- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 2.5 yaşında kızım var. kızımında cezvelere ilgisi var. sizinki kadar değil ama bunlar doğal şeyler. benim kızımında bi tane kitabı var ona çok takıntılı herşekilde yanında tutmak istiyor. uyuyacağı zaman bile kalkıp benden kitabi istiyor birlikte arıyoruz. uykuya dalmaya çalışırken yattığı yastığı okşuyor elini gezdiriyor. geçici diye düşünüyorumBu konuyu annelerin ve bu konuda uzman olan arkadaşların okuyup cevaplayacagini umarım
2.5 yaşında bir oğlum var ve sürekli caydanlarla oynuyor sürekli elinde bir yere misafirliğe gitsem direk mutfağa girip caydanlari istiyor züccaciyenin önünden geçemiyorum ondan izinsiz cay koyamiyorum ortadan kaldıracağım bir nesne olsa kaldiracam ama kaldiramiyorum sürekli gözüm üstünde aslında sıcak mi diye kontrol ediyor önce ama çocuk sonuçta nasıl davranacağımı bilmiyorum asıl korkum bunun bir saplantı olup kalması zamanlarda geçer mi acaba
Çocuklar bazen insana neler yapıyorBenimde kızım iki buçuk yaşında ve evet benimde kızım çaydanlık delisi :) Evdeki bir adet çaydanlık ona ait. Yeride belli dolapta. Oyuncak çaydanlığı da var bardaklarıyla beraber tepsisi filan. Ama yok illaki evdeki çaydanlığı istiyor:)
Bazen bu eksikligimi doldurmaya mi çalıştı diye geliyor aklımabenimde 2.5 yaşında kızım var. kızımında cezvelere ilgisi var. sizinki kadar değil ama bunlar doğal şeyler. benim kızımında bi tane kitabı var ona çok takıntılı herşekilde yanında tutmak istiyor. uyuyacağı zaman bile kalkıp benden kitabi istiyor birlikte arıyoruz. uykuya dalmaya çalışırken yattığı yastığı okşuyor elini gezdiriyor. geçici diye düşünüyorum
Ben hiç dert etmedim. Hatta sizin konuyu görünceye kadar hiç üstünde durmadığımı farkettim. Çocuk işte onların dünyası çok farklı. Nasıl mutlu huzurluysa öyle:)Çocuklar bazen insana neler yapıyor
Canım kız çocuğu ama yukarda bir arkadaşın yazdığı gibi tamir setlerinede düşkünlüğü var oda babasından özniyor evde birşeyleri tamir ederken gördüğünden sanırım, sizin çocukta sizi mutfakta gördüğü için özenmiştir,benim birde erkek yeğenim vardı oda mutfak kapkacakla çok oynardı oyuncakların yüzüne bakmazdı,sanırım çıkardığı ses falan hoşlarına gidiyor,kız erkek olarak düşünmeyin canınızı sıkmayın benceaustin çocuğunuz kiz mi erkek mi
nasıl eksiklik çalışıyormusunuz?Bazen bu eksikligimi doldurmaya mi çalıştı diye geliyor aklıma
Çalışmıyorum ama aklıma takılıyor bazen yeteri kadar ilgilenmedim mi diye çocuklarım için işi biraktim bi yerde bi eksik mi var diye de düşünmeden edemiyorumnasıl eksiklik çalışıyormusunuz?
Aldım hatta kizlarimin iki takım var ama çocuk illa gerçeklerini istiyor umarım zamanla geçer tehlikesi olmasa takmamBence ona küçük oyuncak çaydan alın belliki kendine oyun arkadaşı edinmiş onu,gördüğü her yerdeki çaydanıda sahiplenmek istiyor evdeki sanıyor olabilir, çocuklarda eşya takıntısı çoktur ,kimi battaniye kimi yastık kimi farklı objeler,bundan uzaklaştırmaya çalışmayın bence hayal dünyasında önemli bir yeri vardır muhakkak ilerde bırakır kendiliğinden
onunla alakası yoktur. söyledim ya benim kızımda var öyle ufak tefek takıntıları normal benceÇalışmıyorum ama aklıma takılıyor bazen yeteri kadar ilgilenmedim mi diye çocuklarım için işi biraktim bi yerde bi eksik mi var diye de düşünmeden edemiyorum
Ahahah...çaydanlık olmasın o.