- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaydanlık demek istediniz sanırım. Zamanla geçer merak etmeyin. Bende küçükken çok oynarmışım mutfak eşyalarıyla. Oyuncak çaydanlık alabilirsiniz.Bu konuyu annelerin ve bu konuda uzman olan arkadaşların okuyup cevaplayacagini umarım
2.5 yaşında bir oğlum var ve sürekli caydanlarla oynuyor sürekli elinde bir yere misafirliğe gitsem direk mutfağa girip caydanlari istiyor züccaciyenin önünden geçemiyorum ondan izinsiz cay koyamiyorum ortadan kaldıracağım bir nesne olsa kaldiracam ama kaldiramiyorum sürekli gözüm üstünde aslında sıcak mi diye kontrol ediyor önce ama çocuk sonuçta nasıl davranacağımı bilmiyorum asıl korkum bunun bir saplantı olup kalması zamanlarda geçer mi acaba
Canım benim oğlanda 13 aylık çaydanlık,çelik tencere oynamaya bayılıyor.Bu konuyu annelerin ve bu konuda uzman olan arkadaşların okuyup cevaplayacagini umarım
2.5 yaşında bir oğlum var ve sürekli caydanlarla oynuyor sürekli elinde bir yere misafirliğe gitsem direk mutfağa girip caydanlari istiyor züccaciyenin önünden geçemiyorum ondan izinsiz cay koyamiyorum ortadan kaldıracağım bir nesne olsa kaldiracam ama kaldiramiyorum sürekli gözüm üstünde aslında sıcak mi diye kontrol ediyor önce ama çocuk sonuçta nasıl davranacağımı bilmiyorum asıl korkum bunun bir saplantı olup kalması zamanlarda geçer mi acaba
caydan sizin yoreye ozgu biseymi ?caydanlikmi demek istyosunuz yoksa ?Mutfak çekmecesine koyduğum tekli bir çaydan vardı bitki çayı yapıyordum emeklemeye başlayınca onu aldı sonra da diğerlerine dadandi
Sanki kk inat sonradn değiştirmiş havası var:)Çok yaratıcı bir başlık olmuş kabul edelim![]()
Of günaydıncaydan sizin yoreye ozgu biseymi ?caydanlikmi demek istyosunuz yoksa ?
doğrusu çaydandır demişsiniz. tamam açıklamışsınız da ama günlük kullanımda çaydan mı yoksa çaydanlık mı?