- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
Ben zaten çağırıyorum hazırlık yapıp kek börek falan.Onun harici o şekilde gelmelerini sevmiyorum.Valla gerçekten ben de öyle çok sinir oluyorum.Alışacaklar zamanla herkes aynı olamaz.Ayni meseleden dolayi evliligimin yili baya cingar cikartmistim ben. Ev daginik dahi olmasa zart diye gelinmesini, kafalarina gore plan yapmalarina deli oluyordum.
Karsinizdaki kişiler laftan anlayan insanlarsa şanslisiniz ama degillerse baya ugraşirsiniz. Umarim laftan anliyorlardir eşin konuşsun önceden haber verin diye siz birsey demeyin.
Biz baya ugrastik o konu uzerine şimdi evime pek gelmiyorlar, gelende baya onceden soruyor.
Evet aslında
Evet zaten kesin öyle derler.
kesinlikle düşündügümü demişsiniz aynen de öyle.Ama illa konu sahibinin üstüne gelenler oluyor zaten.Eşimin affedersiniz kılları çok dökülür,her gün süpüremiyorum silemiyorum.Ne demek istedigimi çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim.
İlla zaten çıkıyor öyle kişiler halbuki bunun kvcilikle hiç alakası yok,çok da severim kendisini.Konu bu değil ama konu sahibine yüklenen bir topluluk oluyor zaten :))Doğru düşünüyosunuz müsait değilseniz kabul etmezsiniz ki etmemişsiniz de. Siz müsait olunca arayıp çağırırsınız. Ayrıca diğer odaların kapısını kapatabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Hiç sevmem evimde başka yerlere girilsin. Misafir salonda oturur çayını içer gider dicem ama burda bikaç kv ciler onlar misafir değil oğlunun evi diyecek ehehe
Tabi ki ettim,yemeğe davet ettim ilk sonra oturmaya çaya geldiler tabi ki3 aydır eş ailesini hiç kabul etmediniz mı?
Ben zaten yemeğe davet ettim herkesi ilk önce.Sonra çoğu kez çaya da davet ettim.Seviyorum da hepsini.Sadece bu durumu sevmiyorum dedim yoksa başımın üstünde yerleri var.bazen zahmet vermemek icin de gec haber vermeler oluyor. caya diye de o yüzden belirtmisler. sadece cay koyun ve ortalik asiri kotuyse ceki duzen verin diye. cok onceden soyleseler cok hazirlik yapar falan diye ince dusunen de var. ama es ailesi diye ince dusunceli olamaz tabi haliyle hiç kabul etmeyin. ben de olsam sizin evinize adim atmam. surekli reddettiğiniz icin.
Ne bileyim ilk mesaj öyle bir intiba oluşturduTabi ki ettim,yemeğe davet ettim ilk sonra oturmaya çaya geldiler tabi ki
Ben zaten çağırıyorum hazırlık yapıp kek börek falan.Onun harici o şekilde gelmelerini sevmiyorum.Valla gerçekten ben de öyle çok sinir oluyorum.Alışacaklar zamanla herkes aynı olamaz.
Eşinizin kılları afedersiniz evlendikten sonra dökülmeye başlamamıştır annesi biliyordur zaten ki yarım saat öncesinden elektrikli süpürge 5 dk da çeker her yeri. Yani bilemedim. Benim kv. bazen habersiz gelir dağınık halindeyken geldiyse de lafımı bile edemez çat kapı geldiğini bilir. Ne yapayım yani gelme demekten iyidir.Evet aslında
Evet zaten kesin öyle derler.
kesinlikle düşündügümü demişsiniz aynen de öyle.Ama illa konu sahibinin üstüne gelenler oluyor zaten.Eşimin affedersiniz kılları çok dökülür,her gün süpüremiyorum silemiyorum.Ne demek istedigimi çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim.
Ben zaten yemeğe davet ettim herkesi ilk önce.Sonra çoğu kez çaya da davet ettim.Seviyorum da hepsini.Sadece bu durumu sevmiyorum dedim yoksa başımın üstünde yerleri var.
D3 aylık evlilikte dağınıklıkşimdi sizin eviniz showroom gibidir ya hu
Ama genel olarak ani haberli misafir sevmezsiniz bunu anlarım haklısınız.
Benim demem de o.Yani severim mMesela ben yeni evliyken akrabalar gelmek istemiş, kv benim adıma pazar günü gelirsiniz gelin çalışıyo demiş. Sonra bana bunu söyledi. Ben pazar günü misafir kabul edemem tatil günüm hafta içi gelsinler ama 1 - 2 gün önceden haber versinler dedim. Sonra bi güzel hazırlıgımı yapıp 1 gün önceden 25 kişilik misafir ağırladım :)) Sonuçta müsait olmadıgımız yada istemediğimiz bişeyi yapamayız.
Yok önemli hiç değilkusura bakmayin gerginim bu ara. o halde gelirim ben sizeo zaman söyleyin acikca. elim yavas her zaman musait olamiyorum. eksiklik olunca stres oluyorum diye.
ben de öyleyim. annem gelse de soyluyorum artik stres oluyorum falan diye. gerci ben gelme diye demiyorim da. sakin saskin gozlerle bakma evin daginikligina stres oluyorum diyorum
Gerçekten tam düşüncemi anlatmışsınız.Ama anlamadı herkes ne demek istedigimi.İşte benim de içime sinmiyor o yüzden bir gün önceden haber verilmesi ya da en azından gündüz en güzeliHer ne kadar yeni evli olunca çoluk çocuk olmasa da bir gün önceden veya akşam geleceklerse sabahtan haber verilmeli bence. Ev toplu olsa da tozlanmış olabiliyor, kadın tek başına kirletmez ama genelde eşlerin tüyü kılı dökülüyor sürekli dağınıklıkları bitmiyor illa ki üstten de olsa bir süpürüp toz alma ihtiyacı duyuyor insan misafir gelmeden önce. Temizlik sorun olmasa bile çayın yanına bişeyler hazırlamak isterim şahsen bilmiyorum ben mi takıntılıyım ama evden hazırlayıp ikram etmek daha çok içime siniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?