Çaya Gelecek Misafir için Menü Yardımı:(

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Kızlar ilk defa evimde birini ağrlıyorum (eşimin annesi-ablası hariç onlara da ağırlamak denmezdi).
İşin aslı pek tecrübem de yok becerikli sayılmam yani. Gelecekler eşimin dayısı ve ailesi, 4 kişiler. Çok tatlı insanlar öyle hiç bir şey aramaz, soğan yemem, maydanz sevmem demezler...
Patates salatası, peynirli poğaça ve truffle yapmaya kesin karar verdim. Yanına başka neler yapsam?

un kurabiyesi yap.
yada tuzlu kurabiye yap.
ıspanaklı kek. ıslak kek.havuclu kek.
yada yaş pasta yapabilirsin.

Bence canım ek olarak zeytinyağlı yaprak sarması, bir çeşit börek çıtır börek tarifim var önerebilirim:KK75: ayrıca tuzlu ya da tatlı kurabiye eğer olmaz dersen bir kek ya da yaş pasta yapabilirsin ekstradan şerbetli ya da sütlü bir tatlı hangisi kolayına gelirse kolay gelsin tarif istersen de yardımcı olabilirim hatta konuma bir göz at derim :KK36:

bencede sarma ve buzluk boregı yapıp buzluğa atıp, geldıklerınde pısırebılır, aynı zamanda sıkısmazsında...
ıstersen buzluk boregı tarıf yazarım, gercı ben de netten bakıp yapıyorum, ama denedıgımden soyluyorum cok güzel oluyor. ve de pratık...
bir de chese kek tamamdır.. :)
Ya da tiramisu :)

bir kek bile yapsan yeter,salatan,tuzlun,tatlın varmış ne güzel.aromalı bir kek yap bence,mesela portakallı fındıklı :KK66:

un kurabiyesi yap.
yada tuzlu kurabiye yap.
ıspanaklı kek. ıslak kek.havuclu kek.
yada yaş pasta yapabilirsin.

Bence canım ek olarak zeytinyağlı yaprak sarması, bir çeşit börek çıtır börek tarifim var önerebilirim:KK75: ayrıca tuzlu ya da tatlı kurabiye eğer olmaz dersen bir kek ya da yaş pasta yapabilirsin ekstradan şerbetli ya da sütlü bir tatlı hangisi kolayına gelirse kolay gelsin tarif istersen de yardımcı olabilirim hatta konuma bir göz at derim :KK36:

bencede sarma ve buzluk boregı yapıp buzluğa atıp, geldıklerınde pısırebılır, aynı zamanda sıkısmazsında...
ıstersen buzluk boregı tarıf yazarım, gercı ben de netten bakıp yapıyorum, ama denedıgımden soyluyorum cok güzel oluyor. ve de pratık...
bir de chese kek tamamdır.. :)
Ya da tiramisu :)
Kızlar sağolun da sarma ve tiramisu, cheesecake beni aşar bence, daha önce sarma yaptım ama içi boş oldu, çok lezzetli olmadı :D
Kurabiye tarifim var bi tane çok güzel oluyor onu yapabilirim evet.
Börek tarifi seve seve alırım:)

Kızlar sağolun da sarma ve tiramisu, cheesecake beni aşar bence, daha önce sarma yaptım ama içi boş oldu, çok lezzetli olmadı :D
Kurabiye tarifim var bi tane çok güzel oluyor onu yapabilirim evet.
Börek tarifi seve seve alırım:)

Anladım canım o zaman alttaki böreği öneririm basit oluyor çıtır çıtır bir de istersen sütlü ya da şerbetli basit bir tarif verebilirim ya bir soslu kek ağlayan pasta var o kadar basit ki kurabiye yeter diyorsan sen bilirsin tabi ki :KK54:Kurabiye olarak arap kurabiyesine bayılıyorum :KK53:

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

4 adet yufka
1 su bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı sirke
3 yemek kaşığı un
yarım çay kaşığı tuz

İç Harcı için:
4 adet orta boy patates
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tuz

Üzeri için:
2 adet yumurta sarısı

Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyarak ezin. Rendelediğiniz ya da küçük doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurduktan sonra patatesleri ilave edin ve kimyon, karabiber,tuz, kırmızı toz biberi de ekleyerek kavurun. İç harcını soğumaya bırakın.
Sıvı yağ, sirke, un ve tuzu iyice çırparak boza kıvamında sos hazırlayın.
Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz. ( Yapım aşamasında sirke kokusu beni endişelendirmişti ama piştikten sonra çıtır çıtır nefis bir börek oldu. )
2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz. Afiyet olsun..

$citir_borek.webp

ş
Anladım canım o zaman alttaki böreği öneririm basit oluyor çıtır çıtır bir de istersen sütlü ya da şerbetli basit bir tarif verebilirim ya bir soslu kek ağlayan pasta var o kadar basit ki kurabiye yeter diyorsan sen bilirsin tabi ki :KK54:Kurabiye olarak arap kurabiyesine bayılıyorum :KK53:

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

4 adet yufka
1 su bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı sirke
3 yemek kaşığı un
yarım çay kaşığı tuz

İç Harcı için:
4 adet orta boy patates
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tuz

Üzeri için:
2 adet yumurta sarısı

Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyarak ezin. Rendelediğiniz ya da küçük doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurduktan sonra patatesleri ilave edin ve kimyon, karabiber,tuz, kırmızı toz biberi de ekleyerek kavurun. İç harcını soğumaya bırakın.
Sıvı yağ, sirke, un ve tuzu iyice çırparak boza kıvamında sos hazırlayın.
Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz. ( Yapım aşamasında sirke kokusu beni endişelendirmişti ama piştikten sonra çıtır çıtır nefis bir börek oldu. )
2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz. Afiyet olsun..

Eki Görüntüle 1311080
Ay onlar ne ağlayan kek, arap kurabiyesi falan:D Alayım tarifleri hemen:D
Çok teşekkür ettim süper görünüyorlar:)

ş

Ay onlar ne ağlayan kek, arap kurabiyesi falan:D Alayım tarifleri hemen:D
Çok teşekkür ettim süper görünüyorlar:)

Nefis tatları var canım zor da değiller böyle göründüklerine bakma arap kurabiyesin de yumurta sarısından eser yok sadece rengini veriyor inan bana ne tat ne koku yumurtadan eser yok yap bana dua edeceksin :KK53:Ağlayan kek ve sünger kek diye iki farklı tarif veriyorum hangisini seversen canım birbirlerine benziyorlar ikisinden de memnunum :DPoğaça tarifi ararsan nefis puf puf kolay bir tarifim var biz bayılarak yiyoruz:cool:

Arap kurabiyesi

malzemeler:

hamuru:

• 3 haşlanmış yumurta sarısı
  • 1 paket oda sıcaklığında margarin
  • 1 paket vanilya
  • aldığı kadar un
üzerine:
  • yarım su bardağı pudra şekeri
  • yarım su bardağı nesquik
  • yarım su bardağı kakao (veya çekilmiş filtre kahve)
not: kabartma tozu eklemiyorsunuz.

hazırlanması:
  1. haşlanmış yumurta sarılarını elle iyice ufalayın. margarini katın. iyice bulamaç haline getirin. vanilyayı ekleyin.
  2. aldığı kadar un eklenir yoğurun. unu yavaş yavaş ekleyin. ceviz büyüklüğünde alıp elin içinde top yapın. kolaylıkla şekil alıyorsa daha fazla un koymayın.
  3. fındık kadar (veya cevizden biraz küçük) top yapın. 170 derecede 15 dakika pişirin. (ben ısıyı 150C'ye getirip 5 dakika daha pişirdim.)
  4. pudra şekeri,kakao ve nesquik'i bir kapta karıştırın. (küçük bir leğen gibi geniş bir kap olursa daha iyi oluyor) fırından çıkan sıcak kurabiyeler hemen bu karışıma bulayın. soğuyunca servis yapın.
arap_kurabiye3_1.jpg

Islak Sünger Pasta

• 4 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 4 yemek kaşığı süt (hamura)
  • 1 paket kakao (3 yemek kaşığı kullandım)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket hazır çikolata sosu ya da evde kendi yaptığımız sos
  • 1 paket kremşanti
  • 1 su bardağı soğuk süt (krem şantinin hazırlanmasına)
  • 1,5 su bardağı süt (piştikten sonra kekin üzerine)

Favori tatlım; (Her ikram ettiğimde çeşit çeşit övgüler aldım,tam puan ) Yumuşacık süngerimsi bir kek ve tadına doyulmaz çikolata sosu, off anlatırken bile canım çekti.
Öncelikle kekimizi pişirelim.
Yumurta ve şekerimizi mikser ile çırpalım. Üzerine un,kakao,kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpalım. Sütümüzü de ilave edip son bir kere daha çırpalım.
Kare bir borcama karışımımızı döküp 180 derece fırında kekimizi pişirelim. Kürdan batırıp temiz çıkınca piştiğini anlıyoruz.
Kekimiz piştikten sonra biraz soğumaya bırakalım.
Kekimiz ılındıktan sonra üzerine 1,5 su bardağı sütümüzü dökelim.
İyice soğuduktan sonra Kremşanti ile 1 su bardağı sütümüzü de çırpıp kekimizin üzerine güzelce yayalım.
Buzdolabında en az 3-4 saat bekletelim. çikolatalı sosu tarifine uygun şekilde hazırlayıp kullanacağımız zamana kadar soğutalım…
*Çikolata sosunu kendiniz hazırlamak isterseniz aşağıdaki tarifi yapabilirsiniz; süper, hazır sosa fark atar :)

Çikolata sosu için:

• 2,5 çay bardağı süt
  • 3/4 çay bardağı tozşeker
  • 1 tatlı kaşığı nişasta (mısır nişastası kullandım)
  • 1 çorba kaşığı kakao
  • 200 gr çikolata
Öncelikle süt ile şekeri birlikte kaynatalım. Küçük bir kapta nişasta ile kakaoyu az su ile eritelim. Kaynamış sütün içerisine döküp karıştıralım.
Altını kapatıp , üzerine çikolatayı küçük küçük kırıp ilave edelim. Tüm malzemeyi iyice karıştırarak çikolataların erimesini sağlayalım. Sonra soğutalım.
Çikolata sosumuzu, servis yaparken isterseniz bir bütün olarak krem şantinin üzerine, isterseniz de kare kare kestikten sonra üzerine azar azar dökerek sunuyoruz.

islak-sunger-pasta-fotografi-500x333.jpg

Ağlayan pasta

Malzemeler;

• 3 yumurta
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 1.5 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • bir paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • bir paket vanilya
  • 2+ 1/3 (üçte bir) su bardağı un
  • Üzerine dökmek için 2 su bardağı süt
Çikolata sosu için;
  • 1 su bardağı süt
  • 1 .5 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 5 yemek kaşığı şeker
Ayrıca;
1 paket krem şanti,1 su bardağı süt

Ağlayan pastanın yapılışı;

• Yumurta ve şekeri elektrikli mikserle beyazlayana kadar çırpın
  • Un haricindeki malzemeleri de katıp çırpın.
  • Unu ilave edip 2 dakika kadar daha çırpın.
  • Yağlanmış tepsiye kek hamurunu döküp 200 derecelik fırında pişirin.
  • Fırından çıkarır çıkarmaz üzerine 1.5 su bardağı sütü gezdirin.
  • kekiniz soğuduktan sonra krem şantiyi çırpıp üstüne yayın.
  • Çikolata sosunu pişirin.ara sıra karıştırarak soğutun.kabuk bağlamamasına dikkat edin
  • Çikolata sosunuda en üste yavaşça yayın.

Nefis tatları var canım zor da değiller böyle göründüklerine bakma arap kurabiyesin de yumurta sarısından eser yok sadece rengini veriyor inan bana ne tat ne koku yumurtadan eser yok yap bana dua edeceksin :KK53:Ağlayan kek ve sünger kek diye iki farklı tarif veriyorum hangisini seversen canım birbirlerine benziyorlar ikisinden de memnunum :DPoğaça tarifi ararsan nefis puf puf kolay bir tarifim var biz bayılarak yiyoruz:cool:

Arap kurabiyesi

malzemeler:

hamuru:

• 3 haşlanmış yumurta sarısı
  • 1 paket oda sıcaklığında margarin
  • 1 paket vanilya
  • aldığı kadar un
üzerine:
  • yarım su bardağı pudra şekeri
  • yarım su bardağı nesquik
  • yarım su bardağı kakao (veya çekilmiş filtre kahve)
not: kabartma tozu eklemiyorsunuz.

hazırlanması:
  1. haşlanmış yumurta sarılarını elle iyice ufalayın. margarini katın. iyice bulamaç haline getirin. vanilyayı ekleyin.
  2. aldığı kadar un eklenir yoğurun. unu yavaş yavaş ekleyin. ceviz büyüklüğünde alıp elin içinde top yapın. kolaylıkla şekil alıyorsa daha fazla un koymayın.
  3. fındık kadar (veya cevizden biraz küçük) top yapın. 170 derecede 15 dakika pişirin. (ben ısıyı 150C'ye getirip 5 dakika daha pişirdim.)
  4. pudra şekeri,kakao ve nesquik'i bir kapta karıştırın. (küçük bir leğen gibi geniş bir kap olursa daha iyi oluyor) fırından çıkan sıcak kurabiyeler hemen bu karışıma bulayın. soğuyunca servis yapın.
arap_kurabiye3_1.jpg

Islak Sünger Pasta

• 4 yumurta
    • 1 su bardağı şeker
    • 1 su bardağı un
    • 4 yemek kaşığı süt (hamura)
    • 1 paket kakao (3 yemek kaşığı kullandım)
    • 1 paket vanilya
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 paket hazır çikolata sosu ya da evde kendi yaptığımız sos
    • 1 paket kremşanti
    • 1 su bardağı soğuk süt (krem şantinin hazırlanmasına)
    • 1,5 su bardağı süt (piştikten sonra kekin üzerine)

Favori tatlım; (Her ikram ettiğimde çeşit çeşit övgüler aldım,tam puan ) Yumuşacık süngerimsi bir kek ve tadına doyulmaz çikolata sosu, off anlatırken bile canım çekti.
Öncelikle kekimizi pişirelim.
Yumurta ve şekerimizi mikser ile çırpalım. Üzerine un,kakao,kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpalım. Sütümüzü de ilave edip son bir kere daha çırpalım.
Kare bir borcama karışımımızı döküp 180 derece fırında kekimizi pişirelim. Kürdan batırıp temiz çıkınca piştiğini anlıyoruz.
Kekimiz piştikten sonra biraz soğumaya bırakalım.
Kekimiz ılındıktan sonra üzerine 1,5 su bardağı sütümüzü dökelim.
İyice soğuduktan sonra Kremşanti ile 1 su bardağı sütümüzü de çırpıp kekimizin üzerine güzelce yayalım.
Buzdolabında en az 3-4 saat bekletelim. çikolatalı sosu tarifine uygun şekilde hazırlayıp kullanacağımız zamana kadar soğutalım…
*Çikolata sosunu kendiniz hazırlamak isterseniz aşağıdaki tarifi yapabilirsiniz; süper, hazır sosa fark atar :)

Çikolata sosu için:

• 2,5 çay bardağı süt
    • 3/4 çay bardağı tozşeker
    • 1 tatlı kaşığı nişasta (mısır nişastası kullandım)
    • 1 çorba kaşığı kakao
    • 200 gr çikolata
Öncelikle süt ile şekeri birlikte kaynatalım. Küçük bir kapta nişasta ile kakaoyu az su ile eritelim. Kaynamış sütün içerisine döküp karıştıralım.
Altını kapatıp , üzerine çikolatayı küçük küçük kırıp ilave edelim. Tüm malzemeyi iyice karıştırarak çikolataların erimesini sağlayalım. Sonra soğutalım.
Çikolata sosumuzu, servis yaparken isterseniz bir bütün olarak krem şantinin üzerine, isterseniz de kare kare kestikten sonra üzerine azar azar dökerek sunuyoruz.

islak-sunger-pasta-fotografi-500x333.jpg

Ağlayan pasta

Malzemeler;

• 3 yumurta
    • 1.5 su bardağı şeker
    • 1.5 su bardağı süt
    • 1 çay bardağı sıvıyağ
    • 3 yemek kaşığı kakao
    • bir paket kabartma tozu
    • 1 çay kaşığı karbonat
    • bir paket vanilya
    • 2+ 1/3 (üçte bir) su bardağı un
    • Üzerine dökmek için 2 su bardağı süt
Çikolata sosu için;

• 1 su bardağı süt
    • 1 .5 su bardağı su
    • 1 yemek kaşığı un
    • 2 yemek kaşığı kakao
    • 1 yemek kaşığı nişasta
    • 5 yemek kaşığı şeker
Ayrıca;
1 paket krem şanti,1 su bardağı süt

Ağlayan pastanın yapılışı;

• Yumurta ve şekeri elektrikli mikserle beyazlayana kadar çırpın
    • Un haricindeki malzemeleri de katıp çırpın.
    • Unu ilave edip 2 dakika kadar daha çırpın.
    • Yağlanmış tepsiye kek hamurunu döküp 200 derecelik fırında pişirin.
    • Fırından çıkarır çıkarmaz üzerine 1.5 su bardağı sütü gezdirin.
    • kekiniz soğuduktan sonra krem şantiyi çırpıp üstüne yayın.
    • Çikolata sosunu pişirin.ara sıra karıştırarak soğutun.kabuk bağlamamasına dikkat edin
    • Çikolata sosunuda en üste yavaşça yayın.
Arap kurabiyesi süper görünüyor onu yapayım:) ağlayan pasta yapayım bir de:) Ay çok sağol bir de merak ettim bu tablet çikolataların markasını ne kullanıyorsun? Fark eder değil mi? Kayınvalidem bimden buono diye almış stoklamış da nasıldır hiç bilmiyorum

Arap kurabiyesi süper görünüyor onu yapayım:) ağlayan pasta yapayım bir de:) Ay çok sağol bir de merak ettim bu tablet çikolataların markasını ne kullanıyorsun? Fark eder değil mi? Kayınvalidem bimden buono diye almış stoklamış da nasıldır hiç bilmiyorum
Bende Bimdekini kullanırım çok memnunun buonodan canım :Dne demek rica ederim beğenirsen ne mutlu bana:KK36:poğaça tarifimde var üstte yazmıştım onu da ekleyebilirim mayalı puff poğaçam :KK54:hep kurtarıcımdır bunlar :KK16:

Bende Bimdekini kullanırım çok memnunun buonodan canım :Dne demek rica ederim beğenirsen ne mutlu bana:KK36:poğaça tarifimde var üstte yazmıştım onu da ekleyebilirim mayalı puff poğaçam :KK54:hep kurtarıcımdır bunlar :KK16:
Alayım hemen:D Tamam o zaman buono kullanayım. Bir de rafaello vardı senin tariflerinde onu da yapıcam eşim sever öyle şeyleri:D Yapabilirim inşallah bunları ya:D

imam Sarığı Ve yanına catlayan kurabiye birde ben yaprak sarmasını tercih ederim genelde :)

Alayım hemen:D Tamam o zaman buono kullanayım. Bir de rafaello vardı senin tariflerinde onu da yapıcam eşim sever öyle şeyleri:D Yapabilirim inşallah bunları ya:D

Hemen veriyorum yaparsın neden yapamayasın yeni gelin hünerlerini gösterme zamanı yeter ki iste :D

Şerit Poğaça

1 su bardağı süt
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet yaş maya
1 yumurta(beyazı içine sarısı dışına sürülecek)
Aldığı kadar un

Üzeri için:
Susam, çörekotu vb.

İçine:

Peynir, maydanoz

Yapılışı;
Maya ılık suda eritilir. Hamur için mayalı su, süt, yağ, şeker, tuz, yumurta beyazı karıştırılır. Kulak memesi kıvamında hamur elde edene kadar un ilave edilir. Yoğurma işlemi bittikten sonra yarım saat dinlendirilir.
Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler kopartılır. kahve fincanı tabağı kadar açılır. Bir tarafına maydanozlu peynirli harç koyulur. Diğer ucuna bıçakla resimdeki gibi yarım cm genişliğinde uzun çintikler atılıp sarılır.Uçları hafif ortaya doğru kıvrılır. Üstüne yumurta sarısı sürülüp isteğe göre susam vs serpilir. 170 derecelik fırında pişirilir.
Enfes bir lezzet :KK56:

$şeritpoğaça.webp

Geri bildirim yapmazsam olmazdı:)
O gün patates salatası, peynirli poaça, sirkeli olan böreklerden (patatesli ve peynirli) ve daha önce yaptığım kıymalı- tavuklu bezelyeli kaşarlı börekleri karışık yaptım. Senin kedidili olan tiramisu ve raffaellolardan(onları da bademe ve fıstığa buladım), arap kurabiyesinden ve kayınvalidemin kurabiyelerinden yaptım:) Hepsi çok beğenildi ama özellikle raffaello ve tiramisu:D Ellerine sağlık, tariflerini gözüm kapalı deneyeceğim:D

Geri bildirim yapmazsam olmazdı:)
O gün patates salatası, peynirli poaça, sirkeli olan böreklerden (patatesli ve peynirli) ve daha önce yaptığım kıymalı- tavuklu bezelyeli kaşarlı börekleri karışık yaptım. Senin kedidili olan tiramisu ve raffaellolardan(onları da bademe ve fıstığa buladım), arap kurabiyesinden ve kayınvalidemin kurabiyelerinden yaptım:) Hepsi çok beğenildi ama özellikle raffaello ve tiramisu:D Ellerine sağlık, tariflerini gözüm kapalı deneyeceğim:D

Rica ederim canım asıl ben güvenerek denediğin için ve yorum yazdığın için çok çok teşekkür ederim beğenmen çok mutlu etti beni afiyet bal şeker olsun :KK68:Tiramisum benim vazgeçilmezimdir sirkeli böreğin peynirlisini hiç yapmamıştım hep patatesli ya da ıspanaklı yapmıştık demek ki peynirlisi de güzel oluyor aklımda bulunsun denerim hemen :KK16::KK15:

Back
X