Aha yandın pegasus![]()
Hemsom sagolsun gambazlamis beni![]()
Biraz sonra yetkililer gelirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha yandın pegasus![]()
Hemsom sagolsun gambazlamis beni![]()
Büyük patron yakacak beni..yarin buralarda olamazsam sebebi belli canim..Aha yandın pegasus![]()
Büyük patron yakacak beni..yarin buralarda olamazsam sebebi belli canim..![]()
Allah razi olsun canim..gözlerim yasardiEvet alışkanlık yaptı yemekleri mi sürekli ekliyorumBurası heyecan yapmıyor
Biz bakarız onlaraSana sarma içli köfte börek çörekte yollarız tam yerindesin
![]()
Allah razi olsun canim..gözlerim yasardi
Canim lütfen yemekler az yagli olsun..börek yerine salata tercihimdir..izgara balik et olabilir..sarmalar lahana olsun ve bulgurlu olsun..
diyeti bozarsam kizlar beni yakar
![]()
Bilirim canim kiyamazsin![]()
5 yildizli otel gibi valla.canim sen kiblemiyorsam ben kendimi kibleyecegim..koca dirdiri yok,cocuk zirziri yok..yemeklerde özel oluyor..ben hep mapusta kalayim bariTamam sana özel menü hazırlayacağız![]()
Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazlaHemsom sagolsun gambazlamis beni![]()
Evet alışkanlık yaptı yemekleri mi sürekli ekliyorumBurası heyecan yapmıyor
Biz bakarız onlaraSana sarma içli köfte börek çörekte yollarız tam yerindesin
![]()
Biraz sonra yetkililer gelirler![]()
28 canim..güccügüm daha hemsom
Daha önce sormuş olabilirimYaşın kaç canım
![]()
Tabi hizmette sınır yok sauna,havuz herşey mevcut5 yildizli otel gibi valla.canim sen kiblemiyorsam ben kendimi kibleyecegim..koca dirdiri yok,cocuk zirziri yok..yemeklerde özel oluyor..ben hep mapusta kalayim bari
![]()
Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazla![]()
Sonra beni de resmi olmadan çocuk yuvası açmış diye içeri almasınlar
Yarışmaya heyecan kalmıyor tabiEvet biz bakarİz sen düşünme çocukları, gözün arkada kalmasın
![]()
]Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazla![]()
Sonra beni de resmi olmadan çocuk yuvası açmış diye içeri almasınlar![]()
Tesekkür ettim vuslatcigim..kendimi kiblemeye karar verdim,tatil niyetineYarışmaya heyecan kalmıyor tabiEvet biz bakarİz sen düşünme çocukları, gözün arkada kalmasın
![]()
5 yildizli otel gibi valla.canim sen kiblemiyorsam ben kendimi kibleyecegim..koca dirdiri yok,cocuk zirziri yok..yemeklerde özel oluyor..ben hep mapusta kalayim bari
![]()
28 canim..güccügüm daha hemsom![]()
Kulaga cok hos geliyor canim...Tabi hizmette sınır yok sauna,havuz herşey mevcutBende mi gelsem
Büyükleri ben alırım
Evet kalmadı![]()
Kulaga cok hos geliyor canim...
az daha saydirsam hemen alirlarmi acaba
![]()
18 de evlendim..20 de anne oldum..24 te 2 numara,26 da 3 numara olduEvet benden küçüksün erken evlendin galiba![]()
28 canim..güccügüm daha hemsom![]()
Haklisin hemsom..bir an gaza geldim..kazen abimiz olmasa bu site nice olur diye toparlayip noktayi koyayimBence daha ileri gitme:18:![]()
Canim sen kac yasindaydinEvet küçükmüşsün canım, duyan da 50lerdeyim sanır![]()