Katılsam mı diye düşünmüş olabilirsin
Bak canımGüle güle iyi günlerde kullan
Konu bugün açılmayabilir belki yarın:26:
Ben hayatta inanmam geçen kategoridede öyle söylesin 5. gerekmediği takdirde katılmam demiştin
Olur canım neden olmasın pilav çok önemlidir
Listeye aldım seni kaçışın yok bekliyorum
Pilavlar kategorisinin son katılım günü gelmeden inanmam
Aldım tabiki
Yok değil mi kaçamaz
Ben vereyim aklı hemen nasıl ve ne pilavı yapacağını araştırmaya başla
Evet canim yeni kategori pilavlar ve evet istedigin pilav..aklina gelen her türlü pilavi yapabilirsiniyiym çok şükür egunal
bende iyiyim nevrestee
kategori pilav mı nasıl yani ne pilavı istenilen pilav mııı biri bi açıklama yapsın bende katılmak istiyooomm
Sanada hayirli kandiller canimbu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum. rabbim hakkıyla bugünü idrak etmeyi nasip etsin bizlere...
Tamam canim sende tenefüslerde yaparsin pilavinipes etmek değil abla ya derslerim var çalışmam gerek
Aaaa niyeki...eminimki cok güzel tarifler vardir sizdede..düsünün ama sonrada katilmaya karar verinYeni kategori pilavlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imis. Düsüneyim birazcik en iyisi.
aaaa bak hediye dedik dedik sen hediyenin fotosunu koydunmu görmedim ben merak ettim şimdi...
Canım sadece pilaviyiym çok şükür egunal
bende iyiyim nevrestee
kategori pilav mı nasıl yani ne pilavı istenilen pilav mııı biri bi açıklama yapsın bende katılmak istiyooomm
Hayırlı kandiller canımbu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum. rabbim hakkıyla bugünü idrak etmeyi nasip etsin bizlere...
Hayırlı olsun hemşom
Hayırlı olsun
:44:Yazılı belge isteriminan bu kez valla billa dedim yetmedi yeminlen dedim
çok istersen bende yapar buraya koyarım fotosunu nefsimi körelyetim diye
sağol canım
Güzel ve kolay bir kategori bekliyorumYeni kategori pilavlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imis. Düsüneyim birazcik en iyisi.
Yok canim benim,bende emeklilik istiyorum artik..tabikiside buralardayim ama sohbet ve oy kullanmak icin
Katilacaklar vazgecmeden acilsaydi iyiydi
Pilav mıııııııııııııı
Ben katılamam, ayarını tutturmam çok zor oluyor
Canım çorbalar,et yemekleri,tatlılar,pastalar,börekler,zeytinyağlılar ,köfteler hepsi yarıştı bir pilav kategorisi gerekiyordu:26:
Başka bir kategoride senide mutlaka görmek istiyorumBu kategoriyide yine düşün Çok zor olmasın herkes katılsın istedik
Aaaa niyeki...eminimki cok güzel tarifler vardir sizdede..düsünün ama sonrada katilmaya karar verin
Güzel ve kolay bir kategori bekliyorum
Canım konu yarın ancak açılır diye düşünüyorumPilavlar da karar kılınmış, ne zaman açılacak yeni konu:26:
Gerçekten de zor değilmiş
Pilav yahu pilav, benim gibi bir acemiden istenen şey pilav
Bir düşüneyim, bir iki deneyeyim evde
Aslinda isin en kötü yani pilavlar kategorisinde sade bir pilavla katilamayacak olusumuz. :)
Biri hamsili pilav yapti mi bittik zaten.
Birkac zor pilav cesidi var, onlari yapamayacagim icin degisik bir seyler üretmem lazim.
bencedeNevrestecim , bu pilav kategorisi buraları şenlendirecek , bereketlendirecek sanki , ne dersin ?
Pirincin bereketinden mi nedir
bencede
Listenin basindada sen geliyorsun canim,tarifni düsündünmü
olmazmi canim..diyet bölümünde bu lapayla ne kadar kilo veren var sen biliyormusunHı hı ,pirinç lapası
Şansım olur mu dersin ?
olmazmi canim..diyet bölümünde bu lapayla ne kadar kilo veren var sen biliyormusun
Evet canım inşaallah çok bereketli olacakNevrestecim , bu pilav kategorisi buraları şenlendirecek , bereketlendirecek sanki , ne dersin ?
Pirincin bereketinden mi nedir
Değil mi ilk adayımız Ausbencede
Listenin basindada sen geliyorsun canim,tarifni düsündünmü
Olur canım neden olmasınHı hı ,pirinç lapası
Şansım olur mu dersin ?
Esimin kuzeni esimle berabermis simdi..aramis halka tatli istiyormus cani,yaparmisin dedi simdi..
bi yutkundum,ben diyetli bir hatunum su saatte ne tatlisi demi
dedim evde irmik kalmamis
o zaman kek yap demezmi
dedim yumurtada yok
bizde var ben getiririm dedi sonra
arkadan k.vdenin sesi geldi..su satte ne misafirligi,cocuklar uyumustur yarin okula gidecekler dedi
son anda kurtuldum anlicaniz
Ooooo hiç bu açından düşünmemiştim
Katılırsam eğer var aklımda 2-3 çeşit pilav , şöyleeee azıcık meşakkatlisinden
Ooooo hiç bu açından düşünmemiştim
Katılırsam eğer var aklımda 2-3 çeşit pilav , şöyleeee azıcık meşakkatlisinden
katil canim coktandir yoksun zaten,özledik senin tariflerini
merak ettim..konu acilsada tarifler gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?