Çocuk evde olan tüm caydanlari istiyor mutfakta tüm dolap kapaklarını açıp tek tek aliyorÇaydanlık mı demek istediniz?
Alın bir tane ucuzundan verin oynasın onunla.
Hala ısrarla çaydan yazmaya devam edecek misiniz?Çocuk evde olan tüm caydanlari istiyor mutfakta tüm dolap kapaklarını açıp tek tek aliyor
Mutfak çekmecesine koyduğum tekli bir çaydan vardı bitki çayı yapıyordum emeklemeye başlayınca onu aldı sonra da diğerlerine dadandiÇocuklar için oyuncak çaydanlıklar var onlardan alın oynasın.
Ayrıca daha önce bunu oyun gibi gösterdiyseniz çocuğun ilgisini çekmiştir haliyle.
Kardesım de boyleydı nıye oluyor acaba?Bu konuyu annelerin ve bu konuda uzman olan arkadaşların okuyup cevaplayacagini umarım
2.5 yaşında bir oğlum var ve sürekli caydanlarla oynuyor sürekli elinde bir yere misafirliğe gitsem direk mutfağa girip caydanlari istiyor züccaciyenin önünden geçemiyorum ondan izinsiz cay koyamiyorum ortadan kaldıracağım bir nesne olsa kaldiracam ama kaldiramiyorum sürekli gözüm üstünde aslında sıcak mi diye kontrol ediyor önce ama çocuk sonuçta nasıl davranacağımı bilmiyorum asıl korkum bunun bir saplantı olup kalması zamanlarda geçer mi acaba
Yöresel bir kullanım olabilir mi???Hala ısrarla çaydan yazmaya devam edecek misiniz?
Çaydanlık alırken satıcıya "çaydan alacaktım da" mı diyorsunuz?
Ayrıca dolaplar için çocuk kilidi var onlardan kullanın.
Yukarı dolaplara koyun ve alt çekmece dolaplar için çocuk kilidi kullanınMutfak çekmecesine koyduğum tekli bir çaydan vardı bitki çayı yapıyordum emeklemeye başlayınca onu aldı sonra da diğerlerine dadandi
+1Çocuklar için oyuncak çaydanlıklar var onlardan alın oynasın.
Ayrıca daha önce bunu oyun gibi gösterdiyseniz çocuğun ilgisini çekmiştir haliyle.
Son zamanlarda bunu birkac kisiden duydum pikniğe gitmiştik oğlum tüm semaverleri gezdi almak içinKardesım de boyleydı nıye oluyor acaba?
Burası yöresel bir site değil yalnız, herkesin anladığı şekilde yazsanız çaydanlarınız dökülmezdi herhalde.Yöresel bir kullanım olabilir mi???
Hala ısrarla çaydan yazmaya devam edecek misiniz?
Çaydanlık alırken satıcıya "çaydan alacaktım da" mı diyorsunuz?
Ayrıca dolaplar için çocuk kilidi var onlardan kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?