benimde şansım yoktu canım bereket ben katıldıgımda hediye 2.ye geçiyoduD 2.ydim ama guruluydum aileme 1. oldum dedim hediyeleri alınca
aynen canım ya 250 tl valla benimde çok hoşuma giderdi neler alınır neler
Yok canim ne sikilmasi..cidden katılmıyorum antipatik olmaya başladım ''yine'' kelimelerini çok okuyorum sıkıldı artık herkes benden farkındayım...
pirinç pilavı yapıp katılcamşaka şaka bu yarışmada yohum
Yok canim ne sikilmasi..sen katildigin zaman birinci bastan belli oluyor artik,ondandir o yine ler
Hic durma bencede katilPİlava da bayılırım valla...
Güzel de yaparım ama katılsammı ki acep..:))
Pİlava da bayılırım valla...
canim simdi katilasin gelmeden katildigin 4 kategoridede sen birinci olunca ister istemez seni birinci görüyoruzişte ben buna takılıyorum neden birinci baştan belli oluyor haliyle bu cümleler yüzünden katılasım gelmiyor (4 kez katıldım Allahtan katılasım gelmemiş)...ben olunca heyecanı kaçıyor bende yorumlarımla sizinle olayım artık...emekliye ayrıldım
Hic durma bencede katil
Nevosum bu mesaji kara kapli kitaba gec hemen
bu mesajı yazdın artık katılmak zorundasın nevreste listeye yazmıştır bile kaçamazsın artık
Katılsam mı diye düşünmüş olabilirsiniveeeeeetttt
bana ne oluyorsa
Her türlü sansim yokmus yani
Bak canımteşekkür ederiz efenim
o zaman ben bi bakayım şimdi
Evettttt kurbanlar.pardon katilacaklar parmak kaldirsin
Konu bugün açılmayabilir belki yarın:26:Bende yemek yapayim bari..o zamana kadar yeni konu acilir belki..
Ben hayatta inanmam geçen kategoridede öyle söylesin 5. gerekmediği takdirde katılmam demiştinben katılmıyorum valla billa
eminim son kararım
Olur canım neden olmasın pilav çok önemlidirpirinç pilavı yapıp katılcamşaka şaka bu yarışmada yohum
Pİlava da bayılırım valla...
Pilavlar kategorisinin son katılım günü gelmeden inanmamişte ben buna takılıyorum neden birinci baştan belli oluyor haliyle bu cümleler yüzünden katılasım gelmiyor (4 kez katıldım Allahtan katılasım gelmemiş)...ben olunca heyecanı kaçıyor bende yorumlarımla sizinle olayım artık...emekliye ayrıldım
Aldım tabikiHic durma bencede katil
Nevosum bu mesaji kara kapli kitaba gec hemen
Yok değil mi kaçamazbu mesajı yazdın artık katılmak zorundasın nevreste listeye yazmıştır bile kaçamazsın artık
Essas mı diyonuz....Yandık deseniz yaa...
Abooo napcam o zaman bi fikir bari verin....
günaydın...
önceki kategoride de böyle olmuştu demek unutmuşum acil b12 takviyesi şart bana
iyiyiz çok şükür..
sende iyisindir inşallah..
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın
Evet öyle oldu hatta sona oy kullanmak isteyenler kullanamadı
Ama daha ilk kez katıldın dur bakalım 2-3-4-5 defa katılacaksın elbet birinde alırsın
Yeni kategori ''Pilavlar''
pes etmek değil abla ya derslerim var çalışmam gerekdeme öyle daha çok erken hemen pes etme katıl lütfen
Katılsam mı diye düşünmüş olabilirsin
Bak canımGüle güle iyi günlerde kullan
Konu bugün açılmayabilir belki yarın:26:
Ben hayatta inanmam geçen kategoridede öyle söylesin 5. gerekmediği takdirde katılmam demiştin
Olur canım neden olmasın pilav çok önemlidir
Listeye aldım seni kaçışın yok bekliyorum
Pilavlar kategorisinin son katılım günü gelmeden inanmam
Aldım tabiki
Yok değil mi kaçamaz
Ben vereyim aklı hemen nasıl ve ne pilavı yapacağını araştırmaya başla
canim simdi katilasin gelmeden katildigin 4 kategoridede sen birinci olunca ister istemez seni birinci görüyoruz
yokm canim ne emekliligi,daha ne tarifler vardir sende..ögrenmeden birakmayiz
pes etmek değil abla ya derslerim var çalışmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?