Gerekli olup olmamasi sizin kullaniminiza bagli olarak degisir de erkek tarafi kizin alacagi ceyize ne karisiyor siz nasil karistiriyosunuz ben onu anlamadim. Orasi sizin eviniz istediginizi kullanirsiniz.
Yalniz riskli durumlar bunlar. Simdiden boyleyse ileriyi cok iyi dusunun derim. Tabi nisanlinizinda tavri onemliBen karıştırmıyorum onlar karışmaya çalışıyor sonrada zaten biz kavfa ediyoruz zaten paramı bile nasıl harcayacağıma karısmaya calışıyorlar bende çok kızıyorum bakalım ne olacak sonumuz
Ben çok kullanıyorum çaycıyı. Hatta çaydanlık hiç kullanmıyorum bile denilebilir. Kullanacaksanız alın tabiki.arkadaşlar ben çaycı almak istiyorum kendim alacağım zaten ama her şeye karıştıkları gibi erkek tarafı çaycımada karıştılar gerek yokmuş sadece kettle yeterliymiş çaycı yer kaplıyormuş falan ama zaten çaycı varken kettle gereksiz çaycılar keetle olarakta kullanıyor bir de size danışmak istedim çaycı kullanıyor musunuz yoksa suyu kaynatıp ocakta mı demliyorsunuz? yani çaycı gerekli mi?
Çaycı alınabilir, kettle almazsınız olur biter. Sonunda kullanılan şeyler bunlar. Tavrınızı koyun, bu sizin eviniz kimseden para da istemediğine göre laf etmelerinede müsaade etmeyin. Bu erkek taraflarına da bir haller oldu vallahi hiç bir şey yapmazlar, sadece dır dır dır.
nişanlınızla aranız iyiyse konuşarak halledilebilir durumlar bunlar..çaycı gerekli artık çaydanlık kalmadıdiyeceğim ama sanmayınki çok bilgiliyimki bu konuda bende çeyiz düzüyorum ve kısmetse istiyorum çaycı...ama olmazsa olmaz değil tabiki...buarada sizin aldığınız veya alacağınız çaycıdan erkek tarafının nasıl haberi oluyor ki,karışıyorlarsa söylemeyin hiç
canım kız tarafına düşen özellikle mutfak eşyası olan herşeyi, kendi kazandığım parayla, kendi zevkime göre alıyorum. kayınvalidem daha bir parçasını bile görmemiştir ve görmek istememiştir. Çaycı kadar küçük bir ev aleti bile sıkıntı oluyorsa sen aldığın herşeyi tek tek söylüyormusun ki anlayamadım
insan aşıksa yada çok seviyosa bu tür sıkıntıları göremiyo , yada çok dert etmiyo kendine. evlendikten sonra sevgi biter demiyorum ama sevme şekli değişiyo. insan artık en ufak şeyleri dahi problem edebiliyo. . demek istediğim şu ki . burda evlenmiş tecrübe sahibi insanları dinlemen. kayınvalidemin sözü geçer diye kendini programlamışsın bile şimdiden .. ama görüyorum ki bu durumdan sende rahatsızsın.. şimdi sesini çıkarmazsan daha sonra hiç çıkaramazsın.Ben karıştırmıyorum onlar karışmaya çalışıyor sonrada zaten biz kavfa ediyoruz zaten paramı bile nasıl harcayacağıma karısmaya calışıyorlar bende çok kızıyorum bakalım ne olacak sonumuz
insan aşıksa yada çok seviyosa bu tür sıkıntıları göremiyo , yada çok dert etmiyo kendine. evlendikten sonra sevgi biter demiyorum ama sevme şekli değişiyo. insan artık en ufak şeyleri dahi problem edebiliyo. . demek istediğim şu ki . burda evlenmiş tecrübe sahibi insanları dinlemen. kayınvalidemin sözü geçer diye kendini programlamışsın bile şimdiden .. ama görüyorum ki bu durumdan sende rahatsızsın.. şimdi sesini çıkarmazsan daha sonra hiç çıkaramazsın.
Çaycıyla kettle'ın yer kaplama bakımından nasıl bir farkı varmış ben onu anlamadım. Kettle üzerinde demlik olunca çaycı oluyor işte. Hepimizin muhakkak çaydanlık ve kettle alma durumu oluyor. Almışken çay yapabilenini al bence kalabalıkta sıkıntı çekmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?