- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
çok seker yaa yerım ben onu.ayrı kardesımde 2.5 yasında oyle yapıyordu hatta 2 caydanlıgı bırbırıne vuruyordu.bır kac aya bırakır.kuzenım de yapıyordu 6 ay 1 yıla bırakırSon zamanlarda bunu birkac kisiden duydum pikniğe gitmiştik oğlum tüm semaverleri gezdi almak için
çaydanlık olmasın o.
Benimki cok nazik kullaniyor boyle cay yapar bize ikram eder yikar ters cevirir bir kosede yanlislikla elimiz degse kavga kiyametçok seker yaa yerım ben onu.ayrı kardesımde 2.5 yasında oyle yapıyordu hatta 2 caydanlıgı bırbırıne vuruyordu.bır kac aya bırakır.kuzenım de yapıyordu 6 ay 1 yıla bırakır
Tam ben yazacaktım ki senin mesajını gördümDogrusu caydandir.
Dan farscada -lik anlamindadir.
Toplam olarak caylik anlamina geliyor zaten.
Tesekkur ederimDogrusu caydandir.
Dogrusu caydandir.
Benimde en buyuk korkum o yoksa canı sağ olsunçaydan ı ilk defa duyuyorum ben de :)
neyse ben olsam onu yavaş yavaş soğuturdum çaydanlıklardan, çünkü bu kadar ilgisi varsa bir gün dışarda, piknikte, misafirlikte bir anlık dalgınlığınıza gelir sıcak bir çaydanlığa el atar allah korusun...
şimdiden öğrensin çaydanlıkla oynanmayacağını.
çaycı olacak o zaman:))Benimki cok nazik kullaniyor boyle cay yapar bize ikram eder yikar ters cevirir bir kosede yanlislikla elimiz degse kavga kiyamet
Bu kelime kullanımı sizin için çok önemli galibadoğrusu çaydandır demişsiniz. tamam açıklamışsınız da ama günlük kullanımda çaydan mı yoksa çaydanlık mı?
☺çaycı olacak o zaman:))
Biz de bu konuyu netlestiremedik çaydanlık mi çaydan miÇaydan ne yav
Türkçeyi bence düzgün kullanın olmaz mıBu kelime kullanımı sizin için çok önemli galiba
Kesinlikle o zaman herkes şiveli konuşsun değil mi konu sahibi ısrarla devam ediyorBurası yöresel bir site değil yalnız, herkesin anladığı şekilde yazsanız çaydanlarınız dökülmezdi herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?