Çay servisi işkencesi...

Yaa :KK70: benim bir komşum var çaydanlığı ortaya getirir poşet geçirir üstüne bide havlu örter :KK70:
Aynı komşumun kaynanası iki havluyla tamamlar demliğin burunlarınada kağıttan külah yapar sokuşturur :KK70: çayı idam ediyor resmen hiçbir yerden hava aldırmaz :KK70: :KK70:
ha ha:KK70:o işini daha garantiye almış.
ben ilk zamanlar kaynamlara gidince caydanligin üzerini öyle ortüverdim.
3. bardakta felan çay niye soğuk sarmadin mi dedi.bir baktı öyle üstüne ativermisim.
böyle mi sardin dedi:KK45:
ondan sonra gittikçe caydanligi kundak yapar gibi sardim:KK70:
zamanla tecrübe sahibi oluyorsun çaydanlık sarıp sarmalamada.
öyle hemen olmaz :KK31:

eltimi getirdiniz aklıma :KK70:
gerçi siz benden büyüksünüz eğer 72 li iseniz
benim eltim de çay sevmez resmen misafir varken biten çayları görmezden gelir ben doldururum hemen (benden 5 yaş küçük bu arada)
biz öyle gördük biten hemen doldurulur.. demek ki sevmeyenler için külfet geliyor birde servisi
Çay,türk kahvesi,nescafe hiçbirini sevmem senelerce içmesem aklıma gelmez :) çayı sadece kahvaltıda içerim 1 çay bardağı oda en küçük çay bardağı en minnaklarından bazen onuda içemem yarım kalır kuru kuru yerim :KK48: ama evde tek çay- kahve sevmeyen benim annem tiryakisi hiç bana çekmemişsin der ama içemiyorum sevmiyorum ,misafirliğe gittiğimde işkence gibi geliyor bana içmek Allah'tan beni tanıyanlar zorlamıyor,eve misafir geldiğinde çay- kahve servisi yaparım ben sevmiyorum diye onlarda içmeyecek değil.

Ben çayi hic ama hic sevmiyorum bide sekeri birakmak zorunda kalinca hepten tiksindim agzima.surmuyorum..ama buyüklu ortamlarda çay servisi gerekiyor toplumumuzda biliyosunuz...ya nasil.sinir oluyorum ..daha bir bardagi yeni doldurup tam oturacakken yeniden bitirmeleri ve yeniden sacma sapan ayni servis...aile.ortami yada akraba ortamlarinda hemen cay koyulur bilirsiniz e genclerden bekleniyor genelde bunlar...ayni ortamda da genelde bikac genc oldugunda cogunun yeni dogan bebegi falan birsuru ugras halinde oluyolar bende bos bos otururum.genelde e haliyle o sacmaligi ben gerceklestiriyorum .tabi herzaman olmasada genel anlamda durum bu...hele ki erkekli buyuklu misafir geldiyse bana ya gercekten hic icimden gelmiyor o servis ya...çayci.gibi hissediyorum.kendimi...bikeresinde caydanligi getirdim.buyuklu bir orrtama biten kalksin alsin diye esimin enistesi resmen laf soktu gelin çaylarimizi da mi biz dökek tarzi cahil.bir cümle kurdu..bende estagfirullah dedim kalabaligiz sık tazeleemek acisiindan getirdim dedim...aksam yemeginden sonra esim cay istiyor nasil.sinirleniyorum sonrada aciyorum.adama.bi cay keyfi var diyorum.kalkip yapip getiriyorum tabi hemen ama asiri isteksiz halde ..artik cayini kendi aliyor gerci. Bide kocaman kupasi var 3 kupa iciyor ne anliyorsun ya o tadisz seyden diyorum guluyorum ama icimde gicik.olma hissi oluyor...mesela biyere oturmaya gitsem cay koyayim.derler ya genelde bende ay yok.yok.hic benim icin yapma canim.cay derim .tabi insanlar muhabbrt esnasinda seviyor icmeyi anliyorum...of nolacak.boyle yaa

Edit: daha once yine buyuklu erkekli ortamlarda kendi babam yada kp yada bikac yakin akraba tarafindan cay konusunda uyari aldim babam.bu soguk deyip geri yollar , kp.bu koyu olmus aç der , bitanesi de daha nisan liyken benim.cay daha bitmedi niye dolduruyon gidelim diye mi diye espiri yapmisti ..bu tarz seylerden de bole.gicigim
Yazık ne çekmişsin bende tiksinirim böyle olsam bende getiriyorum herkes kendi alıyor. Başkasının evinde kendim koyarım

Ben de sevmem.Nasil bukadar sevdiklerine anlam veremem
Bir tek kahvaltıda içerim .Servisi de bazen gıcık eder
Ama cok takma farklılıklar oluyor

Kalabalık ortamlarda çay getir götür işini ben de sevmem.Birine getirirsin diğeri o anda bitirir.Seni anlıyorum konu sahibi.Hele bi' de açık / koyu olmuş vs diyen tipler olsaydı napardım bilmiyorum.Bence haklısın.

eltimi getirdiniz aklıma :KK70:
gerçi siz benden büyüksünüz eğer 72 li iseniz
benim eltim de çay sevmez resmen misafir varken biten çayları görmezden gelir ben doldururum hemen (benden 5 yaş küçük bu arada)
biz öyle gördük biten hemen doldurulur.. demek ki sevmeyenler için külfet geliyor birde servisi
72li değilim 88liyim. 1-2 bardak neysede çok içnelere evet külfet geliyo. eltiyede bi beşlik çakayım :KK5::KK70:

Back
X