Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Çöreğe tahini anlatmışlar demek kiİçine koymamışlar
Aynen öyle olmuş.
Evet ahretliğim yıllardır evde, evden yürütüyor işini, haliyle emekli hayatı yaşıyor, ev işini üzerimden almıştı sıra mutfağa geldi
Zorla tembel yapıyor insanı :)) böyle deyince de kızıyor, sitede kızlara tembelim diyorum demiştim ona, tembel değilmişim istediğim zaman yapıyormuşum arada fark varmış

Evde oluncada zor be ahretlik ne kadar yardımcı olsada gene zor bazen bizimki işe gitmesem diyorda yoooo gitmen lazım diyorum

Evde oluncada zor be ahretlik ne kadar yardımcı olsada gene zor bazen bizimki işe gitmesem diyorda yoooo gitmen lazım diyorum
Sen yıllardır alışmışsındır zor gelir ama biz yaklaşık 17-18 yıldır bu düzendeyiz, 7/24 bir arada olmaya alışıp kendimize göre bir düzen oturttuğumuzdan sorun yaşamıyoruz, kimse kimseye karışmayınca da uzat ayakları keyfine bak modundayız

Epey uzun bir süre buda ben olsam yapamam herhalde bunalırım kesin bana göre değil
Bize ne çay biter ne kahve o zaman

Epey uzun bir süre buda ben olsam yapamam herhalde bunalırım kesin bana göre değil
Bize ne çay biter ne kahve o zaman
Alışmaya ve bir düzen oturtmaya bağlı, eşim 7/24 evde olup işlere elini sürmese sürekli hizmet beklese evde bir çıngar çıkardı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…