• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Evet alışkanlık yaptı yemekleri mi sürekli ekliyorum:9:Burası heyecan yapmıyor:9::27:

Biz bakarız onlara:60:Sana sarma içli köfte börek çörekte yollarız tam yerindesin:60:
Allah razi olsun canim..gözlerim yasardi:58:

Canim lütfen yemekler az yagli olsun..börek yerine salata tercihimdir..izgara balik et olabilir..sarmalar lahana olsun ve bulgurlu olsun..
diyeti bozarsam kizlar beni yakar
:60::60::60:

Allah razi olsun canim..gözlerim yasardi:58:

Canim lütfen yemekler az yagli olsun..börek yerine salata tercihimdir..izgara balik et olabilir..sarmalar lahana olsun ve bulgurlu olsun..
diyeti bozarsam kizlar beni yakar

Tamam sana özel menü hazırlayacağız:60:

Hemsom sagolsun gambazlamis beni:ssz::9:
Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazla:9:
Sonra beni de resmi olmadan çocuk yuvası açmış diye içeri almasınlar:60:
Evet alışkanlık yaptı yemekleri mi sürekli ekliyorum:9:Burası heyecan yapmıyor:9::27:

Biz bakarız onlara:60:Sana sarma içli köfte börek çörekte yollarız tam yerindesin:60:

Biraz sonra yetkililer gelirler:60:

Yarışmaya heyecan kalmıyor tabi:1: Evet biz bakarİz sen düşünme çocukları, gözün arkada kalmasın:9:

5 yildizli otel gibi valla.canim sen kiblemiyorsam ben kendimi kibleyecegim..koca dirdiri yok,cocuk zirziri yok..yemeklerde özel oluyor..ben hep mapusta kalayim bari
Tabi hizmette sınır yok sauna,havuz herşey mevcut:60:Bende mi gelsem:28::60:
Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazla:9:
Yarışmaya heyecan kalmıyor tabi:1: Evet biz bakarİz sen düşünme çocukları, gözün arkada kalmasın:9:

Büyükleri ben alırım:60:
Evet kalmadı :ssz:

]Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazla:9:

Tesekkür ettim vuslatcigim..kendimi kiblemeye karar verdim,tatil niyetine :60::60:

Son düzenleme:
Evet benden küçüksün erken evlendin galiba:29:
18 de evlendim..20 de anne oldum..24 te 2 numara,26 da 3 numara oldu:16::16:

Kizlarimla arkadas gibi olcaz..ne güzel..birbirimizin kiyafetlerini giyeriz bakarsin..bu yüzden zayiflamam sart:52:

Back
X