ondan minnoşum.
Ahretlik ellerinize sağlık olsun harika gözüküyor
Abla ne 3 saati 15dk topukladı
Tmm tmm al al die

Özür dilerim görmemişim güzl gözlüm. Yoksa yazmazmıym
İyiyiz kuzum cok şükür bugünlere

@Minik Meleklerim
Kesin tek başına 3 ssat baksın diye şey ettiydim

İmkan olsa ne güzel our ahretlik,yer içer keyfimize bakardık ,enişte hamur ustası olmuş bizede düşer artık yeriz:))
Adamın hobisi oldu, tahinli çöreği çok sever, buralarda maalesef pastanecilik sıfır, yani bir tahinli çörek alıyorsunuz Allah affetsin çamur gibi, tek bir hamur yoğurup ondan poğaça, açma, simit, tahinli çörek yapıyorlar, içinde tahinde olmuyor, şekerli su basıyorlar, bir gün tepemiz attı evde yaparız dedik, benimki dur ben de yardım edeyim derken oklavayı eline bir aldı alış o alış
Bırakmıyor ki ben açayım, yalnız süper ince açıyor hamuru, baklavada deneyecekmiş:)) börek dahi açtı, pideler yapıyor, yeter ki hamuru yoğurup verin ne isterseniz yapar:))

bizde öyle adam bulamayız afiyet olsun abla

Çöreğe tahini anlatmışlar demek kiİçine koymamışlar

Evde demi eşinde onun içinde hobi aslında bırak uğraşsın mutfağı batırmasın yeter yani.
Her yerde aynı lezzeti yapamazar zaten,mayalı hamurdan bile kaç çeşit pasta çörek hazırlanıyor ne güzel.
Ellerinize sağlık olsun ahretliğim afiyetler olsun,benimki ancak yer mideye indirir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…