Çaya gelmeden yarım saat önce haber vermek..

Ben zaten çağırıyorum hazırlık yapıp kek börek falan.Onun harici o şekilde gelmelerini sevmiyorum.Valla gerçekten ben de öyle çok sinir oluyorum.Alışacaklar zamanla herkes aynı olamaz.

Hangimiz hergün ev süpürüp siliyoruz ki. Varsa da çok nadirdir. Benim evim hep toplu ama haftada 1 gün süpürüp siliyorum çünkü çalışıyorum akşamları canım istemiyo hafta sonu yapıyorum. O yüzden beni herhangi biri arayıp çaya geliyoruz dese bende kabul etmem. Ama sonra arar müsait olunca çağırıım. Sonuçta yarım saatte evi temizleyemem. O yüzden ben hak verdim size.

İlla zaten çıkıyor öyle kişiler halbuki bunun kvcilikle hiç alakası yok,çok da severim kendisini.Konu bu değil ama konu sahibine yüklenen bir topluluk oluyor zaten :))

Hayır haklısınız. Musaıt degılız dıyın demeye gelmistım, zaten dıyormussunuz. Böyle devam edin.

Ben zaten yemeğe davet ettim herkesi ilk önce.Sonra çoğu kez çaya da davet ettim.Seviyorum da hepsini.Sadece bu durumu sevmiyorum dedim yoksa başımın üstünde yerleri var.

Ben zaten çağırıyorum hazırlık yapıp kek börek falan.Onun harici o şekilde gelmelerini sevmiyorum.Valla gerçekten ben de öyle çok sinir oluyorum.Alışacaklar zamanla herkes aynı olamaz.

Mesela ben yeni evliyken akrabalar gelmek istemiş, kv benim adıma pazar günü gelirsiniz gelin çalışıyo demiş. Sonra bana bunu söyledi. Ben pazar günü misafir kabul edemem tatil günüm hafta içi gelsinler ama 1 - 2 gün önceden haber versinler dedim. Sonra bi güzel hazırlıgımı yapıp 1 gün önceden 25 kişilik misafir ağırladım :)) Sonuçta müsait olmadıgımız yada istemediğimiz bişeyi yapamayız.

Anne-babaysa ve ev çok berbat değilse çekinmem.
Daha iyi hatta, ikram hazırlamaya vakit yok
Ama başkasından çekinirim.
Zahmet vermek istemiyorlardır muhtemelen, iyi niyetle yapıyorlardır.

Eşinizin kılları afedersiniz evlendikten sonra dökülmeye başlamamıştır annesi biliyordur zaten ki yarım saat öncesinden elektrikli süpürge 5 dk da çeker her yeri. Yani bilemedim. Benim kv. bazen habersiz gelir dağınık halindeyken geldiyse de lafımı bile edemez çat kapı geldiğini bilir. Ne yapayım yani gelme demekten iyidir.

Ben zaten yemeğe davet ettim herkesi ilk önce.Sonra çoğu kez çaya da davet ettim.Seviyorum da hepsini.Sadece bu durumu sevmiyorum dedim yoksa başımın üstünde yerleri var.

kusura bakmayin gerginim bu ara. o halde gelirim ben size o zaman söyleyin acikca. elim yavas her zaman musait olamiyorum. eksiklik olunca stres oluyorum diye.
ben de öyleyim. annem gelse de soyluyorum artik stres oluyorum falan diye. gerci ben gelme diye demiyorim da. sakin saskin gozlerle bakma evin daginikligina stres oluyorum diyorum

Her ne kadar yeni evli olunca çoluk çocuk olmasa da bir gün önceden veya akşam geleceklerse sabahtan haber verilmeli bence. Ev toplu olsa da tozlanmış olabiliyor, kadın tek başına kirletmez ama genelde eşlerin tüyü kılı dökülüyor sürekli dağınıklıkları bitmiyor illa ki üstten de olsa bir süpürüp toz alma ihtiyacı duyuyor insan misafir gelmeden önce. Temizlik sorun olmasa bile çayın yanına bişeyler hazırlamak isterim şahsen bilmiyorum ben mi takıntılıyım ama evden hazırlayıp ikram etmek daha çok içime siniyor

3 aylık evlilikte dağınıklık şimdi sizin eviniz showroom gibidir ya hu
Ama genel olarak ani haberli misafir sevmezsiniz bunu anlarım haklısınız.
D
Benim demem de o.Yani severim m
Yok önemli hiç değil gelin tabi başım üstüne :)) evet evet henüz alışamadım pratik hiç değilim.Ama ilk zamana göre daha iyiyim.Zamanla oluyor böyle şeyler alışıyorsun

Gerçekten tam düşüncemi anlatmışsınız.Ama anlamadı herkes ne demek istedigimi.İşte benim de içime sinmiyor o yüzden bir gün önceden haber verilmesi ya da en azından gündüz en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…