çaydan çaydan çaydan

Son zamanlarda bunu birkac kisiden duydum pikniğe gitmiştik oğlum tüm semaverleri gezdi almak için
çok seker yaa yerım ben onu.ayrı kardesımde 2.5 yasında oyle yapıyordu hatta 2 caydanlıgı bırbırıne vuruyordu.bır kac aya bırakır.kuzenım de yapıyordu 6 ay 1 yıla bırakır

çok seker yaa yerım ben onu.ayrı kardesımde 2.5 yasında oyle yapıyordu hatta 2 caydanlıgı bırbırıne vuruyordu.bır kac aya bırakır.kuzenım de yapıyordu 6 ay 1 yıla bırakır
Benimki cok nazik kullaniyor boyle cay yapar bize ikram eder yikar ters cevirir bir kosede yanlislikla elimiz degse kavga kiyamet

Dogrusu caydandir.
Dan farscada -lik anlamindadir.
Toplam olarak caylik anlamina geliyor zaten.

doğrusu çaydandır demişsiniz. tamam açıklamışsınız da ama günlük kullanımda çaydan mı yoksa çaydanlık mı?

çaydan ı ilk defa duyuyorum ben de :)
neyse ben olsam onu yavaş yavaş soğuturdum çaydanlıklardan, çünkü bu kadar ilgisi varsa bir gün dışarda, piknikte, misafirlikte bir anlık dalgınlığınıza gelir sıcak bir çaydanlığa el atar allah korusun...
şimdiden öğrensin çaydanlıkla oynanmayacağını.

Benimde en buyuk korkum o yoksa canı sağ olsun

Geçer canım bu zamanlar mutfak eşyasına düşkün oluyor kuzucuklar,bizimkide 2 yaşında tencere tahta kaşık sevdalısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…